TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Vagina og Anus Masturbator var 1

Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Vagina og Anus Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hun danser og hun rister! Med doble roterende motorer, en kraftig vibrerende bullet, et vaginalt hull og analhull som er klar til å tilbe penis og en smackalicious Fanta Flesh bakende, vil PDX Elite Milk Me Silly masturbator fra Pipedream melke deg som en absolutt proff!

Hvert kinn inneholder en kraftig motor som masserer penis grundig fra hver side, og sørger for at det ikke blir en dråpe igjen når frøken Milk Me er ferdig med deg. Den kraftige vibrerende kulen er strategisk plassert under penis, og med 5 rotasjonsmønster og 5 hastigheter på både motorene og mønster, kan du tilpasse opplevelsen din. Legg til en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel når du glir inn i den ribbete og nuppete hulen hennes, og penis kommer til å behandles som en konge!

La den saftige sprettrumpa sluke deg med de to sultne hullene uansett hvor du befinner deg, takket være de 3 medfølgende reiseadaptere.

Vask det nye favorittleketøyet ditt ved å skylle vann gjennom tunnelen som forbinder det vaginale og analhullet, la det lufttørke og avslutt med et fornyende pulver for å holde det klebrig, smidig og mykt.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful