Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 5 Blå Dildo i glass var 1

Icicles No 5 Blå Dildo i glass

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha en dildo, som både ser og føles helt fantastisk ut? Da er Icicles No 5 et godt valg for deg.

Dildoen er designet i munnblåst glass og vil med sikkerhet gi deg en deilig følelse av å bli fylt opp. Den kan også varmes opp og kjøles ned, som gjør den ideell til pirrende lek med temperaturer.

Icicles No 5 har en glatt overflate og rillede linjer langs skaftet, som føles pirrende og er effektivt stimulerende mot de følsomme områdene i vagina eller anus.

Den har en diameter på 3,8 cm og en lengde på 18 cm, hvorav 16 kan føres inn. Nederst har den en stopper, som gjør den sikker å benytte til analstimuli.

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)285
Full lengde (cm)17.8
Innførbar lengde (cm)14.6
Diameter (cm)3.7
Bredde (cm)3.8
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14981
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk stimulering! Ny favoritt
Max - 3. jul. 2022
Dette er min første glassdildo og jeg er mere enn fornøyd! Å ha den under kaldt vann før man bruker den gir en veldig spennende følelse! En av de beste dildoene jeg har!
Svært fornøyd !
Halvor Hepne - 27. mar. 2022
Endelig en dildo av glass som rekker helt inn i bunnen av anus. Deilig og pirrende ! Meget utsøkt og innbydende utseende. Litte grann større diameter hadde vært drømmeløsing…
Bra
God77mod - 27. mar. 2022
En veldig god dildo, spesiell følelse når den er av glass. Kan anbefales
Denne var fin!
M - 14. sep. 2021
Jeg bestilte dette produktet fordi jeg ville prøve noe nytt og spennende. Den kom veldig godt pakket inn, og var veldig fin å se på, men merket at den kanskje ikke ga den mest stimulerende effekten jeg kanskje skulle ønsket. Det ville nok vært annerledes om den ble brukt med en partner men til egenlek ble den veldig lik en helt vanlig dildo! Men om man vil teste med å kjøle den ned eller varme den opp, så er den ypperlig!
Allsidig
Dom - 19. sep. 2020
God glassdildo som kan brukes til så mangt, både analt og vaginalt. Også en spennende tvist å skru den inn analt! Kjøp og prøv!
Rett og slett fantastisk
Herren - 26. jul. 2021
Fikk min sexy partner i gang med denne etter at den hadde varmet opp godt. Hun ble skikkelig temt av å fųle det så hardt og varmen spredte seg i underlivet. Jeg ble beordret til å ta en iskald Sinful Groove Glass Dildo og massere henne analt med den samtidig. Hun var ute av kontrol og veldig rampete. Kunne ikke få nok. Det endte med den villeste analsex og orgasmer som ikke kan beskrives. Absolutt verdt det Flott produkt
0
Sterkt anbefalt
H - 23. jun. 2020
Dette er min fųrste glassdildo, og jeg må bare si at den på ingen måte har skuffet meg. Fųrst og fremst er den superfin å se på, men den er også deilig å bruke. Virkelig god stųrrelse og lang. Sporene og 'hodet' gir også en veldig fin og stimulerende effekt. Fant noen små riper i glasset som jeg bare oppdaget fordi lyset tilfeldigvis traff på en spesifikk måte, men ellers fųles materialet supergodt og deilig.
0
Fornųyd med glass
Deilig dame - 5. jul. 2018
Superfin glassdildo å ha, den bųr nok bare prųves et par ganger med både kalde og varme behandlinger....
0
Fantastisk
Elsker sex - 1. jul. 2018
Har gitt meg mange orgasmer. Denne er fantastisk! Det eneste som mangler er en sugekopp, slik at den kan brukes i badekaret for doggy-stil. Jeg er litt overfųlsom, så det er bra at den er laget av glass
0
Min favorittleke
Anonymous - 13. mar. 2024
Glass som materiale er virkelig deilig. Gnir g-punktet fra riktig vinkel. Ble umiddelbart leketøy nummer én i leketøyskassen, både i felles og privat lek.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful