Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Pleasure Balls i Sølv var 1

Fifty Shades of Grey Pleasure Balls i Sølv

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Disse Silver Pleasure Balls- bedre kjent som vaginakuler - er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E.L James - forfatteren av bestselger triologien.

Kulene, Fifty shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls, betjener to formål. Du kan enten bruke dem til seksuell tilfredsstillelse sammen med partneren din, eller bruke dem til effektiv bekkenbunnstrening.

Kulene er laget av solid metall, som kan merkes på vekten. Med sine 190 g er de også gode for deg som allerede har litt erfaring med vaginakuler. Start liggende med kulene inne i deg og når du blir sterk nok, kan du begynne å gå rundt med dem - slik som Anastasia gjør det.

De to kulene henger sammen med en sterk silikonsnor, som også forbinder dem til et håntak til lillefingeren. Håndtaket fungerer også som en sikkerhets-stopper, som gjør at du også kan bruke kulene analt.

Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel når du skal innføre kulene, som vil gjøre innføringen mer behagelig.

Det medfølger en flott sølvfarget sateng oppbevaringspose.

MerkeFifty Shades of Grey
Full lengde (cm)21.6
Innførbar lengde (cm)19.5
Diameter (cm)3.3
Omkrets (cm)10.2
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU13111
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært gode vaginalkuler. Anbefales.
Lolinone - 29. aug. 2017
Kulene er tunge så det trengs litt øvelse i starten. Deilige å gå med, kanskje fordi de blir varm? Sammen med partner eller en vibrator er de fantastisk. Enkel å holde ren. Anbefales.
Michelle D.
Michelle - 31. may. 2018
Som de fleste ble jeg trollbundet av filmen/boken der de magiske sųlvkulene ble brukt, og jeg ųnsket derfor også en slik magisk opplevelse. Fųrste gang jeg brukte dem selv fųlte jeg ikke så mye, men da jeg begynte å bruke dem sammen med en partner ble opplevelsen en helt annen! De gikk fra å vęre kjedelige, til å vęre en morsom leke på soverommet. Nå gleder jeg meg til partneren finner dem, og jeg liker også å plassere boksen ved siden av sengen når jeg synes det er tid for lek. Jeg venter fortsatt på å gå med dem offentlig, men lurer på om det skjer snart...;)
0
Utrolig bra, bedre enn forventet.
Mie - 6. mar. 2017
Etter å ha lest Fifty Shades-bųkene ble jeg ganske fascinert av disse lystkulene. Har aldri prųvd å bruke slike fųr. Men wow! De er virkelig gode. Trodde de skulle vęre for tunge å gå rundt med, men tvert imot - de er skikkelig behagelige å gå rundt med.. Kan absolutt anbefales. Mye bedre enn beskrevet i bųkene.
0
Like bra som i boka
Sandra Andersen - 2. mar. 2015
Jeg hadde lenge hatt lyst til å prųve dem etter å ha lest om dem i Fifty Shades-trilogien, og jeg må innrųmme at de er like gode som beskrevet i bųkene. Eneste minus for andre vil vęre at de er litt tunge hvis du ikke har musklene på plass, men de kan absolutt hjelpe å trene opp muskulaturen!
0
Fine baller
Anonymous - 2. jun. 2023
Disse ballene er også fine
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Treningsballer
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktets utseende og finish, ned til minste detalj, er utmerket. Kulene er slanke og veldig tunge.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For en effektiv treningsøkt
Anonymous - 4. aug. 2021
Dette er imidlertid effektiv trening for bekkenbunnen. De eneste ballene som er tunge nok. De er enkle å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Egnet for opplæring
Anonymous - 13. mar. 2024
Hustru lovprist fra jord til himmel
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Krafttrening!
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse kulene gir resultater! De mest effektive kulene jeg har funnet som trener. I tillegg har de en trekksnor som gjør det mulig å trene styrke etter hvert som bekkenbunnsmuskulaturen blir bedre; du kan trekke i snoren og teste styrken i bekkenbunnsmuskulaturen, eller knytte små vekter til snoren for å øke utfordringen. Når du skal jogge, er ballene en utfordring i seg selv: For meg tok det 5 minutter i begynnelsen, men nå, etter et halvt års hard trening, kan det ta opptil 2 timer. Du kan altså trene både utholdenhet og styrke med dem! Det eneste minuset kommer fra snoren; i begynnelsen kunne det føles ubehagelig hvis spennen traff slimhinnen, men når du først har lært deg å sette ballene godt inn, er det ikke lenger noe problem. Slitesterke, de har tålt selv den "tøffeste" bruken. Den store størrelsen kan være et minus for noen, men da er det bare å ta dem på. På den annen side er den store størrelsen et pluss; du kan føle kulene godt, og for eksempel når du jogger, kan du føle når de begynner å renne inn i munnen. Jeg kan bare anbefale! Det er disse kulene som har gitt meg de beste resultatene. For meg har den harde treningen også resultert i sterkere og lengre orgasmer og en økning i seksuell lyst. Ikke noe annet enn treningsglede, husk å ta hviledager hvis du styrketrener hardt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Effektive treningsballer
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuler av høy kvalitet. Lett å rengjøre siden det ikke er noen sømmer og "snoren" er av silikon. Også et pluss for det vakre utseendet. Trekkfliken i metall føles imidlertid litt stor, og jeg endte opp med å fjerne den helt, noe som gjorde den mer behagelig å bruke. Jeg har født to barn og føler at bekkenbunnen min er i ganske god form, og de lettere kulene virket ikke så utfordrende. Du må virkelig jobbe med disse kulene for å holde dem inne i lengre perioder, spesielt når du går. Jeg vil nok ikke anbefale dem til nybegynnere. Jeg har ingen erfaring med mindre baller, men jeg vil si at disse er akkurat passe.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful