Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kiotos Ball Stretcher i Stål var 1

Kiotos Ball Stretcher i Stål

Velg Innførbar lengde (cm):
3
4
6
Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Kiotos Ball Stretcher i Stål er et frekt sexleketøy til menn, som ønsker en pirrende stimulering av pungen. En ballstretcher, eller en kulestrekker, strekker pungen og har en god tyngde, slik at pungen trekkes ned. Du merker virkelig en fantastisk forskjell når du nærmer deg utløsning. For da vil pungen trekke seg inn til kroppen, men vil bli holdt tilbake av ballstrechers. Derfor skal kroppen jobbe hardere for å kunne få utløsning og dette kan gi deg en kraftigere utløsning enn normalt. Kiotos spennes og åpnes med den medfølgende unbrako nøkkelen. Ball Stretchers finnes i 3 forskjellige størrelser (høyder): - 30 mm, 378 gr. - 40 mm, 515 gr. - 60 mm, 806 gr. 

MerkeKiotos
Sub-brandSteel
Produkt vekt (g)347
InkludertSekskantnøkkel, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)3
Indre dybde (cm)3
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterNei
StørrelseS
PrimærmaterialeStål
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14212
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
FOR LITEN
zatin - 18. may. 2022
denne ble alt for liten å ta på dessverre. vekten er grei men måtte si meg skuffet denne gang
Overraskende bra!
New Energy - 12. jul. 2019
Første gang jeg forsøker strekk. Valgte denne i minste størrelse etter å ha lest en del på nett. Enkel, stilig sak med god tyngde. Med litt oppvarming (strekk med “OK-tegn” , tommel og pekefinger rundt pungen over ballene) gikk den greit å få på. Selv om jeg ikke fant glidemiddelet! Legg først halvdelen uten gjennomgående hull bak. Deretter monterer du den andre halvparten foran og fester med skruene. Synes det var enklest å feste den ene skruen litt, før jeg “brettet inn” huden og festet den andre. Deretter skru til. Strekkeren gir en god, tung følelse, særlig når du man beveger seg. Tenker allerede nå at jeg ønsker enda litt mer tyngde. Litt spent på hva kjæresten sier! Finishen er god, men OBS: Det er ikke likegyldig hvilken vei du skrur den sammen! Halvdelene er ikke helt symmetriske, og hvis du monterer 180 grader feil blir ikke ringen helt jevn i skjøten. Og det er ikke OK. Er heller ikke merket hva som er rett.
STOPPE!
Tom - 4. feb. 2018
du bųr ikke og jeg gjentar at du IKKE bųr kjųpe den tyngste på 60 mm med mindre din henger lavt nok. Jeg kjųpte dem, men selve leken er for langstrakt og var umulig å få på med mindre jeg fjernet den ene testikkelen og prųvde å få plass. Så start med 30 mm. Den er perfekt og fortsatt tung å trekke godt ned. Jeg anbefaler å starte der. Så nå har jeg nettopp advart deg mot å kaste $399. Imidlertid er min totale vurdering for 30 mm helt klart 5/5 stjerner.
0
Trenger litt tilvenning
Lars - 23. may. 2021
Kjųpte den i 30 mm. Det var vanskelig å komme på de fųrste gangene, men ble lettere etter et par forsųk, da man fant ut hvordan man skulle strekke pungen for å komme rundt halvdelene. Forvent litt blod de fųrste 2-3 gangene ;-)! Etter 5-6 ganger får du taket på teknikken. Barbering er selvfųlgelig et must. Den er super behagelig å bruke og tilfųrer virkelig mye under samleie da pungen smeller på "riktig" måte, kona setter stor pris på den og den er behagelig selv når man bare går rundt og kjenner vekten av den. Godt og stabilt materiale som fųles mykt, til tross for vekten og metallet. Jeg skulle ųnske de ville endre den slik at halvdelene ble koblet sammen med en slags hengselsmekanisme, for å gjųre dem lettere å montere. Jeg vurderer nå å gå opp til neste stųrrelse.
0
Perfekt for trening
Camilla - 19. dec. 2019
Det var litt vanskelig å komme på fųrste gang, men det var verdt det etterpå. Det er perfekt når jeg vil at han skal vęre medgjųrlig. Hvis jeg vil at han skal tenke på meg en hel dag, lar jeg ham jobbe med den. Tro meg, det fungerer. Med bånd på og en liten pisk er det ingen grenser for hva han er villig til å gjųre. Jeg er veldig fornųyd.
0
Ballestrekker
Pepe - 4. sep. 2018
En skikkelig bra båre for de som liker å strekke på pungen, den kan jeg anbefale på det varmeste!
0
Mine baller på strekk
Anonymous - 7. jan. 2021
Virkelig en sterk og trykkende følelse når testiklene strekker seg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For anhengsteiner eller de som trenger det
Anonymous - 13. mar. 2024
Kiotos Ball Stretchers jeg kjøpte, 444 gram, er mine første testikkelvekter. Jeg har rimelig lange hengende testikler - spesielt når jeg er varm eller avslappet, så jeg våget å bestille disse medium vektene med en høyde på 4 cm med en gang. Først trodde jeg at jeg hadde overvurdert evnene mine, for det var umulig å få vektene til å passe: Huden manglet, og det var vanskelig å strekke pungen. Men ved å varme vektene (f.eks. på en radiator) og bruke litt smøremiddel, gikk det til slutt ganske lett. Først den første bolten på gjengene og deretter den andre bolten, mens du trekker skinnene mellom gjengene mens du strammer boltene. Det er ikke noe poeng i å drømme om å feste vekter hvis testiklene er godt oppe. Vektene er gode og av god kvalitet. Det beste av alt er at de føles behagelige og gir den tunge følelsen - som en vær eller en okse. Forventningene mine ble godt innfridd. Selv i buksene er vektene ganske diskrete. Jeg vil imidlertid ikke anbefale å bruke dem på en flytur! ;P
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Skjønnhet
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt vanskelig å få på. Ellers perfekt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kulebåre
Anonymous - 12. jul. 2021
Umulig å ta på. Så jeg har ingen anelse om funksjonen
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful