Cock and Ball Sexleketøy

På denne siden finner du sexleketøy som kan brukes på både penis og testikler, derav navnet “cock and ball sexleketøy”. Det store utvalget består blant annet av kinky penisringer, ball stretchers og ball crushers, og felles for samtlige sexleketøy er at de vil gi dine intime øyeblikk en mer intens nytelse. Med så mange valgmuligheter er vi sikre på at du vil finne et sexleketøy som innfrir alle dine forventninger.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (3)
Acrylic (1)
Aluminium (1)
Conductive Textile Fibre (1)
Gummi (1)
Lær (2)
Metal (3)
Plastic (1)
Polycarbonate (1)
PU (1)
PU leather (1)
Silikon (19)
Stainless Steel (5)
Stål (5)
TPE (4)
TPR (16)
Wood (1)
Egenskaper
Appstyrt (1)
Batteridrevet (4)
Fjernstyrt (2)
Oppladbar (4)
Regulerbar (3)
Vanntett (4)
Vibrating (7)
Merke
Bathmate (1)
Blue Line (1)
Bon4 (2)
Bound (1)
CalExotics (3)
Doc Johnson (3)
ElectraStim (2)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (2)
King Cock Elite (1)
Kiotos (4)
Lovense (1)
Malesation (4)
Master Series (13)
Mystim (1)
Ouch! (1)
Oxballs (9)
Perfect Fit (6)
Rimba (3)
Screaming O (1)
Sport Fucker (4)
Strict Leather (1)
Trinity Vibes (1)
You2Toys (1)
Zeus (1)
Vis alle 77 produkter
Du har sett 42 av 77 produkter
Vis flere

Cock and ball sexleketøy - stimulerer penis og testikler

Hva er egentlig cock and ball sexleketøy?

Cock and ball sexleketøy er en kategori med stor variasjon av fetisj-produkter beregnet til bruk på penis og testikler. Enkelte av produktene hører inn under smertefetisjen CBT som står for “cock and ball torture” eller “penis- og testikkeltortur” på norsk. Men selv om noen av produktene er rettet mot smertelek, er det mange også mange cock and ball sexleketøy som er tiltenkt tradisjonell nytelse. Et av disse produktene er en såkalt “ball stretcher” eller “ballestrekker” på norsk, som ved første øyekast kanskje ligner på et torturverktøy, men som egentlig er en kilde til smertefri nytelse. Ballestrekkeren plasseres rundt løs testikkelhud og strekker dermed testiklene, slik at de trekkes lenger vekk fra kroppen. Cock and ball sexleketøy dekker også innover pensiringer av forskjellige slag. I kategorien finner du blant annet penisringer med én eller to ekstra ringer som dermed kan plasseres rundt både penis og testikler samtidig. Hvis du derimot foretrekker sexleketøy som er ment å gi smerte i enten penis, testikler eller begge deler, finner du selvfølgelig også dette i kategorien. Disse produktene blir brukt i hardcore BDSM-leker og anbefales derfor ikke til lite erfarne BDSM-praktiserende.

Husk å være varsom når du leker

Det er viktig å ta sikkerhetsforbehold når man benytter enkelte cock and ball sexleketøy. Mange av leketøyene begrenser nemlig blodtilførselen til penis og testikler, kan klype i sensitiv hud eller strekke huden til en grad som forårsaker ubehag. Selv om både penis og testikler er ganske solide kroppsdeler, kan de likevel ta skade av sexleketøy dersom de ikke blir brukt riktig. Derfor er det nødvendig å ta hensyn til både varigheten og intensitetsnivået produktene blir brukt med når du leker. Den aller viktigste huskeregelen er at cock and ball sexleketøy ikke burde bli brukt for lenge, selv om varigheten naturligvis varierer fra leketøy til leketøy. Vridning av testikler og enhver form for skrape i huden bør også unngås under lek. Hvis du bruker ditt cock and ball sexleketøy i selskap med en partner, er det viktig å kommunisere med hverandre, slik at dere holder dere innenfor grensene av sikker lek. Det er dog vanlig at de intime områdene blir ømme og sarte, men etter at dere er ferdige å leke skulle disse områdene gjerne returnere til normal tilstand. 

Opplev en ny form for stimulering med en ball stretcher

En av de mest populære cock and ball sexleketøystypene er såkalte ball stretchers. Disse kan benyttes utenfor BDSM-verdenen og gir en smertefri, men intens stimulering av testiklene. Med en ball stretcher rundt testiklene vil huden strammes opp og dermed gjøre testiklene mer sensitive samt forhindre dem i å trekkes mot kroppen under klimaks, hvilket kan gjøre orgasmen mer intens. Utstrekte testikler kan dessuten være til glede for partneren din da de under samleie vil slå rytmisk mot din partners intimområde og dermed kan virke stimulerende. Hvis partneren din er en kvinne kan testiklene treffe klitoris ved penetrering i doggie style. I en misjonærstilling, derimot, kan testiklene stimulere kvinnes anus. Hvis partneren din er en mann kan testiklene treffe din partners testikler og dermed stimulere begges testikler. Ved å velge en ball stretcher som ditt cock and ball sexleketøy, kan du altså gjøre dine intime opplevelser enda mer intense på ulike måter. Prøv gjerne leketøyet i flere posisjoner og finn den som gir deg mest nytelse. Du kan også kombinere ball stretcher-en med et annet cock and ball sexleketøy, som for eksempel en penisring i metall, for å gi ereksjonen din et ekstra spennende utseende.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no