TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Vaginakuler til den erfarne

Vaginalkulene du finner på denne siden er perfekte til deg som allerede har litt erfaring med å trene bekkenbunnen. Med tunge vaginakuler utfordrer du din bekkenbunn og deg selv enda mer, så du får en veltrent bekkenbunn og et enda bedre sexliv. Vaginakuler til øvede kan brukes av alle som vil ha en tyngre og mer utfordrende belastning.

Tyngre og mindre vaginakuler til den erfarne brukeren

Mer effektiv trening av bekkenbunnen

Hvis du allerede er en erfaren bruker av vaginakuler, og du er godt kjent med trening av bekkenbunnsmuskulaturen, vil du finne fantastiske nye utfordringer på denne siden hvor vi har samlet vaginakuler til den erfarne. Hvis bekkenbunnstrening er nytt for deg, anbefaler vi at du tar en titt på vaginakuler for nybegynnere, for å få mest mulig ut av treningen.

Når du trener med vaginakuler, får du en sterkere og sunnere bekkenbunn. Og når musklene dine blir sterkere i takt med treningen, kan du føle at du trenger litt mer motstand og vekt for å få den utfordringen du har behov for, akkurat på samme måte som når du trener andre muskler. Vaginakuler til den erfarne bekkenbunnstrener er tyngre og ofte mindre enn nybegynnerkuler, slik at musklene dine skal jobbe hardere for å holde dem inne.

Det er en god idé å trene bekkenbunnen din igjennom hele din voksenalder. I tillegg til å bygge muskler, styrker trening blodsirkulasjonen i området, slik at skjeden din holder seg mer fleksibel og fuktig. Med en sterkere bekkenbunn har du også bedre kontroll over åpningene i underlivet, slik at det for eksempel forebygger og avhjelper urininkontinens, samt at du er bedre forberedt på de utfordringene en graviditet og overgangsalder kan by på.

Sterke bekkenbunnsmuskler gir deg mer glede

Trening med en vaginakuler til den erfarne kan også gi deg fordeler du kan nyte i sexlivet ditt. En sterkere bekkenbunnsmuskulatur gjør skjeden strammere, noe som øker følsomheten under penetrering, enten det er med et sexleketøy eller med en partner. Økt blodsirkulasjon og følsomhet i underlivet kan også gi deg kraftigere og dypere orgasmer. Ved å trene bekkenbunnsmuskulaturen din vil du også kunne lære kroppen din bedre å kjenne, slik at du bedre vet hva du liker og hvordan du liker det.

Å bruke vaginakuler kan i seg selv være en deilig opplevelse. Vaginakuler til den erfarne er ofte litt tyngre, og tyngdefølelsen i seg selv kan være pirrende å kjenne på. Mange kuler har også en annen kule inni som beveger seg i takt med bevegelsene dine, og stimulerer deg innvendig. Vaginakuler er også velegnet for frekke leker. De synes ikke, så du kan bruke dem selv på offentlige steder som en hemmelighet bare du og partneren din vet om. På denne siden finner du vaginakuler for de erfarne, som også er perfekte for deilige, hemmelighetsfulle leker.

Vaginakuler til den erfarne gir deg ekstra utfordring

Når du trener bekkenbunnsmuskulaturen din, er det en god idé å gå gradvis til verks og øke vekten gradvis for å få den best mulige treningsopplevelsen. Vaginakuler til den erfarne gir deg passende en utfordring når du er klar til å ta treningen et skritt videre.

Husk å bruke et godt glidemiddel før du fører kulen inn. Under treningen vil bekkenbunnsmuskulaturen spennes opp og slappes av etter tur. Når du begynner å trene med en ny vekt, kan du starte med en liggende stilling, og når du har eksperimentert litt med dette, kan du prøve å reise deg opp og gå rundt. Hvis kulen ikke blir sittende inne i deg, eller du aktivt må stramme musklene for å holde den oppe, er det en god idé å gå tilbake til en kule som er litt lettere. Om du i utgangspunktet er en erfaren bruker, men nylig har født, er det også en god idé å gå tilbake med en lettere kule. Kontrollert progresjon oppnås best med et sett som inneholder kuler i forskjellige vektklasser, slik at du kan bevege deg opp i ned i de ulike vektklassene og finne den som passer perfekt for deg.

Fra det store utvalget du finner på denne siden finner du vaginakuler til den erfarne bruker, slik at du alltid kan bli utfordret til å bli enda bedre.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful