TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fantasy Dildo

Gjør fantasien til virkelighet med en fantasy dildo, og oppnå utenomjordisk og uforglemmelig tilfredsstillelse. På denne siden finner du dildoer utenom det vanlige, som inviterer til magiske og eventyrlige orgasmer.

Utforsk et mystisk univers med en fantasy dildo

En tur til en fantasiverden med en fantasy dildo

Hvis de gamle sexleketøyene du har hjemme har blitt kjedelige, har du kommet til den rette siden. Her har du muligheten til å utforske alt fra drager til monstre og tentakler. Alt vi ser i eventyr har blitt romantisert, så hvorfor ikke romantisere det mystiske aspektet i form av en fantasy dildo også? Alle produktene har livlige farger og teksturer, avhengig av temaet. Teksturene er ikke bare til pynt, men er der for din nytelse når du rir av gårde på eventyr.

En fantasy dildo kan, som alle andre dildoer, være laget av forskjellige materialer. Det er helt opp til deg hva du synes er mest tiltalende. Du finner våre fantasy dildoer i materialer som silikon, glass og noen er til og med laget av polyuretan. Det er en smakssak, det samme gjelder form og farge, og det er mye å velge mellom.

Når vi snakker om farger, har du mange forskjellige alternativer med fine detaljer. Du kan vurdere om fantasy dildoen din skal være blå, rød, grønn eller flerfarget. Noen lyser til og med i mørket. Det er så mange alternativer som du kan forestille deg.

Slipp løs din indre historieforteller

Dra til eventyrland og forestill deg at du kjemper mot en enorm, ildsprutende drage. Hvem vil vinne i kampen om makten, og hvem vil gi etter til slutt - du eller dragen? Uansett er det utallige eventyr du kan utforske, så lenge du har riktig utstyr.

Når du er ute og leter etter skatten, bør du vite at de fleste fantasy dildoene våre kan brukes til vaginal og anal stimulering. Du kan utforske dildoen analt, så lenge du sørger for at dildoskapningen har en stopper i bunnen. Etter sikkerhetssjekken kan du slippe fantasien løs og fortsette eventyret ditt.

Hvis dere er to personer og én fantasy dildo, vil rollespillet deres få en helt ny betydning. Lek med tanken om hvem som vil kontrollere den mystiske dildoskapningen, og hvem som vil bli dominert i den episke erotiske historien deres. Eksperimenter med ulike fantasier og utforsk de mange forskjellige måtene å stimulere hverandre på.

Velkommen til orgasmenes land

I de fleste tilfellene er hovedfokuset i lekne fantasier at det ender i klimaks. Det er mange forskjellige måter å oppnå en orgasme på, og hvis du er klar til å prøve noe nytt, så hopp på den magiske følelsen av en lunefull orgasme. Her kan du leke med de forskjellige teksturene på en fantasy dildo. Noen har dekorative sugekopper som ikke bare tilfører noe til det realistiske tentakelutseendet, men som også føles fantastisk under enhver intern stimulering. Den ujevne overflaten på fantasy dildoen vil gi deg en annen, stimulerende følelse når du flykter inn i din valgte fantasiverden.

Fordi de vakre fantasy dildoene bare er for intern stimulering, er det mange fordeler med å kombinere opplevelsen med en klitorisstimulator. Dette vil doble nytelsen med kombinasjonsorgasmer og kan ta deg til en helt ny verden.

Når vi går inn i monsteruniverset, er de fleste produktene du finner på siden ikke for nybegynnere. Forsikre deg om at lengden og bredden er noe du vil like. Det er heldigvis ganske enkelt å finne målene under detaljer på produktsidene våre, og hvis du har spørsmål, er kundeserviceteamet vårt klar til å hjelpe deg. Nå som vi har gått gjennom alt, ønsker jeg deg en god tur i eventyrland. Nyt eventyret ditt!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful