Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Stort sexutstyr og møbler

Med de riktige redskapene kan du klare alt, og på Sinful.no finner du et bredt utvalg av stort sexutstyr og møbler som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine seksuelle opplevelser. Produktene i vårt sortiment er både egnet til spennende sololeker og nytelsesrike stunder med partneren din. De kan derfor brukes til å utleve dine villeste fantasier - enten du er singel eller i et parforhold.

Mest solgte produkter

Stort sexutstyr og møbler - utforsk nye måter å nyte på

Pirr nysgjerrigheten med stort SM-utstyr

Som utgangspunkt kan du ha sex hvor som helst, og du behøver ikke nødvendigvis å kjøpe stort SM-utstyr utelukkende til dette formålet. De fleste hjem har i hvert fall en seng som er egnet til å ha sex på, og sannsynligvis et par andre solide møbler som du kan ta i bruk når du slipper din indre sexgud/-gudinne løs. Men sannheten er at vanlige møbler ikke er designet med sex i tankene. Det er derimot lagt vekt på egenskaper som søvnkvalitet, komfort, stil og funksjonalitet.

Men når du kjøper møbler hos Sinful, kan du være sikker på at de er gode å ha sex på. Blant vårt brede utvalg av stort SM-utstyr finner du for eksempel sexhusker, sexstoler og sexmaskiner. Enkelte produkter er beregnet til BDSM og er derfor spesielt utviklet til kinky leker, men størstedelen av sortimentet kan benyttes i alle hjem. Mennesket er et nysgjerrig vesen som liker å utforske nye ting, og sex er intet unntak. Hvis det er noe du er seksuelt interessert i, er det derfor verdt å prøve, selv om det kan virke grenseoverskridende til å begynne med.

Ta lekene til neste nivå med de riktige redskapene

Hvis sexlivet er blitt forutsigbart og rutinemessig, bør du kanskje tenke på hvordan du kan gjøre det mer variert med for eksempel stort sexutstyr og møbler. Det kan være at dere alltid ender opp med å ha sex i en bestemt posisjon, eller kun varierer mellom et par stillinger. Hvis dere gjentar den samme akten hver gang, kan en posisjonspute gjøre underverker for sexlivet deres. Den kan gi dere støtte, så dere ikke behøver å overanstrenge kroppen når dere inntar nye posisjoner. Dermed kan dere slappe bedre av mens dere har sex, og fokusere all oppmerksomheten deres på å nyte.

Det samme gjelder sexhusker, eller sexsvinger, da de gjør det mulig å prøve helt nye stillinger som kan tilføre mye spenning til et ellers kjedelig sexliv. Eller hva med en stol med et hull i midten som lar partneren din utføre oralsex på deg, eller som du kan bruke til å ta partneren din bakfra uten å anstrenge føttene dine? Noen ganger går man glipp av vill sex fordi man har vanskelig for å holde balansen eller sliter med å bevege seg fort nok på grunn av vekten. Men dere kan overkomme disse hindringene med stort sexutstyr og møbler.

Stort sexutstyr og møbler til alle erfaringsnivåer

Et vanntett laken eller vanntett putevar er godt å ha når det blir ekstra vått, enten dere leker med forskjellige væsker, eller bare vil ha sex mens du har mensen. Lakenet beskytter sengens madrass og eventuelt lakenet dere ellers har liggende på madrassen, men kan også brukes på andre delikate overflater, som for eksempel på sofaputene, og gjør det dermed enkelt å unngå søl. Et sexlaken kan også ha en opphissende effekt i seg selv, spesielt hvis du har en fetish for et bestemt materiale som lateks eller gummi. Stort sexutstyr og møbler kan altså tjene flere formål.

Stort sexutstyr og møbler brukes ofte til å tilrettelegge for sex, men det kan også brukes til å utføre seksuelle handlinger. På den måten blir utstyret eller møbelet både et funksjonelt redskap og et pirrende sexleketøy. Sexmaskiner er et godt eksempel på et slikt hybridprodukt. En sexmaskin kan både fås i mindre, håndholdte utgaver og i større utgaver som opptar en viss mengde gulvplass. Uansett om du leter etter et nytt hjelpemiddel som kan friske opp sexlekene, eller en ny attraksjon til BDSM-klubben din, kan du altså finne det her.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful