Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0 var 1

Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
F-Machine Dildo 20 cm
kr 429,00
Inkl. mva.
kr 9 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få de villeste og mest erotiske opplevelsene med Hismith Premium 4 Appstyrt Sexmaskin 2.0.

Sexmaskinen er unik da den er utstyrt med to stenger som kan gå begge veier. Det er dermed mulig for to personer å bli penetrert samtidig.

Maskinen styres enkelt med den tilhørende fjernkontrollen, så du kan få mest mulig at den kraftige motoren, som har opptil 240 omdreininger i minuttet. Du kan også styre maskinen med Hismith-appen, som lar deg utforske forskjellige mønstre, samt lage dine egne mønstre. Appen er kompatibel med både Android og iOS.

Med en støtelengde på mellom 3 og 15 cm, kan du selv velge hvor dype støtene fra den 13 cm lange dildoen skal være.

Ønsker du å velge mellom flere dildoer, samt ha muligheten for å penetrere to personer samtidig, anbefaler vi at du kjøper en Vac-U-Lock adapter. Den gjør det nemlig mulig å påmontere et hav av forskjellige dildoer. Vær oppmerksom på at Hismith også bruker et beskyttet KlicLok-system, så adapteren må både ha KlicLok og Vac-U-Lock, med mindre du kjøper en extension bar. I så fall er det viktig at stangen er utstyrt med Vac-U-Lock.

Maskinen kan tilfredsstille deg så lenge du vil, da den settes direkte inn i stikkontakten med den tilhørende ledningen.

Selv om motoren har stor kraft, behøver du ikke å bekymre deg for bråk. Maskinen er nemlig svært stillegående.

MerkeHismith
Produkt vekt (g)16200
InkludertDildo, Strømkontakt, Fjernkontroll, Pose
Full lengde (cm)58
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)13
StrømkildeEuroplugg
PrimærmaterialeAluminium
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNederlandsk, Engelsk, Tysk
SKU22943
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det er bare fantasien som setter grenser.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvalitet.... Vekten var allerede et tegn på kvalitet da jeg hentet pakken på postkontoret. Og denne følelsen ble bekreftet da jeg åpnet pakken. Definitivt ikke en gimmick. De solide ståldelene av høy kvalitet var pent pakket i en fraktpose med navnet Hismith på siden. Det tar litt tid å montere og demontere maskinen, så ikke vær for rask med å dra den med på turen. Jeg anbefaler at du setter av en skapplass til den hjemme, slik at du slipper å montere og demontere den hver gang du spiller. Maskinen har 2 bommer i hver retning, altså totalt 4 bommer. Disse beveges imidlertid bare av én motor, så bommene kan ikke beveges i forskjellige hastigheter. Så langt har vi ikke testet maskinen, bortsett fra én bom i hver retning. Denne effektive maskinen fungerte uanstrengt, selv om ektefellen min til tider klemte dildoen hardt mellom lårene mens jeg tok imot støtene fra Flesuka i den andre enden. Jente-jente-kombinasjonen ble også håndtert feilfritt. Den er også svært stillegående i bruk. Høyde- og vinkeljusteringene er enkle, men vekten er litt av en utfordring. Fordelen med vekten er at den holder maskinen godt på plass selv ved høye hastigheter. Vi oppdaget også at det ikke er plass til to personer i en normalstor seng med maskinen liggende. Den andre personen må stå ved enden av sengen. Det fungerer bedre på gulvet. Maskinen får strøm direkte fra strømnettet, så det er ingen fare for å miste arbeid. Maskinen styres enten med en manuell dreiekontroll eller med en gratis app som kan lastes ned fra telefonen. Med appen kan du også opprette eller laste ned ferdige rytmeprogrammer. Kontrollen kan også overlates til en annen person via fjernstyring. En veldig spennende idé. Apparatet er en fantastisk kilde til fantasi og eksperimentering. Og hvis du går tom for ideer, kan du finne flere deler i Hismith-butikken. Det finnes en Fleshlight-klemme, en sugekoppbunnplate, en Vac-U-lock-adapter, en fjærarm, osv. osv... Fremfor alt skinner KVALITETEN igjennom, som seg hør og bør for et apparat til den prisen. Maskinens fulle potensial er ennå ikke helt utnyttet. Så vi fortsetter utforskningen med stor entusiasme.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Woow!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Så herlig å se at jenta mi blir tatt så fint i begge hullene... første test i går. Dp! Gikk for henne så sterkt!!! Anbefaler til alle som ønsker å realisere fantasier uten å involvere mennesker. 10/10
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bedre enn Premium 1
Anonymous - 3. jan. 2023
Det kan virke overveldende, og du tenker - hvorfor skulle jeg trenge en holder til 4 dildoer? Jeg hadde den første i noen måneder, og den har noen begrensninger - blant annet vipper den lett - spesielt med store dildoer, og den får ikke helt riktig vinkel oppover. Du kan bare sette én dildoholder på denne maskinen - men til gjengjeld får du full fleksibilitet! Den kan peke opp, ned, til siden og på alle tenkelige måter. Sokkelen er tyngre og mer stabil. Leser du dette og tenker - er den verdt pengene? Da er svaret et rungende JA! Og app-delen gjør det hele så mye kulere - fordi den gjør at "noen tar deg" - det er ikke bare en knott. Det er så kult!!! Jeg har drømt om å prøve en slik i årevis. Og det har rett og slett vært fantastisk. Den er både frekk i seg selv og når den knuller kona bakfra mens jeg blir sugd. En helt ny dimensjon! Deilige opplevelser! Anbefaler på det sterkeste å bruke J-lube og en lube shooter (jeg bruker en vanlig 20 ml sprøyte) - i hvert fall hvis den brukes analt. Noe annet duger ikke ;-) Kjøp den!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful