Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Mona Wave Dual-action G-punktsvibrator var 1

LELO Mona Wave Dual-action G-punktsvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Mona Wave er en videreutvikling av den populære modellen LELO Mona 2 Oppladbar G-punktsvibrator, som er perfekt til pirrende g-punktsstimulering.   

LELO Mona Wave er den første av sitt slag i verden som skjemmer deg bort med både deilige vibrasjoner og myke, bølgende bevegelser som masserer opp mot g-punktet. Monas bevegelser etterligner "kom hit"-bevegelsene som mange bruker til g-punktsstimulering, og som kan gi deg dype og intense g-punktsorgasmer.   

Med LELO Mona Wave får du 10 forskjellige deilige stimuleringsinnstillinger som du enkelt kan skifte mellom med knappene på fremsiden av vibratoren. Vibratoren husker den innstillingen du brukte sist den var skrudd på, slik at den starter med samme program. Slik kan du nyte yndlingsinnstillingen din uten å måtte lete etter den.   

Den er fremstilt i kvalitetssilikon som er myk og behagelig i bruk. Vi anbefaler deg å bruke Mona Wave sammen med en god, vannbasert glidekrem, fordi det gjør opplevelsen med vibratoren ennå bedre og mer nytelsesfull.   

LELO Mona Wave er oppladbar og 100% vanntett så du kan nyte den akkurat der du har lyst.  Merk: Ønsker du en vibrator som både stimulerer innvendig og mot klitoris, kan du velge LELO Ina Wave i stedenfor, som du også finner her i nettbutikken. 

MerkeLELO
Produkt vekt (g)148
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)19.5
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)3.6
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Tysk , Kinesisk, Fransk, Russisk, Italiensk, Engelsk
SKU14651
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nye orgasmer
Frederikke - 13. jun. 2017
Jeg har prøvd en del dildoer etter hvert, men jeg har aldri prøvd en som Mona Wave. Jeg har aldri opplevd en lignende "kom her" bevegelse i noen andre leketøy, og det blir en helt annen lek med Mona Wave. Den fyller godt i skjeden, så den gir meg følelsen av å være fylt ut. Den kan både vibrere og "bølge", og orgasmen blir enkel å oppnå (for meg). Den er ikke lydsvak når den bølger, men vibrajonene er ikke høylytte. Designet er virkelig flott og den er generelt virkelig lekker! Jeg elsker den!
Nye orgasmer
Frederikke - 8. jun. 2017
Jeg har prųvd en del dildoer over tid, men aldri en som Mona Wave. "Kom hit"-bevegelsen den gjųr er noe jeg aldri har opplevd i noe annet leketųy, og det er virkelig en helt annen lek jeg har med Mona Wave. Den fyller skjeden godt, så jeg fųler meg mett. Den kan både vibrere og "bųlge", og orgasmen er lett for meg å oppnå. Det er ikke stille når det bųlger, men vibrasjonene er ikke hųye. Designet er veldig fint, og det er bare generelt veldig fint! Elsker det
0
Nye orgasmer
Frederikke - 12. jun. 2017
Jeg har prųvd forskjellige dildoer fųr, men aldri noe som Mona Wave. Dens "kom hit"-bevegelse er helt unik, og jeg har ikke opplevd det fųr med andre leker. Den fųles også fantastisk tilfredsstillende i bruk. Mona Wave både vibrerer og "kruser seg", så jeg har i hvert fall lett for å få orgasme med den. Den bųlgende bevegelsen gir en hųyere lyd, men vibrasjonen er ganske stille. Virkelig nydelig design og jeg synes det er et flott sexleketųy! Min favoritt!
0
Nye orgasmer
Frederikke - 12. jun. 2017
Jeg har prųvd mange dildoer, men aldri en som Mona Wave. Jeg har aldri opplevd den "vinkende" bevegelsen den gjųr med noe annet sexleketųy, og opplevelsen jeg får med Mona Wave er virkelig annerledes. Den sitter godt i skjeden min slik at jeg fųler meg skikkelig fylt. Den kan både vibrere og "bųlge", og det har vęrt lett for meg å få orgasme. Det er ikke stille når det bųlger, men vibrasjonene i seg selv lager ikke mye stųy. Designet er veldig fint og totalt sett er den bare helt fantastisk! Elsker den
0
Ikke verdt pengene!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var veldig ivrig etter å bruke denne på grunn av alle de gode vurderingene. Men har nå prøvd den. Jeg er super skuffet. Den finner absolutt ikke G-punktet, og "kom hit"-bevegelsen gjør jobben sin mer på utsiden enn på innsiden. Denne er virkelig ikke bygget for skjeden, i hvert fall ikke min. Den vibrerer også mer på utsiden enn på innsiden. Dette gjør ikke jobben sin etter min mening! IKKE KJØP!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har hatt vestibulitt i mange år og trenger stimulering av g-punktet for å få orgasme. Det har vært vanskelig å finne en virkelig god vibrator til dette, som både er stor og kraftig nok til å gjøre det den skal, uten å gjøre vondt. Denne vibratoren er imidlertid perfekt, takket være at den er stor foran, men smal på midten! Så glad og har hatt glede av mange ganger nå. Liker at den har en variasjon i bevegelsesmønstrene. Muligens litt vanskelig noen ganger i kampens hete å se pilene, men man lærer seg det nok etterhvert!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Beste dildo for hetropar
Anonymous - 1. mar. 2022
Form og funksjon gjør denne til den beste...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful