TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
King Cock Seletøy med Dildo 23 cm var 1

King Cock Seletøy med Dildo 23 cm

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 859,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Med King Cock Dildo og Seletøy får du en meget realistisk strap-on opplevelse, med mange frekke og pirrende lekemuligheter.

Dildoer er i King Cocks velkjente og ytterst populære design, som gir pirrende stimuli med sitt naturtro utseende; her får du både et markert penishode og flotte årer langs skaftet.

Bruk den med den kraftige sugekoppen og lek med hendene fri til andre fornøyelser, eller inviter med en partner og bruk seletøyet som følger med. Både livviden og g-strengen er justerbare, som sikrer en helt igjennom komfortabelopplevelse. Det følger også med tre O-ringer i silikon i forskjellige størrelser, slik at dere også kan bruke andre dildoer i seletøyet. 

King Cock er produsert i USA, og er et produkt hvor detaljene er på plass. Seletøyet passer de fleste med en livvidde på opp til 132 cm i omkrets. 

Dildoen er 23 cm lang, og kan føres inn 21 cm. Den potetene diameteren på 5,3 cm gjør at settet er svært velegnet til deg som allerede har erfaring med strap-on sex.

MerkeKing CockInkludertDildo, Seletøy, Sexleketøysrens, Vannbasert glidemiddel, O-ringerFull lengde (cm)23Innførbar lengde (cm)21Diameter (cm)5.3Elastisk indre diameterNeiOmkrets (cm)132Elastisk omkretsNeiPrimærmaterialePVCFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU17246
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt produkt
Denne King cock selen med dildo er veldig bram, du blir fylt helt ut, men vi brukte en mindre dildo fųrst til oppvarming så jeg kunne bruke den fine store dildo... Les mer
Kln - 29. jun. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful