Glassdildoer

En glassdildo er som et kunststykke, og mange synes de er mye flottere enn de normale dildoene. De er svært vakre og ikke minst høyst stimulerende! En unik kvalitet ved glassdildoer er muligheten til å varme eller nedkjøle dildoen før bruk, noe som gir en svært forskjellig opplevelse ved bruk. I tillegg er de veldig holdbare og enkle å holde rene. Finn din favortitt her på siden. 

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Chakrubs (3)
Chrystalino (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Icicles (7)
Master Series (2)
Max Passion (3)
Sinful (2)
Spartacus (5)
Vis alle
Vis alle 26 produkter

Glassdildoer - Estetisk flotte og med mange lekemuligheter

Hvorfor skal du velge glassdildoer?

Det er mange som lar seg skremme av tanken på glassdildoer. For glass kan jo knekke, gå i stykker og splintres. Og umiddelbart er det ikke ting laget av et slikt materiale man mest ønsker å ha i nærheten av - eller inni - sine intime deler. Så hva driver egentlig folk til å velge glassdildoer over andre dildoer? En dildo av glass har en glatt overflate og en større tyngde enn f.eks. dildoer laget av silikon. Den ekstra tyngden pirrer bekkenbunnsmusklene dine og får de til å stramme seg sammen omkring dildoen, hvilket fører til ekstra sterk stimuli.

En glassdildo gir deg også muligheten til å leke med temperaturer. Du kan nemlig enkelt oppvarme eller nedkjøle den for å gi deg selv en ekstra pirrende eller annerledes opplevelse. Hvis du har lyst til å nedkjøle dildoen, kan du legge den i fryseren eller i kjøleskapet. Etter 10 minutter burde den være klar, men sjekk alltid temperaturen på armen din før du går i gang. Er du mer interessert i varm stimulering, kan du varme den opp ved å legge den i en skål med varmt vann. La den ligge i 10 minutter og sjekk temperaturen på armen før du lar den komme i kontakt med dine intime deler. Uansett om du foretrekker kald eller varm stimulering, får du rike muligheter til å eksperimentere med en glassildo.

Et allergivennlig alternativ

En dildo av glass har utrolig mange fordeler og gode egenskaper. Ikke bare hva angår de mange anvendelsesmulighetene, men også når det kommer til materialet. For en dildo av glass er det mest allergivennlige alternativet på markedet. Når du kjøper en dildo av denne typen, kan du være 100 % sikker på at du får en dildo som er fri for ftalater og latex. Den er laget av kroppsvennlige materialer, og den er særdeles velegnet til allergikere og andre som gjerne vil unne seg selv med et sikkert og frekt alternativ til annet sexleketøy.

En glassildo er laget av glass og ingenting annet, hvilket åpner opp for ekstra mange anvendelsesmuligheter. Mange glassdildoer er formet slik at begge ender kan brukes til penetrering. Dermed kan du velge mellom ikke bare én, men to typer stimulering. Innenfor vårt utvalg kan du finne dem i alle mulige forskjellige former. Har du lyst på en glassildo som likner en ekte penis? I så fall kan du finne den i nettbutikken vår. Foretrekker du derimot en rillet stimulering eller kanskje følelsen av en tunge? Vi har uansett en som passer dine behov.

Hvilken skal du velge?

Det finnes mange varianter på markedet, og vi forstår deg godt om du synes det er vanskleig å vite hvilken som passer best for akkurat deg. Er du det minste i tvil, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som sitter klare til å veilede deg. Vi svarer også på alle mulige andre spørsmål også, så du skal ikke holde deg tilbake. Hvis du lurer på hvordan du skal rengjøre glassdildoen din, eller hvorvidt du skal velge det ene produktet eller det andre, så kan vi hjelpe deg. På Sinful.no har vi dyptgående kjennskap til de forskjellige produktene vi fører, og det vil glede oss å dele denne kunnskapen med deg, slik at du kan få den beste mulige opplevelsen.

Alle våre glassdildoer er laget av splintfritt glass. Det betyr at de er robuste og kan holde til det meste, uten at de splintrer eller på andre måter tar skade. På tross av det solide og hardføre materialet, ser de alt annet enn klossete og robuste ut. Hver eneste dildo er et lite stykke kunst i seg selv, og du vil sannsynligvis få mer lyst til å stille den på hyllen enn å legge den i nattbordsskuffen. Noen er laget av klart glass, og andre er laget av farget glass for å gi et ekstra flott og estetisk utseende.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no