Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Glassdildo

En glassdildo er som et kunststykke, og mange synes de er mye flottere enn de normale dildoene. De er svært vakre og ikke minst høyst stimulerende! En unik kvalitet ved glassdildoer er muligheten til å varme eller nedkjøle dildoen før bruk, noe som gir en svært forskjellig opplevelse ved bruk.

Glassdildo - estetisk og allsidig

Hvorfor bruke glassdildoer?

Det er mange som lar seg skremme av tanken på en glassdildo. For glass kan jo knekke, gå i stykker og splintre. Og for mange er det ikke et materiale som man umiddelbart får lyst til å føre inn i sine intime områder. Så hva er det som får så mange til å velge en glassdildo over andre dildoer? Forklaringen ligger nok i at glasset har en glatt og hard overflate som føles behagelig mot huden, og at det veier mer enn for eksempel silikon og dermed gir en mer stimulerende opplevelse enn silikondildoer.

En glassdildo gir deg også muligheten til å leke med temperaturer. Du kan nemlig enkelt varme opp eller avkjøle den for å gi deg selv en ekstra pirrende opplevelse. Hvis du har lyst til å nedkjøle din nye glassdildo, kan du legge den i fryseren eller i kjøleskapet. Etter 10 minutter burde den være klar, men test alltid temperaturen på armen din før du går i gang. Er du mer interessert i varm stimulering, kan du varme den opp ved å legge den i en skål med varmt vann. La den ligge i 10 minutter og sjekk temperaturen på samme måte før du lar den komme i kontakt med dine intime deler.

Et allergivennlig alternativ

En glassdildo har utrolig mange fordeler. Ikke bare gir den en målrettet og intens stimulering, men selve materialet har også en unike egenskaper som kommer kroppen din til gode. Glass er nemlig fritt for ftalater og lateks, i motsetning til mange andre materialer, og en glassdildo er derfor det mest allergivennlige alternativet på markedet. Når du kjøper et av produktene på denne siden kan du altså være sikker på at det er laget av 100% kroppsvennlige materialer. Så hvis du er allergisk mot lateks eller bare vil gi kroppen din en sunn og god opplevelse kan du trygt velge en av våre mange modeller.

Mange glassdildoer er dessuten formet slik at du kan bruke begge ender til penetrering. Ofte er de to endene ulike, så du kan velge mellom to typer stimulering i stedet for én. Den ene enden kan for eksempel være smalere og spissere enn den andre, eller de kan være helt forskjellige i formen. Blant vårt store sortiment finner du glassdildoer i alle mulige former og fasonger, så enten du foretrekker en mer realistisk variant eller kan tenke deg noe mer abstrakt har vi garantert noe som vil falle i smak. Vi har også et bredt utvalg av farger og mønstre, så her er mulighetene mange.

Hvilken glassdildo bør jeg velge?

Det finnes mange forskjellige glassdildoer på markedet, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken man bør velge. Er du det minste i tvil, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg på telefon eller e-post. Vi svarer også på alle de spørsmålene du måtte ha om enkelte produkter eller hvordan du får mest glede av din glassdildo. Våre kunderådgivere har dyptgående kjennskap til de forskjellige produktene vi fører, og vi deler gjerne vår kunnskap med deg, slik at du kan få den beste mulige opplevelsen med leketøyet ditt.

Vi kan dessuten forsikre deg om at alle våre glassdildoer er laget av splintfritt glass. Det betyr at de er robuste og kan holde til det meste, uten at de går i stykker eller på andre måter tar skade. På tross av det solide og hardføre materialet, ser de derimot alt annet enn klossete og robuste ut. Hver eneste glassdildo er et lite stykke kunst i seg selv, og du vil sannsynligvis få mer lyst til å stille den på hyllen enn å legge den i nattbordsskuffen. Noen modeller har dessuten en praktisk fot som gjør at den kan stå opp av seg selv og dermed kunne fungere som en dekorativ figur med et skjult, erotisk formål.

Se vår bloggartikkel om glassdildoer for mer informasjon.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful