Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Late X Latex Maske var 1

Late X Latex Maske

Velg Farge:
Relaterte produkter
Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray 250 ml
kr 319,00
Inkl. mva.
kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne masken i latex fra Late X er helt ideell til dere som tenner på dominansleker og fetish-outfit. Den gir et stilfullt og kinky look. 

Latex er 100 % naturmateriale og svært elastisk, hvilket får det til å legge seg perfekt om ansiktet - kun munn og øyne er synlige med denne masken. 

Masken kan eventuelt brukes i sammenheng med andre fetish-produkter, som blindfold eller gags, for å skape en helhetlig, frekk opplevelse. 

Vil du gjerne bevare latexen slik at den hele tiden fremstår som ny, anbefaler vi at du pleier den med en latexspray, som tilfører glans og smidighet.

MerkeLate X
StørrelseOne Size
PrimærmaterialeLateks
FargeSvart
Språk på emballasjeItaliensk, Spansk, Russisk, Tsjekkisk, Fransk, Tysk , Dansk, Nederlandsk, Engelsk
SKU17714
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kinky
Sub - 10. nov. 2021
En fin latexmaske som passer ok, Jeg har litt liten nese i forhold til masken og sliter litt med hullene der når jeg bruker gag. Ellers en god maske
Fin for å teste
Anonym - 23. jun. 2019
God hood om du har lyst til å teste ut om latex er noe for deg. Men har du stort hode kan det hende den revner. Er du på utkikk etter å utvide latex samlingen din er nok ikke dette hooden for deg men er du nysgjerrig på latex er dette ett fint startspunkt.
Sexy!
Kinky - 21. jul. 2018
Litt vanskelig å få på, kunne godt vært en glidelås bak. Skinner ikke like fint som på bilde. Likevel meget sexy, behagelig å ha på og passer fint rundt hodet.
Dårlig passform og totalt antiklimaks
Jens - 4. oct. 2020
Dette produktet er på ingen måte verdt pengene. Utrolig dårlig passform og langt fra sexy. Materialet er ganske tynt og ikke engang “shining” hjalp på utseendet. Kan egentlig ikke anbefale produktet, og jeg angrer på at jeg endte opp med å kjųpe denne masken.
0
Godt produkt
Erfaren 1 - 20. apr. 2019
Masken passer for begge proporsjonene, likevel kunne det ha vęrt nyttig med et par forskjellige stųrrelser og/eller stųrrelsestabeller. Fųles bra på hodet og er et must hvis du liker latex eller kinky lek -> jeg vil anbefale det til alle. Forholdet mellom pris og kvalitet var bra, og det passer med de andre antrekkene. Det eneste som var synd var at en av oss hadde langt buskete hår som ikke passet ordentlig inn i masken. Vi lųste det ved å lage et lite hull på baksiden av masken: det fungerte veldig bra. Jeg anbefaler deg imidlertid å vęre forsiktig hvis du kjųper en slik modell. Jeg ville kjųpt igjen.
0
Forferdelig dårlig kvalitet
E - 3. jan. 2021
Den fųrste masken jeg bestilte gikk i stykker da jeg brukte den for fųrste gang. Den gikk i stykker mellom munnen og nesen. Så sendte sinful en ny maske, men den gikk i stykker på samme måte, men denne gangen sprakk hele hakedelen, og det skal sies at jeg har et lite hode og brukte mye vaselin mens jeg kledde på meg. Det er ikke lateks i utgangspunktet, det er litt billig gummi.
0
Maske av lateks
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er av god kvalitet og verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg kan anbefale
Anonymous - 13. mar. 2024
En billig maske som kompletterer lateksantrekket ditt. Jeg kjøpte den i hvit. Fargen var litt mer gulaktig enn jeg forventet, men ellers et godt kjøp. Det kunne være to eller tre forskjellige størrelser fordi det er litt for stramt for alle større størrelser. Likevel, lett å bruke og i det minste så langt veldig slitesterk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Supersexy
Anonymous - 13. mar. 2024
Det føles godt i hodet. Lukten av gummi er herlig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nydelig!
Anonymous - 1. feb. 2022
Fin latekshette som sitter tett mot ansiktet/hodet, men gummien kunne vært litt tykkere. Føles som om den risikerer å gå i stykker hvis du ikke er forsiktig.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful