Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Maitland Ward Tight Chicks var 1

Fleshlight Girls Maitland Ward Tight Chicks

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00kr 319,20
Inkl. mva.
kr 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med denne masturbatoren fra Fleshlight Girls er det akkurat som om Maitland Ward er der sammen med deg når du lukker øynene. Hun er like vill som hun er søt og uskyldig, og med denne kopien av hennes stramme anus kan du realisere alle dine fantasier om henne. Masturbatoren fungerer både som et orgasmeverktøy og forbedrer samtidig din utholdenhet og seksuelle prestasjon.

Maitland startet karrieren som skuespiller og spilte ofte rollen som "nabojenta" før hun begynte med cosplay og deretter voksenunderholdning. Hennes "Tight Chicks" hylse byr på et intenst vakuum som gir en sugende følelse. Du kan tilpasse intensiteten ved å skru på masturbatorens endestykke. Hylsens indre er dekket av stimulerende knopper og den bølgede formen vil gi deg en ekstra pirrende opplevelse.

Hylsen er laget av myk og kroppsikker Super Skin (TPE) som utvider seg for å kunne passe til de aller fleste størrelser. Bruk en Fleshlight SleeveWarmer (selges separat) eller varm opp hylsen i varmt vann før bruk for å ta nytelsen til nye høyder. Og ikke spar på glidemiddelet - det vil gi deg følelsen av en supertent Maitland som ikke kan vente med å få deg bak henne!

Eksperttips! Etter at du har gjort hylsen ren med vann og antibakteriell sexleketøysrens, og hylsen har fått tørke, anbefaler vi å bruke et fornyende sexleketøyspulver for å forlenge hylsens levetid, samt holde den myk, smidig og ikke klistrete.

MerkeFleshlight
Sub-brandGirls
Produkt vekt (g)635
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Russisk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU24000
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tight er rett
Benja - 26. jun. 2021
Den 'vridde' tunnelen er mye mer merkbar enn forventet. De fųrste gangene var den vanskelig å bruke, men etter noen ganger hadde den tilpasset seg noe. 'Tight Chicks' er slett ikke dårlig, men den kan nok best anbefales hvis du har en lengre og kanskje litt tynnere banditt. Men hvis du, som meg, har en litt bred fyr, så vil jeg anbefale 'Adriana Chechik - Next Level' fremfor denne.
0
Kjempebra og stram
Puffran - 11. may. 2021
Virkelig hyggelig og naturtro. Bra tilbehųr når fantasien tar overhånd. Kjųp flere
0
Kehno
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er en normal størrelse, 18 cm og ganske normal omkrets. Tett, men som er typisk for fleshlight, er sugingen dårlig på grunn av en lekker hylse. Stimulering ganske mye unremarkable ... fin idé, men jeg tror jeg holder meg til tenga-produkter. Fleshlight og tenga-produkter ser ut til å ha tårer allerede ... er det på grunn av boblen eller hvem vet bare kvalitetsproblemer? Jeg anbefaler ikke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful