Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Tenta-Dick Tentakkeldildo i Silikon 29cm var 1

Creature Cocks Tenta-Dick Tentakkeldildo i Silikon 29cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

I havets dyp, der mysteriene florerer og fargene danser i det skimrende lyset, ligger et møte med Creature Cocks Tenta-Dick Dildo.

Forbered deg på å bli fortryllet av det fargerike designet, en fascinerende blanding av rødt, gult og blått som minner om de livlige nyansene i et korallrev. Med en rekke fristende sugekopper langs den ene siden og et tauaktig, ribbet skaft langs den 28cm lange armen, er hver centimeter av denne tentakelen et bevis på dens mystiske tiltrekningskraft.

Etter dine vannlevende eskapader er det bare å vaske dildoen med varmt vann og såpe eller sexleketøyrens.

Mens du utforsker havdypet, omgitt av koraller og et yrende marint liv, snubler du over et syn som både fascinerer og skremmer deg - en lang, fargerik tentakel som bølger seg grasiøst i vannet. Fascinert av dens skjønnhet følger du dens bevegelser, og nysgjerrigheten veier tyngre enn frykten.

For hvert strøk gjennom vannet kommer du nærmere tentakkelen, og de levende fargene virvler rundt i en hypnotisk dans. Plutselig farer tentakkelen mot deg og legger seg rundt kroppen din med et fast, men forsiktig grep. Du prøver å stå imot, men skapningens styrke er ubestridelig, og den holder deg i sitt grep mens den utforsker hver centimeter av kroppen din.

Idet tentakkelen glir under badedrakten din, gisper du overrasket etter luft og kjenner en bølge av nytelse som du aldri har opplevd maken til. Fornemmelsen av berøringen, glatt av et mystisk slim, får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg mens den graver seg dypere ned, sonderer og pulserer i takt med havstrømmene.

Først er du fylt av frykt, men snart viker det for en overveldende følelse av eufori. Fortapt i dette gåtefulle vesenets favn, overgir du deg til nytelsen av dets berøring og hengir deg til dypets ekstase. For hvert kjærtegn, hvert pirrende strøk, synker du dypere og dypere inn i et rike av salighet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful