Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
LELO Elise 2 Oppladbar Dildovibrator var 1

Oversikt

LELO Elise er en større luksuriøs dildo vibrator. Den har 2 effektive og stillegående vibrerende motorer - en i dildodelen og en på sølvringen.   Velg mellom 5 forskjellige vibrasjonsmønstre på de enkle knappene på basen av dildoen. Etter at ønsket vibrasjon er valgt kan du stille inn styrken på en av de 8 ulike hastighetene. Elise har en lett buet form som gjør det enkelt å stimulere G-punktet.   Selv om Elise er fremstilt av mykt silikon, er den veldig fleksibel. Den har en passende fasthet for fokusert stimuli.   Vi anbefaler at du bruker Elise sammen med et vannbasert glidemiddel for å få den optimale opplevelsen.   Dildoen leveres i en diskré eske med en lader og en satengpose.   Når du kjøper LELO Elise, anbefaler vi i tillegg å bestille:   -LELO's vannbaserte glidemiddel.   -LELO's vibratorrens.  

MerkeLELO
Produkt vekt (g)218
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)22
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)4
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonsmønster8
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Spansk, Fransk, Russisk, Portugisisk, Tysk , Engelsk
SKU10677
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan absolutt anbefales.
JesperogDorthe - 6. aug. 2020
God kvalitet. Gjųr det den skal
0
Varer evig.
AD - 20. jul. 2020
Mange (!) For mange år siden skrev jeg til Sinful for å få tips til en god vibrator. Jeg ble anbefalt den originale Lelo Elise - og nå kjųpte jeg en ny. Ikke fordi de 10 (!?) årene er gått (kanskje eldre?) – men fordi vi rett og slett har mistet laderen (batteriet varer kjempelenge!)! Så nå har jeg to - med lader. Og ja, jeg har kanskje nettopp funnet en lader til – men det er nesten synd, verken produsenten eller Sinful tjener penger på produktet fordi det aldri slutter å virke? (Og du trenger virkelig ikke noe annet i skuffen;)) Instruksjonene den gangen var perfekte, så jeg gjentok bare kjųpet - og vet at jeg ikke kommer til å angre;)
0
Skuffet
Maria - 17. jun. 2019
Dessverre veldig skuffet over denne. Dekker ikke mine behov og synes ikke den lever opp til forventningene. Tror dessverre det er det verste jeg har hatt til dags dato og synes ikke det er verdt pengene i det hele tatt. Aw Aw.
0
Fantastisk - vi kaller den Black Peter!
BE - 30. jul. 2018
Vår fųrste dildo vibrator er en fornųyelse å leke med. Den er estetisk fin, sexy overflate og en nytelse å bruke både ute og inne i varmen! Vi leker med den sammen: Jeg elsker å se den gli inn og ut og hun kan enkelt velge den vibrasjonen som gir stųrst nytelse. Sterkt anbefalt
0
Min nye favorittvibrator
Terese - 24. mar. 2018
Selv om den var litt dyr skulle jeg ųnske jeg hadde kjųpt den litt tidligere - designet er så fint, fint materiale og veldig gode vibrasjoner som fyller deg :) Jeg kan virkelig anbefale den!
0
Ikke bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke egnet for klitorisstimulering. Dårlige vibrasjoner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nydelig
Anonymous - 11. apr. 2021
Nydelig dildo med god størrelse, lett å håndtere og enkel å bruke. Anbefales
Maskinoversettelse fra sinful.se
Hyggelig og koselig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fin og veldig glatt og fin i materialet. God størrelse, litt større og litt fyldigere enn for eksempel Mona. Skulle gjerne hatt enda sterkere vibrasjoner for å gi en 5, men det er en smakssak. Opplever at trinnene dvs. pluss og minus ikke er spesielt merkbare. Det siste vibrasjonsmønsteret, som er uregelmessig og sterkt, er virkelig fantastisk :-) Kombinasjonen av Elise og Lelos klitorisstimulator (Sona Cruise) gir virkelig sterke og behagelige orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig verdsatt leketøy
Anonymous - 2. mar. 2015
Vår første dildo-vibrator! Vi har i utgangspunktet ingen erfaring med leker før nå. Elise 2 er et lite mesterverk! Min kone elsker den, hun nyter den og jeg elsker å bruke den i henne. Definitivt et vellykket kjøp. Kvaliteten er veldig høy, den er stille og stilig. Veldig fin overflate og de forskjellige programmene er enkle å bruke. Vibrasjonene er sterke nok. Kanskje for mange programmer, vi bruker mest de to siste tilfeldige som er spennende og uforutsigbare. En annen ting som er bra er den buede formen, vi fant G-punktet med den ganske enkelt første gang. At den er oppladbar er et stort pluss. Ikke mye dårlig i denne anmeldelsen ... Men det er et superprodukt, og vi er veldig fornøyde!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utrolig godt kjøp!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har hatt min Elise i flere år nå og bruker den ganske mye, den fungerer fortsatt feilfritt og har ikke mistet sin kraft eller sjarm. Absolutt kort på når jeg bruker den alene eller sammen med partneren min under sex. Følger alltid med, og de forskjellige programmene gir en fantastisk valgfrihet. Vel verdt pengene hvis du nøler!
Maskinoversettelse fra sinful.se

LELO Elise 2 Oppladbar Dildovibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 1 995,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful