Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hismith Premium 3 Appstyrt Sexmaskin 2.0 var 1

Hismith Premium 3 Appstyrt Sexmaskin 2.0

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
F-Machine Dildo 20 cm
kr 429,00
Inkl. mva.
kr 7 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om ville, erotiske opplevelser med en sexmaskin, men har begrenset med plass? Da bør du investere i denne kompakte, men effektive sexmaskinen fra Hismith.

Maskinen kan lage opptil 240 støtende bevegelser i minuttet og kan støte opptil 6 cm. Du styrer enkelt maskinen med den tilhørende fjernkontrollen. Med ledningen som plugges direkte i stikkontakten, kan du bli tilfredsstilt akkurat så lenge du vil.

Du kan også styre maskinen med Hismith-appen, som lar deg utforske forskjellige mønstre, samt lage dine egne mønstre. Appen er kompatibel med både Android og iOS.

Prøv maskinen i mange stillinger, den kan nemlig stilles inn i flere forskjellige vinkler.

En realistisk dildo med en lengde på 20,5 cm, hvorav 13 cm kan føres inn, følger med maskinen.

Ønsker du å bytte mellom flere dildoer, anbefaler vi at du kjøper en Vac-U-Lock adapter. Den gjør det nemlig mulig å montere et hav av ulike dildoer på maskinen. Du skal dog være oppmerksom på at Hismith også bruker et beskyttet KlicLok-system, så adapteren må både ha KlicLok og Vac-U-Lock, med mindre du kjøper en extension bar. I så fall er det viktig at stangen har Vac-U-Lock.

MerkeHismith
Produkt vekt (g)10800
InkludertDildo, Strømkontakt, Fjernkontroll, Sekskantnøkkel
Full lengde (cm)50
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)13
StrømkildeEuroplugg
PrimærmaterialeMetall
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Nederlandsk, Tysk
SKU22942
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fungerer veldig bra, MEN
D - 16. jul. 2021
Maskinen fungerer veldig bra. Du har mulighet til flere hastighetsinnstillinger, og den medfųlgende dildoen er overraskende bra. hvis jeg måtte sette fingeren på noe med selve maskinen som jeg ikke er så glad for, så er det måten å justere vinklene på maskinen. Det er litt antiklimatisk å ville bytte stilling og så måtte finne en skrutrekker som fųlger med produktet, fremfor å bare bytte produkt underveis og fortsette. Jeg synes imidlertid ytelsen til maskinen er verdt det. Det er både en fjernkontroll som stilles inn på maskinen, men også en trådlųs som fųlger med. Det finnes også en app du kan laste ned til smarttelefonen din, men jeg har ikke prųvd den enda. Dessverre hadde jeg noen dårlige erfaringer med produktet da det kom. Den fųrste jeg fikk hadde en relativt stor sprekk foran på maskinen. Sinful sendte imidlertid en ny med returetikett slik at jeg kunne returnere den fųrste igjen. Men, uhellene stopper ikke der. Den andre jeg fikk tilsendt hadde også noe som så ut som et slag i ryggen, men igjen var Sinful veldig kundeorientert og refunderte deler av prisen hvorpå jeg kunne beholde produktet uansett.
0
Superfrekk
Anonymous - 13. mar. 2024
Ja det er en enkel liten sak, ja liten nesten for liten på den måten at den veier akkurat litt nok og beveger seg spesielt hvis det er litt tempo på den, men lett å gjemme av veien og rask å sette opp og ja det er en fjernkontroll med den, men den er ikke enkel å bruke og hvis det er et tempo som er din favoritt, ja, det tar tid å finne og du må gå gjennom alle trinnene den kjører for å finne det igjen og ja det er enkelt å bytte utstyr, men det er bare det at det dessverre bare støter 4-6 cm, det kan lett være bedre, så det når bare de tre stjernene herfra.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful