Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml var 1

Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml

kr 129,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne skjemme din partner bort og gi ham eller henne en forførende og erotisk kroppsmassasje? Tilsett den veganske Kaerlig Økologisk Massasjeolje og bare gli inn i ein deilig kveld.

Den er fremstilt av hele 95% økologiske ingredienser. Massasjeoljen er AllergyCertified. Med Kaerlig gir du din kropp den kjærlighet og omsorg den fortjener. 

Den lette massasjeoljen har en høy glideevne og etterlater huden silkemyk. Den er ideell til sensuelle forspill og kan brukes utvendig over hele kroppen, også på de intime områdene. Massasjeoljen er ikke velegnet å bruke sammen med kondomer eller sexleketøy. 

Kaerlig Økologisk Massasjeolje er produsert i Danmark og er helt fri for parfyme og glyserin.

MerkeKaerlig
Produkt vekt (g)165
Volum (ml)150
IngredienserOrganic Brassica Napus Seed (Rapeseed) Oil, Capric Triglycerine, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil
GlidemiddelbaseOljebasert
FargeGul
EgenskaperBruk ikke sammen med latekskondomer, Økologisk, Parfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk
SKU18984
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjøper flaske etter flasker
Atle - 27. jun. 2022
Fantastisk massajseolje. Jeg tror dette er tredje eller fjerde flaske.
Bra
Caroline - 1. aug. 2019
Som typen sa «den e dyr, men den er verdt det»
Vår favoritt
Paret - 8. jul. 2018
Jeg tror vi har prøvd 10 forskjellige massasjeoljer igjennom tidene, men sjeldent kjøpt den samme flere ganger - det er det slutt på nå! Vi er begge to virkelig glade i å gi hverandre massasje, og prioriterer det som "par-tid" i en travel hverdag- Ofte utvikler massasjen seg til en intim stund, og her skårer Kaerlig utrolig høyt hos oss. Vi bruker den nemlig også til intimmassasje med god samvittighet og uten at vi opplever noen som helst irritasjoner. Vi kunne ønske oss at oljen var litt drøyere i bruk, men ellers har vi ingenting å klage på. Duften er helt nøytral og konsistensen er silkemyk, og blir ikke klissete underveis.
Elsker den!
Miss - 13. jun. 2018
Den er akkurat like deilig som jeg håpte. Glideevnen er virkelig god og man kan massere lenge uten å skulle ta mer på. Den blir heller ikke klissete eller tørker inn umiddelbart, så for meg er den akkurat slik en massasjeolje skal være. Og at den er økologisk gjør jo bare det hele enda bedre.
Helt ok
Lykke - 21. nov. 2012
God glideevne, men lukter ikke godt. Skal ha en nøytral lukt, men den er pyton. Hvis man ikke bruker den i nærheten av nesen så er den fin! ;-)
Veldig hot!
Mic - 23. dec. 2020
Det er en skikkelig varm massasjeolje som kan brukes til hele kroppen og, som andre skriver, er den verken klissete eller tųrker fort ut. At den er ųkologisk er prikken over i-en og gjųr at du ikke er det minste bekymret for å bruke for mye av den... både innvendig og utvendig;) Jeg ville nok foretrukket at det var en pumpe i stedet for en helletut, da det forhindrer at man bruker for mye eller sųler i kampens hete. Det vil også forhindre at det blir fett under bruk.
0
Hyggelig
.... - 16. dec. 2020
En veldig hyggelig og sensuell opplevelse, det kommer mer... Den passer perfekt for å gi en FULL kroppsmassasje som ofte fųrer til mer.
0
Fantastisk
Anne - 22. nov. 2020
Det må sies at denne oljen er helt fantastisk. Denne bruker vi alltid når vi trenger en massasjeolje.
0
Merkelig lukt
Anonymous - 1. dec. 2021
Man må bruke ganske mye. Vi tenkte litt på lukten og kom frem til at lukten av oljen i popcorngryten fra kvelden før er omtrent den samme, ikke så spennende :D
Maskinoversettelse fra sinful.fi
10/10 :)
Anonymous - 13. mar. 2024
10/10 :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful