Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Volita Klitorisvibrator var 1

Fun Factory Volita Klitorisvibrator

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Det trenger ikke være stort for å være effektivt! Fun Factory Volita Klitorisvibrator gir deg Fun-sized klitorisvibrator med King-sized nytelse. Volita!

Den lille silikonvibratoren er en miniutgave av den populære Fun Factory Volta-vibratoren. Perfekt å ha med i håndvesten eller på helgeturen, og tar veldig lite plass imellom dere under forspill og sex. 

Volitas myke, vibrerende tupp kjertegner ivrig klitorisen din fra begge sider og gir de deiligste klitorisorgasmene. Men dere kan også dele gleden - la de tulipanlignende bladene gli opp og ned av penis f.eks. i forbindelse med en blowjob for en intens opplevelse. 

Det stilfulle designet gjør Volita til en fryd for øyet. Dere kan nyte den lille vibratoren hvor som helst - alene eller sammen, og også i dusjen. Den bruker 1 x AA-batteri, som gir hele 4 timers lek. 

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)80
Full lengde (cm)16
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)3.1
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Norsk, Kinesisk, Japansk, Dansk, Russisk, Tysk , Nederlandsk, Spansk, Finsk, Svensk, Fransk, Engelsk, Polsk
SKU20821
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Grei, men svak. Skrur seg lett av ved bruk.
Pellen - 4. may. 2020
Svak vibrasjon. Fint med de to delene som gir vibrasjon lags hele klitoris. Skrulokket på batteriet har lett for å vri seg slik st den skrus av ved bruk som par.
Verdt pengene
Nanna - 10. nov. 2020
Jeg syntes ideen bak virket veldig spennende, men jeg kunne ane at jeg virkelig måtte bli tent for å få noe ut av produktet, for det var ikke nok til å få meg til å komme.
0
Feilkjųp
Doris - 17. apr. 2020
Selve ideen er god, men den har bare én innstilling, og den vibrerer så voldsomt at hendene mine sovner. Det er bare veldig ekstremt at den ikke vibrerer og det er vanskelig å holde på, så vil anbefale et lengre skaft å holde på, da hadde det kanskje vęrt et godt kjųp.
0
Den magiske pennen!
Mallan - 20. jan. 2020
Kjęresten min og jeg kaller dette "The Magic Pen". Han bruker det på meg og jeg kommer hver gang. Et tips er å ha litt glidemiddel tilgjengelig og å fukte av og til. "Klappene" kan fųles litt harde i starten, men med litt ųvelse og lettere trykk stimulerer de fint på sidene av klitoris og vibrerer deg til en fin orgasme.
0
Bra når den fųrst starter
Flix - 1. jan. 2020
Jeg har sett noen av disse på forskjellige nettsider og fųlte at det var på tide å teste. Den er fin når den vibrerer og om du har glidemiddel på, men ellers kan det vęre litt vanskelig og du kan bli usikker i starten og den har en tendens til å slutte å vibrere midt i moroa. Du trekker bunnen til PÅ, men når den fųrst er der hopper den litt, noen ganger må du folde knappen eller trykke på den for at den skal fortsette å vibrere. Virkelig dumt da den sluttet å virke like fųr en orgasme. Kanskje ikke det samme problemet i det hele tatt, men dette ville ikke vęre det fųrste sexleketųyet jeg vil anbefale
0
Det er fint
Anonymous - 4. aug. 2020
Ideen og brukskomforten er veldig funksjonell, jeg har likt den, men materialet er uvanlig. Jeg vet ikke om det er et stykke jord eller hvorfor overflaten er ru... Selv om glidebryteren ikke påvirker brukeropplevelsen, samler den all slags støv osv. på overflaten, og rengjøring er ikke lett på grunn av materialet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful