Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Pisk var 1

Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Pisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Insane Cane er det perfekt navnet til denne vanvittig effektive pisken fra Fetish Fantasy. Særlig velegnet til dere som allerede har erfaring med hard SM.

Den 64 cm lange pisken er en moderne, stilistisk utgave av det klassiske spanskrøret, som er kjent for å kunne skape ro og lydighet overalt.

Takket være den harde kjernen gir Insane Cane gode slag, høye smekk og en skarp, direkte smerte akkurat der den treffer.

Den er derfor ikke egnet til nybegynnere, og naturligvis er det også viktig å varme huden godt opp, f.eks. med en paddle, innen dere går i gang med å leke med denne pisken.

Fremstillet av kunstlær og med et håndtak av stål.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overraskende stor
Lene - 17. oct. 2018
Var helt overraska over hvor stor denne var! Tjukk og hard og deilig, føles like god i hånda som inntil huden.
beste bastinado/falaka i denne
Anonymous - 13. mar. 2024
Når den rette dommen klynker med denne, knirker det. Det etterlater et ganske ekkelt merke, så hvis du ikke vil bli skremt, med mindre partneren din bruker den, er bastinado det beste. Pisken er så lang, at selv pipeposen ikke kunne passe bare med litt bøying, læret ble revet av enden. Hva skjer når du får en god juling?. Uansett, du må være litt "gal" hvis du liker en så voldelig pisk. Modellen er flott, men første gang var jeg litt nervøs for hva som ville skje. Jeg anbefaler den, hvis du liker røffe greier og har lyst til å få noen gode fibber.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Herlig!
Anonymous - 9. feb. 2019
Magisk liten pinne som etterlater vakre merker på lerretet som males. Ligger godt og sikkert i hånden takket være håndleddsstroppen. Den føles akkurat på grensen mellom fleksibel og stump. Lengden og følelsen gjør at den kan veksle mellom forsiktig kjærtegn, intens brennende ildrød smerte og tung, dyp smerte. Et herlig tilskudd til verktøykassen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fantastisk!
Anonymous - 12. sep. 2017
Denne stokken er ikke bare vakker, den ser også brutal ut og føles brutal. Den er veldig stilig med et håndtak som gir et godt grep og ligger godt i hånden. Det ytre materialet er glatt og kjærtegner huden. Da han gikk over kroppen min med denne stokken, føltes hvert eneste slag sterkt, og følelsen av å gjøre hva som helst for å unngå flere slag oppstod, så jeg kan med rette si at denne stokken kan få selv den minst lydige til å bli føyelig. Stokken etterlater også vakre merker i ulike farger, fra mørk lilla til lyseblå. Disse smertefulle merkene varer i flere dager etter behandlingen. Dette produktet passer for personer med lang erfaring innen BDSM og personer som virkelig er sadister og masochister, det er ikke for nybegynnere. Jeg elsker det rett og slett!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful