Tilbehør til sexleketøy

Uansett om du leter etter tilbehør som kan gi deg enda mer glede av dine favorittleketøy, eller om du leter etter produkter til å vedlikeholde dem, er det her du skal lete. På denne siden finner du nemlig alt av tilbehør til sexleketøy, fra rengjøringsmidler til kondomer og oppbevaringsprodukter. Med utstyret i orden, er det bare å lene seg tilbake og nyte.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Banana Pants (1)
baseks (2)
Beffy (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Billy Boy (3)
CalExotics (1)
Clean Stream (1)
Dansex (1)
Dorcel (1)
Durex (11)
EXS (9)
Fair Squared (3)
Glyde (5)
Intimate Earth (1)
Joyboxx (2)
King Cock Elite (1)
LELO (2)
Love Hamma (1)
Love To Love (1)
Lovense (1)
MY.SIZE (1)
Nexus (1)
Obaie (1)
ohhcean (1)
Pasante (18)
Philips (1)
pjur (1)
Playwivme (3)
Protex (5)
RFSU (4)
Secura (1)
ShaveSafe (2)
Shots Toys (1)
Shunga (1)
Sinful (16)
Skins (15)
SKYN (4)
Sport Fucker (1)
Sultan (1)
Swan (1)
VUSH (1)
Wingman (1)
XX-DreamsToys (1)
Vis alle 140 produkter
Du har sett 42 av 140 produkter
Vis flere

Stort utvalg av tilbehør til sexleketøy

Hva hører inn under tilbehør til sexleketøy?

Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alt tilbehør til sexleketøy i én kategori. Men du er kanskje usikker på hva slags tilbehør det gjelder? Vårt sortiment av tilbehør til sexleketøy inneholder blant annet utstyr som brukes til å vedlikeholde og forlenge levetiden på sexleketøyet ditt. Det er altså uunværlige produkter dersom du ønsker å få mest mulig glede av sexleketøyet ditt. Men kategorien byr også på tilbehør som batterier og kondomer, hvilke er ytterst viktige i enkelte situasjoner. Det gjelder blant annet hvis du gjerne vil beskytte deg selv under samleie, eller hvis du for eksempel har kjøpt et elektronisk produkt som ikke er oppladbart, og derfor behøver batterier for å fungere. I denne kategorien finner du altså produkter som holder live i sexleketøyet ditt, beskytter deg under sex samt vedlikeholder og forlenger levetiden på dine erotiske produkter. Du finner derfor også et stort utvalg av rengjøringsprodukter som holder sexleketøyet ditt rent og i god stand. I kategorien er det dessuten en rekke oppbevaringsprodukter som du kan bruke til å pakke leketøyet vekk i når du er ferdig med å leke med dem. Dermed unngår du at favorittleketøyet ditt får stygge merker når det ligger i nattbordsskuffen din.

Forleng levetiden med riktig oppbevaring og rengjøring

Selv om det nok ikke er det første du tenker på når du har kjøpt et nytt sexleketøy, så er det viktig at du oppbevarer det på en ordentlig måte. Dermed unngår du ubehagelige opplevelser - som for eksempel riper - når du finner leketøyet fram en annen gang. Det er en god idé å legge alle dine erotiske produkter i en oppbevaringspose eller -eske, så du har dem samlet på ett sted. På den måten kan de heller ikke forsvinne i bunnen av klesskapet, sengen eller nattbordsskuffen. En annen fordel med mange av oppbevaringsproduktene i kategorien for tilbehør til sexleketøy, er at de er diskrete. Det gjør derfor ikke noe at de ligger på et synlig sted eller at du tar med deg posen når du skal ut og reise. Ingen vil kunne gjette at det skjuler seg sexleketøy på innsiden av posen eller esken. Det er også viktig at du husker å rengjøre leketøyet ditt før du putter det tilbake i posen eller esken etter endt bruk. På den måten holder det seg lenger og er klar til bruk neste gang du får lyst til å leke med det. Du finner alt du trenger av rengjøringsmidler blant våre tilbehør til sexleketøy.

Hold orden i utstyret

Utvalget av tilbehør til sexleketøy er variert, så du kan finne alt utstyret du trenger til dine erotiske opplevelser på ett sted. Hvis du for eksempel er på utkikk etter kondomer, har vi et bredt spekter av merker og varianter. I kategorien finner du blant annet kondomer med riller, ekstra tynne kondomer samt kondomer med smak, så du kan dyrke sikker oralsex og samtidig få en god smaksopplevelse. Dersom du i tillegg vil sørge for å være ren før du har analsex, finner du også en rekke analdusjer i kategorien. Du vil dermed være klar for alt du og partneren din vil gjøre sammen. Det kan også hende at dere vil leke med batteridrevne leketøy mens dere har sex, og i dette tilfellet kan du finne hele utvalget av batterier blant våre tilbehør til sexleketøy. Vi anbefaler alltid at du tar batteriene ut når leketøyet er slått av. Det gjør at batteriene holder lenger og bidrar dessuten til å vedlikeholde sexleketøyet best mulig. Det er altså mange gode grunner til å se igjennom hele kategorien, så du sørger for at du har alt du trenger til ditt neste hete eventyr. Med utstyret i orden, vil garantert få den beste opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no