TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Strap on harness

En strap on harness er en sele som brukes til å feste en strap on dildo til kroppen. Med disse to komponentene kan du penetrere partneren din på en mer realistisk måte enn med en håndholdt dildo og dermed gi ham eller henne en enda mer tilfredsstillende opplevelse.

Strap on harness - det perfekte tilbehør til favorittdildoen

Hva er en strap on harness?

Strap on harness er en viktig del av utstyret til strap on-lekene. Hvis dere aldri har lekt med strap ons før, er det nå dere skal ta steget og bevege dere inn en ny verden av nytelse. Mange kjenner kanskje til det populære sexleketøyet fra pornoindustrien der især kvinner benytter det til å penetrere hverandre. Men hva er egentlig en strap on harness og hva kan den brukes til? Kort fortalt er det en sele som du spenner rundt hoftene og deretter fester en strap on dildo til, slik at det ser ut som om du har en penis.

Du kan bruke den fastspente dildoen til å penetrere partneren din, og det er især en fordel for kvinner, da de fra naturen side ikke har en penis og derfor ikke kan penetrere hverandre på samme måte som en mann. Mange kvinner synes nemlig at det er utrolig opphissende å bli tatt bakfra, men er ikke tiltrukket av menn eller foretrekker kvinner i stedet. Med et strap on sett kan man derimot penetrere partneren sin uten selv å ha en penis, og penetreringen føles dessuten enda mer realistisk når dildoen simulerer penisens bevegelser - som man nettopp kan med en strap on harness.

Hvilken strap on sele er best for oss?

Hvis det er første gang dere skal eksperimentere med en strap on harness vil vi anbefale dere å kjøpe en med tilhørende strap on dildo som ikke er alt for stor. Selvom dere har hatt glede av store dildoer tidligere kan det kanskje føles litt voldsomt når dere vil leke med pegging - hvis det er det dere vil bruke deres strap on-en til. Derfor anbefaler vi at dere går stille og rolig frem og kjøper en tettsittende sele med god passform og en forholdsvis liten dildo. Så er dere på den sikre siden og behøver ikke bli skuffet når dere leker med deres nye strap on harness for første gang.

Når dere er klare til å ta strap on-lekene til det neste nivået og gå opp i størrelse, finner dere også et stort utvalg av velutrustede versjoner her på siden. Hvis dere tilhører det litt mer erfarne kundesegmentet er det for eksempel lurt å velge en strap on harness som kan romme dildoer av et større slag. Mange seler kan heldigvis tilpasses størrelsen på påspenningsdildoen, så dere kan bruke den samme selen til flere dildoer.

Kom i gang med de frekke lekene i dag

Uansett om dere vil utforske en ny form for nytelse eller bare vil piffe opp sexlivet litt, er det ingen grunn til å utsette lekene. En strap on harness kan nemlig gi dere en mer realistisk penetrering enn håndholdte dildoer kan. Bruk deres strap on harness til å penetrere hverandre både vaginalt og analt med passende tilbehør, og nyt den målrettede stimuleringen av de indre intimområdene. Kjenn hvordan kroppen responderer på den intense stimuleringen som en strap on harness gjør det enkelt å styre.

Nyt strap on-en i forskjellige sexstillinger og husk å påføre rikelig med glidemiddel så de penetrerende bevegelsene føles enda bedre. Kvinne-og-kvinne, mann-og-kvinne eller mann-og-mann - uavhengig av hvilket kjønn du og partneren din har, er strap on-lek en kilde til grenseløs nytelse. Det er ikke uten grunn at strap on harness og påspenningsdildoer blir mer og mer populære med sine mange lekemuligheter. Så hva venter du på? Kom i gang med de frekke lekene i dag.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful