TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
God pris
Louisiana Lounger Sexmaskin var 1

Louisiana Lounger Sexmaskin

På lager

Levering: 2-5 hverdager

2 264,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
49,00 kr
Inkl. mva.
Philips LR14 C Alkaline Batterier 2 stk.
39,00 kr
Inkl. mva.
A23 12V Alkaline Batteri - 1 stk.
19,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Sexmaskinen Lousiana Lounger er en oppblåsbar madrass med motor. Motoren leverer støtende bevegelser som vil gi deg stor nytelse med minimal innsats. Det eneste du trenger å gjøre er å velge en av de tre medfølgende dildoene; deretter kan du legge deg til rette for å nyte sexmaskinens kraftfulle bevegelser.

Louisiana Lounger leverer 5-7,5 cm "lange" støt, og hele maskinen er lett å gjøre klar til bruk.

Som tidligere nevnt medfølger tre dildoer. De kan man skru fast i og bruke med maskinen; alternativt kan man bruke dem separat. En av dildoene er en rosa g-punkts-vibrator. Den er 12 cm lang og har en diameter på 3 cm. Det medfølger også en realistisk dildo; den er 14 cm lang og har en diamter på 3,5 cm. Den siste dildoen er lilla, 17 cm lang, har en diameter på mellom 3,5 og 4 cm, og er utformet av et mykt gelé-materiale. Samtlige dildoer har trinnløs justering av vibrasjonsstyrke.

Ønsker du bruke maskinen med en dildo som har en annen størrelse eller form? I så fall kan du benytte maskinen med alle typer vibratorer som er utstyrt med en skruegjerne en tromme i diameter. Dermed passer den med mange mindre vibratorer.

Medfølger: Foruten selve stolen og de tre dildoene medfølger det en enkel og brukervennlig fjernkontroll, samt bånd til festing av hånd- og fotledd. Obs! G-punkts-vibratoren bruker 1 stk. AA-batteri, den realistiske bruker 1 stk. AA-batteri og gelé-vibratoren bruker 2 stk. AA-baterier. Motoren i selve maskinen bruker 8 stk. C-batterier. Disse selges separat. Fjernkontrollen bruker 1 stk. 23 A-batteri, som er inkludert i pakken.

Louisiana Lounger tåler en personvekt på opp til 132 kg. I oppblåst tilstand er maskinen 160 cm lang og 80 cm bred. Fotenden er 25 cm, mens høykanten er på 50 cm.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful