Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Main Squeeze Jenna Jameson Masturbator var 1

Doc Johnson Main Squeeze Jenna Jameson Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 499,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Frøken Jenna Jameson, dronningen av voksenfilmer, er her for å hjelpe deg oppnå den beste onani-opplevelsen! Med denne Main Squeeze masturbatoren fra Doc Johnson får du berusende stimulering fra den ribbede og prikkede kanalen som også har en imponerende sugefunksjon.

Superbabe Jenna har regjert bransjen med sitt nydelige utseende og forestillinger, og med denne utrolig ekte TPE UltraSkyn masturbatoren kan du også nyte følelsen av hennes berømte vagina. Hylsen er støpt direkte fra kroppen hennes med en fascinerende indre tekstur og et klemmbart grep.

Legg til din favoritt vannbaserte glidemiddel til den innbydende åpningen før du trer inn i denne gledeshulen. La den pirrende teksturen massere lemmet ditt, og juster suget via hetten for en ny følelse i hver bevegelse.

Main Squeeze kan transporteres med letthet takket være et hardshell-design med dobbel hette. Når stevnemøtet ditt med Jameson er over, fjerner du hylsen fra sylinderen og vask hver del med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens og la den lufttørke helt. Når den er tørr, legg til litt fornyelsespulver for å holde hylsen myk, smidig og klar til neste runde.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandMain Squeeze
Produkt vekt (g)660
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)16
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)3
Elastisk indre diameterJa
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU23837
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke overkommelig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne da jeg trodde en litt dyrere fleshlight ville være bedre. Materialet var ikke som beskrevet. Et nytt produkt skal være litt klissete i tunnelen, men dette var helt tørt og hardt. Selv med smøremiddel føltes det hardt. I billigere produkter av denne typen får du noen ganger en hylse der tunnelen er skjev, noe som betyr at hylsen blir tynn noen steder og du treffer plasthylsen som hylsen er i. Det er virkelig ikke pent. Et produkt i denne prisklassen bør være nøye designet, skulle man tro, men heller ikke her var tunnelen helt rett gjennom hylsen. Ikke noe bra produkt. Jeg er skuffet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
merkelig lukt
Anonymous - 13. mar. 2024
Generelt et fint produkt hadde en merkbar lukt som minner om vanilje, men ellers greit, men jeg vil si at klaffen du trykker på for å stille inn trykk er veldig løst holdt med magen eter litt mørk, men det er et godt produkt
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful