Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
G-Ki by Je Joue Justerbar G-punktsvibrator Oppladbar var 1

G-Ki by Je Joue Justerbar G-punktsvibrator Oppladbar

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 045,00kr 888,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Enhver kvinne er unik! Det er filosofien bak denne luksuriøse G-punkt vibratoren, Je Joue G-Ki, som kan justeres til å passe ulike kroppsformer og dermed stimulere akkurat der du trenger det.   G-Ki har en buet vinkel som du kan bøye og forme slik at du kan nyte stimuli av G-punkt og klitoris samtidig.   Foruten den ergonomisk formede kroppen, er G-Ki diskré designet og meget brukervennlig.   Den har 2 vibrerende motorer med 10 intense vibrasjonsmoduser som gir deg flere muligheter til å stimulere akkurat slik du ønsker.   G-Ki er oppladbar så du ikke behøver å tenke på batterier (lader inkludert).   Vibratoren er 100% vanntett og kan brukes i dusjen.   For en mest fornøyelig opplevelse anbefaler vi at du bruker et vannbasert glidemiddel med vibratoren.   På AVN Award Show i Las Vegas 2011 vant vibratoren en pris for den 'beste sexleketøy for kvinner'.

MerkeJe Joue
Produkt vekt (g)185
Full lengde (cm)22.8
Innførbar lengde (cm)20
Diameter (cm)3.3
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Fransk, Kinesisk, Spansk
SKU10629
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Annengangs kjøp
Roxy - 29. jul. 2023
Kjøpte denne for andre gang. Elsker at den kan bøyes kraftig så man treffer g-punkt. Materiale er utrolig deilig, og kan brukes i dusj da den er vanntett. Utrolig deilig
Superb :)
L.C - 2. sep. 2021
Et fint og enkelt design, enkel å bruke og rengjųre. Flott både for å ha det gųy alene eller sammen med kjęresten din. Garantert orgasme, og med litt ųvelse kan du bruke den til å stimulere både klitoris og G-punktet samtidig. Definitivt et produkt som blir bedre jo mer du utforsker og eksperimenterer med det. Det er viktig å eksperimentere med det, ellers vil du ikke oppdage de mange måtene produktet kan gjųre underverker på :) Superfornųyd ...
0
Wow, for en opplevelse... Blir ikke den siste heller.
MN - 23. aug. 2012
Har lenge lett etter den perfekte G-spot-vibratoren og endelig har jeg bestemt meg for å investere i denne G-ki. Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge. Kvaliteten er utmerket, og det beste med den er at du kan justere den med de 2 knappene på sidene, noe som gjųr at den PASSER MEG PERFEKT :) Den eneste lille ulempen er at knappene er litt vanskelige å trykke på. Jeg kontaktet kundeservice som raskt svarte og informerte meg om at dette var helt normalt. Det er gjort slik for at den ikke skal starte ved et uhell hvis jeg tar vibratoren med meg. Så faktisk en god idé tross alt. :) Hvis du sliter med å oppnå G-spot-orgasmer, er denne vibratoren absolutt verdt å investere i. 5 stjerner fra en veldig glad kvinne :)
0
Kun for kvinner?
Prostata - 20. dec. 2018
Jeg kjųpte den til min kone, men... Jeg prųvde den selv. Den slo alle prostatavibratorer jeg har prųvd. Den kan faktisk bųyes til en posisjon som passer deg. Enheten har utrolig kraftige vibrasjoner. Når den er installert, åpner en helt ny verden seg. Jeg elsker dette produktet. Produkt til både ham og henne. Jeg anbefaler dette produktet :)
0
Skuffende
Kristina - 12. oct. 2019
Til tross for glidemiddel, gjųr produktet vondt inni på grunn av dets lave fleksibilitet. Materialet fųles mykt og glatt på overflaten men er stumt, hardt, og former seg ikke etter kroppen. Vibrasjonene er ok, det er lett å velge modus. Kan imidlertid ikke anbefales for fųlsomme bekken.
0
Geeeee-Kiiiiiiii
Elsker det - 13. sep. 2015
Dette er G-punktsvibratoren jeg har lett etter. Den har akkurat passe sterke vibrasjoner mot g-punktet som gir sterke orgasmer. Det som skiller G-Kii fra andre g-punktsvibratorer er at den kan brukes i tre forskjellige posisjoner og at disse posisjonene er faste slik at du kan trykke fast mot g-punktet. Den har også en bonusfunksjon. Den andre enden av vibratoren vibrerer også. Så når du har bųyd den maksimalt, vibrerer den mot klitoris samtidig som mot g-punktet. Og her kommer den neste lille bonusfunksjonen. Du kan stille den med forskjellige vibrasjonsmųnstre, mot g-punktet og klitoris, eller kun mot g-punktet, eller kun mot klitoris. Det var helt fantastisk. Den eneste ulempen er at du må holde låseknappen riktig når du vil endre posisjonen. Og midt i leken kan det bli litt klųnete. Men med litt trening vil ting bli bedre. Den er også vanntett. Så den er lett å holde ren, og du kan bruke den i badekaret. Ja den er relativt stillegående. Dette er imidlertid ikke et leketųy å prųve å snike seg rundt med. Det er helt umulig å snike seg rundt med den. :)
0
Jeg spiller
Anonymous - 12. jan. 2021
Superfint materiale og fleksibel form, fin, frekk og innbydende :-)))) orgasmegaranti hver gang
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful