Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Massasjedildo i Glass var 1

Fifty Shades of Grey Massasjedildo i Glass

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne deilige massasjedildoen i glass, er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, designet i samarbeide med selveste E.L. James. Glassdildoen, Fifty shades of Grey Drive Me Crazy Glass Massage Wand, gir deg muligheten for å oppleve flere forskjellige former for stimualsjon. Den er like perfekt til nybegynnere som erfarne brukere, som ønsker å utforske glassdildoens mange potensialer. Glassdildoen har to forskjellige utforminger i endene. I den ene enden har den en nesten realistisk form, mens i den andre enden har den en fyldigere dobbelkule form. Dildoen har en lett krumning som gjør det enkelt for deg å stimulere g-punktet ditt. Dessuten kan du merke den stimulerende overflaten, som har små kuler, når du fører dildoen inn og ut. Dildoen er laget i borsilikatglass, som er kjent for sin gode styrke og klarhet. Hvis du ønsker varm eller kald pirring, kan du med fordel varme eller nedkjøle dildoen før bruk. Varm den opp, eller kjøl den ned, med varmt eller kaldt vann. For at du skal få en enda bedre opplevelse med glassdildoen, anbefaler vi at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel. Oppbevaringspose i sateng medfølger.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)248
InkludertOppbevaringspose
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)3.6
Bredde (cm)3.6
Omkrets (cm)11.4
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Spansk, Fransk
SKU13116
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mmmmm!
Anna - 30. may. 2018
God til g-punkt og sprutorgasmer!! Deilig at man kan bruke begge ender etter behov. Pent og uvulgært design, enkel å rengjøre. Ingen dårlige sider ;-)
En nødvendighet!
M - 30. may. 2018
"Denne deilige massasjedildoen i glass gir mulighet for mange forskjellige typer stimulering! ;) Digg at den er utformet i begge ender, og den har helt nøyaktig muligheten til å treffe G-punktet. Bonus med denne dildoen er at man kan nyte den enten kald eller varm, og det er deilig! - kan sterkt anbefale den. Et obligatorisk kjøp! :)"
Herregud
"Årgang 63 " - 30. may. 2018
"Denne massasjedildoen i glass... Bør være på en hver ønskeliste. Det er sexlivet før den og etter at man har prøvd den, vil man ikke leve uten.. Man flyr. Som min mann sier ""det er synd for kvinnene som ikke får anledning til å prøve den"" Det er ikke noe negativt."
Veldig bra
M.D.S. - 13. jul. 2021
Aah, dette var interessant - Men angrer ikke på det, for det slår akkurat som det skal og jeg synes det er vanskelig å få orgasmer, men denne glassmassasjedildoen er så fin å leke med og jeg elsker de små knoppene på skaftet som virkelig gir en fin massasjebevegelse og også bare at den er laget av glass gjųr den mer interessant for oss, for da kan du alltids gjųre litt ekstra ut av det og gjųre den kaldere eller varmere. Det kan vęre litt vanskelig å holde tak i, men det er ikke så verst når du fųrst vet hvordan du skal holde den.
0
Mannen min ble helt sjalu
LB - 2. aug. 2020
Min fųrste kvinnelige spruteorgasme noensinne. Har et helt fantastisk sexliv, men denne, den kan gjųre noe helt spesielt. Mannen min elsker å se meg leke med den. Er fast inventar på nattbordet.
0
Must have
S.M. - 8. oct. 2016
Jeg har mange forskjellige dildoer med og uten vibrator. Men jeg hadde ikke en glassdildo fųr jeg kjųpte denne. Det har vęrt en fantastisk opplevelse både for mannen og definitivt for meg! Anbefales sterk.
0
Oh boy!!!
År 63 - 9. feb. 2015
Denne glassmassasje-dildoen. Bųr stå på enhver ųnskeliste. Det er sexlivet fųr den og etter at du har prųvd den, du vil ikke kunne leve uten.. Du flyr. Som mannen min sier "det er synd for kvinnene som ikke får prųve det" Det er ikke noe negativt å si.
0
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Like behagelig for både menn og kvinner!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Både analt og vaginalt
Anonymous - 5. may. 2022
Den første jeg kjøpte, mistet jeg i gulvet etter noen uker, og den gikk i stykker. Men siden jeg synes glass er det mest hygieniske alternativet og lett å rengjøre, bestemte jeg meg for å kjøpe en ny. Jeg synes kanskje den er litt vanskelig å føre for dypt inn i skjeden av og til, men knottene er fine når man beveger dildoen. Nylig oppdaget jeg også at man kan bruke den analt. Jeg foretrekker den faktisk der! Jeg er ikke like nervøs for å skade meg med den, og den glir fantastisk i kombinasjon med glidemiddel. Knoppene føles enda tydeligere analt enn vaginalt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Anslått
Anonymous - 7. oct. 2022
En ny favoritt til kona
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful