Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Metallkyskhetsbelte med Lås var 1

Metallkyskhetsbelte med Lås

kr 449,00kr 381,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette luksuriøre kyskhetsbelte i metall er robust og har et stilig design, som gjør den ideell til dominans leker. Kyskhetsbeltet består av to deler: en penisring og et penisbur. De to delene samles med hengelåsen, som følger med. Det følger også med 2 nøkler. Selve penisringen har en innvendig diameter på ca. 4,7 cm, og penisburet er ca. 14 cm langt på innsiden. Slik bruker du kyskhetsbeltet: - Sett penisringen rundt penis og tekstikler. - Før penis inn i penisburet. - Lås de to delene sammen med hengelåsen. 

MerkeRimba
Produkt vekt (g)193
InkludertHengelås med nøkler
Full lengde (cm)14
Indre dybde (cm)10
Diameter (cm)6.8
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterNei
Omkrets (cm)11
PrimærmaterialeMetall
FargeSølv
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12904
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Produktet er?
Hope - 28. feb. 2023
Produktet er greit nok med litt vanskelig å få på plass, savner at den ringen ikke er delbar det hadde vært en stor fordel å lettere å få på plass
Nikkelbombe
Assbjørn - 27. jan. 2023
Jeg har vært i bur i seks år nå og har prøvd dem alle, inkl. et custom made på mål til noen tuselapper. Av sikkert tyve modeller, er dette og ett til mine delte favoritter å ha på. MEN!!! Som heltidsbruker er det helt umulig å bruke det fordi det er forniklet og ikke rustfritt. Nikkel og rust har ingenting på kroppen å gjøre. Jeg anbefaler det kun til kortere perioder. Nikkelallergi skrittet klør inni helvete! Den store fordelen med denne modellen er at det er såpass stort at junior får vokse litt og får litt blod i seg, uten at du kan gjøre en dritt med det. Du får følelsen av å være klar og hele kroppen ber deg ta et runk eller enda bedre. Og det er der magien kommer inn i bur-lek. Tenker du 24/7 så er dette en start, men etterhvert vil du ned i størrelse og bort fra nikkel. Pluss: Størrelsen Enkel å ta på (joda, du må bare lære deg at det gjør vondt) Renslig Behagelig, helstøpt ring Kan sikres med PA piercing Frustrerende Minus: Prisen (dette er egentlig det billigste Kina-buret i stål på f.eks Aliexpress.) Størrelsen (viser gjennom buksa når du blir stiv, som også kan være et pluss) Materialet!!! Kinesisk juggel! Lett å jukse med Hadde jeg kunne lagt ut bilde her, så ville bilde av mine to skremt deg fra å kjøpe det. Jeg prøvde et i sort i håp om at lakken skulle beskytte litt. Det var enda verre og rystet etter et par dusjer.
Ett must have
Roy - 8. sep. 2022
Kjempeprodukt., anbefales. Kan være en liten utfordring å få på plass ringen, men når den først sitter går resten fint. Er diskré å bære under trusa, så den kan brukes uten at andre legger merke til det.
håpløst liten ring
slavekodet - 16. aug. 2022
jeg forstår ikke hvordan man kan få den på, men Den virker solid og ser frekk ut da.
Bra, men noen forbedringer.....
ferdinand1 - 1. dec. 2021
Greit og sexy/deilig å ha på, men selve "låseringen" kunne kanskje være delbar så denh var enklere å få på. Buret fungerer hel greit, både som fengsel og når evt vannet må ut
Ringen er så trang
M - 9. apr. 2021
Jeg har etter gjentatte forsøk gitt opp å i det hele tatt få denne på. Jeg er nøyaktig på gjennomsnittet i størrelse og det går så vidt å skvise inn en testikkel av gangen, men selv det ikke uten ubehag. Jeg hadde muligens klart å få penis inn der i tillegg med nok glidemiddel, men da blir det så trangt
Enkel, hot og stor nok
Klacks - 2. jan. 2020
Dette er det eneste kyskhetsbelte jeg har funnet som faktisk er stort nok for meg. Enkel og hot! :)
Perfekt! 100% fornøyd
Linn - 23. aug. 2018
Stor fornøyd med denne!
Kåthet og kinky dominans
Kinky - 10. nov. 2020
Ringen sitter fint stramt slik at du virkelig kan kjenne at du har den på og vekten i hele buret gjųr det bare enda mer opphissende. Det er et superhot produkt som kan vęre litt vrient å få på seg, men når det sitter er det umulig å beskrive med ord for en fantastisk fųlelse man får. Jeg anbefaler denne til alle som ųnsker en flott opplevelse av kåthet og frekk dominans.
0
Slem dominans
Erik - 4. sep. 2020
Ringen er vanskelig å få på, men når den fųrst er på er den veldig opphissende, du får virkelig en fųlelse av dominans, kvaliteten er topp og du er i ferd med å eksplodere inni, kan brukes hele dagen og hvis du sover med den vil du våkne opp med et helt vilt ųnske om å rųmme - det fųles som om penis prųver å eksplodere ut av buret!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful