Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Oxballs Muscle Penissleeve var 1

Oxballs Muscle Penissleeve

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 949,00kr 806,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Skjem bort deg selv og din partner med det potente Muscle penissleevet fra Oxballs. 

Sleevet gir deg både mer lengde og fylde, mens det indre sleevet med riller og knupper stimulerer deg til et eksplosivt klimaks. 

Den spesielle sugeeffekten, som Oxballs selv omtaler som "deep throating på steroider", suger seg fast rundt penis, gir perfekt passform og en deilig, stram opplevelse. 

Med TPR-innlegget kan du forkorte den indre dybden med opp til 3 cm, og dermed få et sleeve som passer perfekt til deg, mens din partner nyter de imponerende 23,4 cm.

Fleksibel ballstrap holder sleevet på plass, også ved langvarig, intens lek. 

Svært fleksibelt og behagelig materiale, og sleevet vil derfor passe de fleste penisstørrelser.

MerkeOxballs
Elastisk indre diameterJa
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU16963
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
dessverre for lang
F - 4. nov. 2017
God kvalitet og enkel å bruke, men treffer dessverre noen såre steder - så akkurat litt for lang for oss. Veldig glatt så effekten kommer hovedsakelig fra det store "hodet"
0
Mye for pengene !!!
Make - 11. dec. 2020
Jeg har hatt noen dårlige erfaringer med penissleeve, men denne var verdt risikoen, og jeg prųver den fortsatt fordi produktet satt veldig godt, holdt seg godt på plass og fųltes bra. Min kone liker den definitivt!!!
0
Det fungerer!
M41 - 27. jan. 2019
Virkelig funksjonell, min kone liker den. Den indre lengden er ganske kort, men det elastiske materialet gir litt å gå på. Jeg kan virkelig anbefale dette produktet.
0
Det fungerer!
M41 - 26. jan. 2019
Funksjonell og enkel å bruke. Min kone liker den også En ulempe var den korte innsiden, som ikke plaget meg mye, da den strekker seg godt.
0
Beste av det beste
Henrik Andersson - 7. nov. 2017
Den kan lett oppfattes som stor, noe den er! Prisen er hųy, men kvaliteten og komforten er blant det beste du kan få. Kan anbefale denne for de som er vant til å bruke hylser og vil ha noe bedre enn det som finnes på markedet. Det fųlger med silikonfyll som du kan bruke hvis du ikke fyller hylsen selv. Testikkelstroppen er liten, og det kan vęre vrient fųr du får taket på teknikken. Men fortsett og så ... wow Anbefales også hvis du har potensproblemer, fortsett å bruke den siden den holder formen på penis og stųtter den.
0
Ganske forferdelig
Anonymous - 9. feb. 2021
Vi bestilte denne Oxballs for en stund siden, men det var først i helgen at kjæresten min og jeg satte den på prøve. For meg i det minste var opplevelsen veldig ubehagelig, kanskje på grunn av min 20 cm lange penis, fordi ermet var veldig stramt og knokene ikke følte noe. For kortere gutter kan opplevelsen være annerledes. Jeg la til omtrent fem centimeter og kanskje en størrelse større glans, men kjæresten min var ikke begeistret for noen av delene. Det var ikke jeg heller. Men det så ganske fint ut å komme inn bakfra, og den gjennomsiktige kunne vært enda bedre. Overraskende godt fulgt med i bevegelsene. Når du måtte klemme testiklene dine gjennom den joggeturen, trengte du ikke å lure på stasen, men det var ganske ømt etter økten. En slags sædreservoar ville være bra her, for når den leirgryten kommer ut derfra til slutt, er det ikke noe sted for det, og du kan se det. Jeg ville ikke kjøpt igjen, forholdet mellom pris og kvalitet virkelig dårlig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En funksjonell pakke
Anonymous - 13. mar. 2024
Fyldig og kraftig. Til tross for sin overdådighet gjør den ikke vondt. Passende lengde/tykkelse, fungerer også bakfra. Som mann var jeg i utgangspunktet bekymret for den tynne indre diameteren, men den var behagelig i bruk. Veldig god følelse på skaftet. God valuta for pengene. Verdt å kjøpe. Vi anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Godt fylt
Anonymous - 13. mar. 2024
Ja, kona var mer enn fornøyd med dette stykket. Først nølte hun med størrelsen, for den er stor. Men så gled den inn til bunns, og hun fikk en lang, langvarig orgasme som belønning!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Okseboller
Anonymous - 3. nov. 2023
Helt ok med litt fyll, hun liker det etter litt massasje.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful