Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker var 1

Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 629,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du på pirrende dominans og kinky undertrykkelse? Da er Fantasy C-Ringz Cock Blocker Silikon Kyskhetsbelte noe for deg.

Kyskhetsbeltet stenger penis inne og forhindrer deg å få ereksjon, så din dominante får full kontroll over din nytelse. Det følger med en hengelås og nøkler, hvilket åpner for mange pirrende leker.

Kyskhetsbeltet er produsert i fleksibelt silikon som puster, så du kan ha det på over lengre tid. Det er også et hull i så du kan urinere mens du har det på.

Fantasy C-Ringz Cock Blocker er fri for ftalater. Penisburet har en diameter på 4,8 cm, samt en indre diameter på min. 4 cm. Den indre lengden er på 9,5 cm. Diameteren på metallringen kan justeres, så kyskhetsbeltet passer til de fleste størrelser. Det følger med en hengelås i metall med nøkkel, og tre hengelåser i plast.

MerkeFantasy C-Ringz
Produkt vekt (g)127
InkludertHengelåser med nøkler, Glidemiddel, Prøve med sexleketøyrens
Full lengde (cm)10.5
Indre dybde (cm)10
Diameter (cm)3.5
Indre diameter (cm)4
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15351
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt greit produkt, men vil anbefale å prøve noe annet.
Magnus - 31. may. 2019
Produktet egner seg for nybegynnere og for bruk over kort tid. Det er vanskelig å urinere med dette produktet sammenliknet med andre produkter. Ellers var produktet relativt enkelt å sette på penis.
En gave fra fruen
Slaven - 27. may. 2021
Kjęresten/elskerinnen min var på helgetur uten meg. Hun ga meg den i gave og tok nųkkelen med seg. Den passet veldig godt, og den var veldig kinky å ha på hele helgen. Brukte den sammen We Vibe, som hun kontrollerte
0
Vanskelig eller umulig
Jej - 24. jun. 2020
bare jeg får det ikke til uansett hvor mye jeg prųver
0
For vanskelig / umulig
Min - 28. jan. 2020
Dette "beltet" virket ikk for meg. Til tross for flere iherdige forsųk, lyktes jeg ikke med å få den på. Brukte litt mer penger for å få et kvalitetsprodukt. Jeg vil anbefale CB-6000S
0
Jeg ble innovativ...
Servus - 22. jan. 2019
Fųrst klarte jeg ikke å få metallringen rundt penisen mitt. Ringen var noen millimeter for liten. :-( Men så fikk jeg ideen om å ta kyskhetsburet ut av ringen og i stedet trekke en lang svart skinnsnor gjennom de fire stroppene, hvorpå jeg knyttet en veldig stram slųyfe. Ok, den psykologiske effekten av at elskerinnen min hadde nųkkelen til låsen var selvfųlgelig borte, men jeg er så veloppdragen at jeg ikke kunne drųmme om å leke med utstyret mitt når det var låst. Min elskerinne var veldig fornųyd med resultatet og fant en annen forbedring: Skinnsnoren ble erstattet med et rųdt gavebånd. Det syntes hun var enda mer ydmykende. Vi har allerede et kyskhetsbur i både plast og stål, men fordelen med denne silikonmodellen er at det ikke penis, selv om den har vęrt innestengt lenge.
0
Veldig fin kyskhet bur hyggelig å bære!!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å bruke og behagelig å ha på seg i løpet av dagen
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Mykere skinke
Anonymous - 5. sep. 2020
Dette var det første kyskhetsbeltet jeg kjøpte, så det er ingen tidligere sammenligning. Materialet føles veldig behagelig. Finishen på beltet kunne vært mer arbeid da noen av kantene var skarpe. Jeg har litt lavere hengende steiner, så beltet er ikke alltid så estetisk som bildene på internett. Det forhindrer ereksjoner, selv om du kan bli kvitt det om nødvendig. Passer for de som ideen om en eggleder er viktigst for.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Virkelig godt produkt
Anonymous - 2. jun. 2022
Jeg hater den, men det er jo litt av poenget. Jenta liker den imidlertid ;) Det er den første som faktisk passer bra, da jeg har prøvd noen andre, men alltid blitt skuffet da den indre diameteren var for liten til å faktisk komme på, selv når jeg er myk. Denne passet imidlertid, med 4 cm diameter er det mulig å komme inn. Den er ganske vanskelig å ta på, og jeg er alltid litt bekymret for å faktisk ta den av og på (da den allerede tidlig fikk en liten liten sprekk i en av løkkene som holder metallringen), men hvis det gjøres forsiktig, vil den nok holde.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nydelig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig behagelig, litt for stor ring, ville ha ønsket et hull mer ned i ringen, si 4.3-4.2 ellers perfekt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Sitter veldig godt. Må holde øye med den lille "slangen" slik at du ikke ved et uhell klyper deg i hengslet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful