TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Cock and Ball Sexleketøy

På denne siden finner du sexleketøy som kan brukes på både penis og testikler. Det store utvalget består blant annet av ball stretchers, også kalt "ballestrekkere" på norsk, humblers og diverse balle- og penisringer. Felles for samtlige sexleketøy i denne kategorien er at de gir dine intime øyeblikk en mer intens nytelse.

Ball stretchers og ballestrekkere - til stimulering av testiklene

Hva er en ballestrekker og cock and ball sexleketøy?

Cock and ball sexleketøy er en kategori med stor variasjon av fetisj-produkter beregnet til bruk på penis og testikler. Enkelte av produktene hører inn under smertefetisjen CBT som står for “cock and ball torture” eller “penis- og testikkeltortur” på norsk. Men selv om noen av produktene er rettet mot smertelek, er det mange også mange cock and ball sexleketøy som er tiltenkt tradisjonell nytelse. Et av disse produktene er en såkalt “ball stretcher” eller “ballestrekker” på norsk, som ved første øyekast kanskje ligner på et torturverktøy, men som egentlig er en kilde til smertefri nytelse. Ballestrekkeren plasseres rundt løs testikkelhud og strekker dermed testiklene, slik at de trekkes lenger vekk fra kroppen.

Cock and ball sexleketøy dekker også innover penis- og pungringer av forskjellige slag. I kategorien finner du blant annet penisringer med én eller to ekstra ringer som dermed kan plasseres rundt både penis og testikler samtidig. Hvis du derimot foretrekker sexleketøy som er ment å gi smerte i enten penis, testikler eller begge deler, finner du selvfølgelig også dette i kategorien. Disse produktene blir brukt i hardcore BDSM-leker og anbefales derfor ikke til lite erfarne BDSM-praktiserende.

Husk å være varsom når du leker med en humbler

Det er viktig å ta sikkerhetsforbehold når man benytter enkelte cock and ball sexleketøy. Mange av leketøyene begrenser nemlig blodtilførselen til penis og testikler, kan klype i sensitiv hud eller strekke huden til en grad som forårsaker ubehag. Dette gjelder særlig våre humblers og ball crushers som presser litt ekstra på pungen. Selv om både penis og testikler er ganske solide kroppsdeler, kan de likevel ta skade av sexleketøy dersom de ikke blir brukt riktig. Derfor er det nødvendig å ta hensyn til både varigheten og intensitetsnivået produktene blir brukt med når du leker.

Den aller viktigste huskeregelen er at cock and ball sexleketøy ikke burde bli brukt for lenge, selv om varigheten naturligvis varierer fra leketøy til leketøy. Vridning av testikler og enhver form for skrape i huden bør også unngås under lek. Hvis du bruker ditt cock and ball sexleketøy i selskap med en partner, enten dere benytter en humbler eller ballestrekker, er det viktig å kommunisere med hverandre, slik at dere holder dere innenfor grensene av sikker lek. Det er dog vanlig at de intime områdene blir ømme og sarte, men etter at dere er ferdige å leke skulle disse områdene gjerne returnere til normal tilstand.

Ball stretcher - opplev en ny form for stimulering

Et av de mest populære produktene innen cock and ball-leketøy er ball stretchers, også kalt "ballestrekkere". Disse kan benyttes utenfor BDSM-verdenen og gir en smertefri, men intens stimulering av testiklene. Med en ball stretcher rundt testiklene vil huden strammes opp og dermed gjøre testiklene mer sensitive samt forhindre dem i å trekkes mot kroppen under klimaks, hvilket kan forlenge og gjøre orgasmen mer intens. Utstrekte testikler kan dessuten være til glede for partneren din da de under samleie vil slå rytmisk mot din partners intimområde og dermed kan virke stimulerende.

Hvis partneren din er en kvinne kan testiklene for eksempel treffe klitoris ved penetrering i doggie style. I en misjonærstilling, derimot, kan testiklene stimulere kvinnes anus. Hvis partneren din er en mann kan testiklene treffe din partners testikler og dermed stimulere begges testikler. Ved å velge en ball stretcher som ditt cock and ball sexleketøy, kan du altså gjøre dine intime opplevelser enda mer intense på ulike måter. Prøv gjerne leketøyet i flere posisjoner og finn den som gir deg mest nytelse. Du kan også kombinere en ball stretcher med annet cock and ball sexleketøy, som for eksempel en metall penisring, for å gi ereksjonen din et ekstra spennende utseende.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful