Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Wash Rensespray var 1

Fleshlight Wash Rensespray

kr 139,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Wash er spesielt utviklet til din Fleshlight. Den inneholder effektive antibakterielle ingredienser som renser din Fleshlight og holder den ren.   Selskapet bak Fleshlight anbefaler at du bruker sprayen til ditt Fleshlight produkt.   For optimal resultat bør din Fleshlight sleeve først vaskes med varmt vann, både på innsiden og utsiden. Deretter spray på Fleshlight Wash og la den tørke.   Vi anbefaler at du bruker vårt Fleshlight Pudder etter vask. Dette vil vedlikeholde din Fleshlights myke overflate.

MerkeFleshlight
Sub-brandAccessories
Produkt vekt (g)130
Volum (ml)100
IngredienserAqua, Chlorhexidine Digluconate, Propylene Glycol, Cocamidopropylamine Oxide, Citric Acid, Cl 19140, Cl 42051
FargeKlar
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12539
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra!
Thomas - 20. feb. 2022
Denne er helt grei å bruke, den renser bra og er lett å rengjøre med. Anbefales!
Fleshlight Fleshwash
Eivind - 28. mar. 2020
Veldig bra produkt for grundig rens av Fleshlight produkter og produkter i silikon. Anbefaler og spraye et par spray i hver ende av Fleshlight innlegget og også utvendig. Sprayen skummet godt og anbefaler og massere det godt inn utvendig og forsiktig innvendig. La det virke noen minutter og skyll godt av med passe varmt vann i noen minutter,ikke la rensemiddelet tørke inn i produkter slik som det står mange steder. Til slutt når Fleshlight innlegget er helt tørt så er det en god ide og ha på Fleshlight pulver både utvendig og innvendig på innlegget slik at det holder seg som nytt og mykt, igjen veldig VIKTIG at Fleshlight innlegget er helt tørt før man tar på pulveret. Et annet tips er at når man setter bort Fleshlighten så pass på at lokket i bunnen IKKE er helt skrudd igjen men la det være løst skrudd på slik at hvis det skulle være igjen noe fukt at det får tørke, Siste tips er og kjøpe en ny oppvaskbørste til og vaske Fleshlight boksen med,dette gjør vask av boksen veldig enkelt. Spray litt Fleshwash på oppvaskbørsten av og til for og rense den og skyll av etter at det har virket noen minutter. Noen advarsler! Bruk kun vannbasert glidemiddel sammen med Fleshlight. Silikonbasert glidemiddel,shampoo,såper og oljer ødelegger materialet i Fleshlight innlegget. Aldri vreng Fleshlight innlegget da dette kan forårsake rifter i innlegget! Bruk kun Fleshlightwash eller annet sexleketøy rensemiddel som kan brukes på Fleshlight! Bruk Fleshlight Pudder eller maismel,IKKE bruk talkum!
Bra fleshlight vaskemiddel
nic21 - 3. aug. 2017
Vaskemiddel som fjerner ubehagelig lukt fra din fleshlight etter bruk. God duft også som lukter som vannmelon! :)
Bra vaskemiddel å god duft
Bandit87 - 24. may. 2017
Enkel å bruke, bare å spraye inn hele fleshlighten å gni inn med hendene til alt er skummet inn. Kjempegod duft er det av den og. Anbefales på det sterkeste fremfor zalo og slik såpe som kan ødelegge varen. Kjempegrei sprayflaske for rett såpemengde.
Greit
Mette - 29. aug. 2018
Lett å bruke Skånsom i bruk. Men synes det virker hardt og rart at skummet skal lufttųrkes.
0
Enkel å bruke og enkel å bruke
Mars - 16. dec. 2014
Fųrst ble jeg litt skuffet over at jeg måtte kjųpe sexleketųyrens til Fleshlight – det hadde vęrt så mye enklere med såpe. Vel, jeg kjųpte den og den er enkel å bruke. Bare skyll av fleshlight, spray litt av dette på og vask, og skyll etterpå. Det skal ikke så mye til, så flasken her holder lenge. Og så etterlater den en lett, frisk duft på fleshlighten, som får den til å virke ren og innbydende.
0
Velduftende vedlikeholdsspray for leketøyet ditt
Anonymous - 10. sep. 2018
Jeg kjøpte den som en del av Fleshlight-settet mitt for å sikre at produktet ble vedlikeholdt. Jeg er sikker på at det finnes billigere alternativer, men det er et trygt valg, siden den først og fremst er designet som en del av Fleshlight-vedlikeholdet. Den lukter godt og er veldig enkel å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Funkar
Anonymous - 9. dec. 2021
Gjør det den skal
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt
Anonymous - 11. apr. 2020
Veldig fornøyd med denne rengjøringssprayen. Anbefales
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 8. feb. 2017
Lukter friskt og til tross for den lille flasken (som jeg kjøpte), varer den lenge. Skummer ikke mye, men fyller sin funksjon til 100%. Helt fornøyd med kjøpet av denne sammen med en FleshLight Girls.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful