Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Red Boy Buttplugg Large var 1

Doc Johnson Red Boy Buttplugg Large

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson Red Boy Buttplug Large er en populær analplugg til den erfarne analentusianst. 

Det kjegleformede designet gir pluggen god fylde, mens den runde spissen gjør pluggen særlig pirrende å føre inn og bære.

Foten i bunnen av Red Boy fungerer som en stopper, slik at den blir hvor den skal.

Doc Johnson Red Boy Buttpluggen er fremstilt i ftalatfritt PVC og det antibakterielle Sil-A-Gel, hvilket gjør at den føles ekstra glatt og behagelig.

Etter bruk rengjør du den ebest ved å skylle pluggen i varmt vann, og etterfølgende behandler den med en sexleketøysrengjøring.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandRED BOY
Produkt vekt (g)209
Full lengde (cm)14
Innførbar lengde (cm)12
Diameter (cm)5.6
Bredde (cm)5.6
PrimærmaterialePVC
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Russisk, Nederlandsk
SKU17934
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En god og deilig plugg!
Xeslana - 28. mar. 2024
En herlig plugg som har en veldig fin størrelse og utforming. Basen derimot, kunne vært litt stivere og smalere. Litt for myk. Men denne pluggen er veldig deilig, og er perfekt for deilig analtrening! Med overgang fra Red Boy medium er denne en herlig opplevelse, blir godt fylt opp, og kan fint prøve noe større etterhvert, etter å ha trent med denne en stund. Myk, men samtidig hard, og det er så utrolig godt når den glir inn! Garantert deilig anal nytelse og orgasme! Anbefales!
fantastisk buttplug
Osterr - 25. may. 2023
Den er veldig stor men også et perfekt steg fra etter red boy (medium). Den sitter godt og sklir ikke inn. Tar lidt tid å få den inn, men når den er inne, så sitter den godt! jeg kan nesten ikke snakke eller tenke på noe annet når jeg bruker den, elsker den veldig mye! Hvis du leter etter en stor buttplug som du kan ha på i lang tid, så funker denne fint!❤️
En Stor og Deilig analplugg!!
Xeslana - 18. mar. 2023
Med denne skikkelige deilige, store og fine pluggen kan man nyte analsex. DEILIG ANALSEX!!! Denne herligheten av en god plugg fyller godt opp, det var noe jeg fikk lyst på når jeg oppdaget den i sortimentet Forstod med en gang at denne måtte jeg ha! Det var herlig pirrende å la den gli inn, med godt med glid. Det går fint å slappe av i lukkemuskelen for å få den inn, sakte men sikkert. Når den endelig gled på plass, var det en lettelse og en herlig nytelse! Det er virkelig godt og Deilig å ha den inni lenge, god å ha inni seg lenge, mens en koser seg i senga. Passe størrelse, men basen virket litt bred. Herlig nytelse likevel. En plugg som jeg må ha inni meg ofte! Kjenner en god stimulasjon i baken, og godt for prostata! Gir gode orgasmer/utløsninger! Anbefales!
Perfekt!
Chris - 22. jun. 2022
Helt nydelig! Fikk den i posten i dag, den sklei rett inn og sitter godt der den er.
Fem stjerner !
Moden - 9. jun. 2021
Den røde er den ultimate buttplugg. Å føre den helt inn bød på problemer første gang. Andre gang med masse glidemiddel ble suksess. Det går akkurat med 5,1 cm diameter på den største tykkelse. Fyller helt opp innvendig og kjennes herlig å ha i seg! Anbefales!
Fantastisk
P - 4. aug. 2021
Kan virkelig anbefales. Det er en så god fųlelse å ha den helt opp i baken, og gå rundt med den når man gjųr andre ting, og så glemme at man har de på. Så bra! Takk.
0
WOW!
PA - 6. jan. 2020
Jeg har ganske mye erfaring med buttplugs og har lenge sett på denne og andre flotte buttplugs. Jeg er ikke skuffet over dete produktet. :) Materialet er mykt og deilig og stųrrelsen... Stųrrelsen er helt vill og jeg må bruke litt tid på å få den inn - kjekt med en herlig utfordring;)
0
doc johnson Red Boy
Ellers - 14. dec. 2017
Er rimelig trent i forhold til analstimulering og bestemte meg for å bestille en stor plugg. Materialet er fantastisk mykt og behagelig. Men hadde nok undervurdert stųrrelsen på den. Den er stor. Og det tok lang tid å få den helt inn. Men det lyktes og du blir HELT fylt
0
God stųrrelse å ha på hele dagen
Petter - 14. nov. 2020
God buttplug for å holde den inne lenge med god form slik at den ikke sklir ut. Kan også brukes med Jockstrap-underbukser uten at detter av. Sover ofte med den på.
0
En variert opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Du kan si at det i det minste er en utvidende opplevelse for en nybegynner som meg, det eneste minus er den veldig sterke lukten. Forhåpentligvis vil lukten avta ved bruk, dvs. veldig raskt ...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful