Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Quickshot Vantage var 1

Fleshlight Quickshot Vantage

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Quickshot Vantage fra Fleshlight er en stilig og svært pirrende masturbator. Siden den er gjennomsiktig kan du følge med på hva som skjer inne i onanisleevet mens du (eller din partner) bruker det.

Sleevet er åpent i begge ender og byr på en deilig håndjobb-opplevelse. Du kan også overlate masturbatoren til en partner, og la henne styre sleevet og leke med deg til klimaks.

Innvendig er sleevet også utstyrt med myke "nupper" som sørger for ekstra stimuli. Sleevet blir også gradvist varmere når du beveger det opp og ned over deg.

Produktet er laget i materialet SuperSkin, som gir en svært realistisk følelse. Benytter du det sammen med litt glidekrem blir opplevelsen bare enda bedre.

Vantage rengjøres med varmt vann, og etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å opprettholde ekstra god hygiene. Det kan også anbefales at du en gang i mellom bruker et Fleshlight Pulver på produktet etter rengjøring. Dette er med på å bevare den myke teksturen i sleevet.

I 2016 vant Fleshlight Quickshot Vantage prisen for beste nye produkt til menn ved ETO Awards.

MerkeFleshlight
Sub-brandQuickshot
Produkt vekt (g)237
Full lengde (cm)11
Indre dybde (cm)8.8
Diameter (cm)6.5
Indre diameter (cm)2
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15078
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For liten..
Frank - 17. jul. 2022
Hei, dette produktet er sikkert bra greier, men som en annen skriver her fikk jeg heller ikke penis inni den. Der ser man viktigheten av å lese litt reviews, det står lenger nede at plast delen er 5cm innvendig mål, og så skal man både ha sleeve og utstyret inni på en gang. Så... dette ble bomkjøp og denne går dessverre i søpla. Passer kanskje godt for noen men ikke her.
Helt ok
Persson - 19. dec. 2021
Har prøvd stamina trainer før men syntes den var for slapp, etter mye positivt rundt denne så tenkte jeg teste denne. Den var vel helt ok men satt ikke ordentlig i ringen og begynte nesten å dette ut, stramheten var strammere en stamina trainern, men savnet absolut de att den var en god del strammere.
Utrolig deilig, men holder ikke lenge
LT - 6. jun. 2021
Har testet flere produkter, og denne er og forblir en favoritt jeg går tilbake til. Dessverre holder den ikke seg så bra, så du må nok beregne å måtte kjøpe ny etter 1-2 mnd, men til prisen å bedømme så burde det være fullt overkommelig.
Strålende fornøyd
Digg - 27. sep. 2020
Digg ting, husk pudder for å få den deilige hud følelsen etter vask og rensemiddel.. Meget trang, første produktet eg kjøpte og meget fornøyd.
.
Jokke - 21. may. 2019
Trang som må bruke halt tube lube men d går. Penis blir blå etterhvert om man jage får lenge men sinnsyk nytelse
For trang
HvitSjokolade - 22. apr. 2016
Hvis man beholder den midterste plastringen er denne for trang. Plastringen har en diameter på 5 cm og så kommer innmaten i tillegg, har man veldig tynn penis så kanskje det går. Man må da ta den ut av plastringen for å bruke den. Da mister produktet mye av appellen. Rengjøring er ganske likt en fullsize Fleshlight, men med fordelen av å kunne vrenge innmaten.
Bra for par!
Extra Mint - 21. jul. 2020
Fin til både sololek og forspill - den kan virkelig lyse opp både handjobs og blowjobs fra partneren din. I og med at du kan penetrere hele veien gjennom, så går det utmerket an for partneren din å møte deg med munnen og tunga på den andre siden, og det kan særlig hjelpe dem som synes det er ubehagelig å få noe for dypt i munnen! Til onani er det praktisk som bare det å kunne sprute "ut" av en fleshlight for en gangs skyld - det gjør den enkel å rengjøre. Men hvis du ikke allerede har en "fullverdig" Fleshlight så anbefaler jeg at du skaffer deg "Flight Pilot" først - den modellen er uslåelig og en mer komplett opplevelse, mens Quickshot er en klype ekstra krydder.
0
Kan KUN anbefales.
Pomse. - 29. jul. 2021
Jeg har både den sorte og den gjennomsiktige modellen. Og kan absolutt anbefale det, spesielt for par Den er pirrende og spennende å bruke det på mannen mens jeg suger hans penis.
0
Meget godt produkt
Anonymous - 12. jul. 2021
Et behagelig produkt å bruke alene eller sammen med en partner.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
strekker seg hensiktsmessig
Anonymous - 11. may. 2022
Det kan være 5 cm tykt, og hvis det blir trangt, kan du ta det ut av skallet. Lett å rengjøre. En flott ting.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful