Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt var 1

Oversikt

Kjenn konturene av en fyldig rumpe med hendene dine, mens du trenger inn i rillet vagina eller trang anus. Masturbatoren kan nytes i enhver stilling, og gir deg dermed en ekstremt realistisk opplevelse.

Det livaktige Fanta Flesh-materialet rister hver gang du støter inn i en av de stimulerende åpningene, og forsterker dermed den realistiske følelsen som masturbatoren gir. Den vaginale åpningen er cirka 19 cm dyp, mens den trange analåpningen er rundt 15 cm dyp. Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel for å få en god gli.

Den vaginale og anale åpningen møtes inni masturbatoren, og kan derfor enkelt skylles etter bruk. Men sørg for at du ikke sprøyter vann inn i luftehullet i enden. Etter at masturbatoren har fått ligge til tørk, anbefaler vi at du påfører et fornyende pulver for å holde materialet mykt, smidig og ikke-klebrig.

Målt i oppreist posisjon er Fuck Me Silly Bubble Butt 42 cm bred, 29 cm høy og 40 cm lang. Masturbatoren veier hele 15 kg og holder seg derfor på plass under hele leken - selv når det går vilt for seg.

MerkePipedream Extreme
Sub-brandFuck Me Silly
Produkt vekt (g)14510
Full lengde (cm)28
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15275
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra kvalitet
Rumpe - 17. dec. 2022
Produktet er utrolig naturlig. Kjennes ut som ekte hud på en dame. Skikkelig sexy faktisk.
Overraskende bra!
Chris - 1. jan. 2022
Trodde jeg bestilte den som var lysere hudfarge men endte opp med den mørkere av de to. Men dette hadde lite å si for meg. Den føles sykt deilig og har blitt brukt MYE over temmelig kort tid. Er kanskje litt i dyrere laget men er totalt verdt det siden den føles så naturtro
Ikke for menn under gjennomsnittet
COOL - 12. jan. 2020
Det er greit for meg å "take one for the team" og si at du ikke bųr kjųpe dette produktet hvis du vet at penisen din er under gjennomsnittlig stųrrelse. Det er som ren luft med mindre du bare vil ha anal. Og det blir veldig kjedelig i lengden selv om stimuleringen er ok. Det er heller ikke riktig at dette produktet er lett å rengjųre, for da kan du lett undervurdere hvor arbeidskrevende det er. Så sųrg for at du har en dusj tilgjengelig for å kunne rengjųre den. Se også opp for smuss da dette lett kan ende opp med svarte flekker som er umulige å fjerne! Dette er fųrste og siste gang jeg bruker så mye penger på et sexleketųy.
0
Godt laget. Både materiale og kvalitet er nųye gjennomtenkt.
WEN - 9. aug. 2019
Denne versjonen er den beste og lekreste så langt. Og er superenkelt å rengjųre. Det er bare flott.
0
En god oppfinnelse for menn i en nųdssituasjon.
NETT - 7. aug. 2019
En mann kan finne trųst i denne oppfinnelsen forelųpig, det vil si til han finner en ekte kvinne. Det er en veldig god oppfinnelse for single menn.
0
Fin og stor bunn
Assman J - 22. oct. 2018
Flott syn når du pakker ut denne gigantiske bakenden for fųrste gang. Det er veldig tungt. Det hųres bra ut når du smeller i den mens du slår den doggy. Hvis du, som meg, er interessert i "big booty" så er det flott. Wow, for en opplevelse...
0
Realistisk og rimelig
Anders - 17. jan. 2021
Materialet er mykt og av fantastisk kvalitet, selv etter 1 og 1/2 år, er denne modellen virkelig verdt prisen. Varm den opp under rennende vann og tilfųr glidemiddel fųr bruk. Fungerer fint i de fleste stillinger. Sett opp et speil ved siden av, så kan du se hvor flott det ser ut :)
0
Stort bytte.
Anonymous - 13. mar. 2024
Utmerket service, varm og vennlig. Det du ser og leser er det du får. Gjorde drømmen min til virkelighet. Vennlig hilsen Derek Hill.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Utrolig bra
Anonymous - 11. apr. 2022
Nysgjerrigheten tok overhånd og jeg kjøpte en av disse, det må være den største og rundeste rumpa som ikke er på en dukke i full størrelse? Den veier over 10 kg og har ganske fine hyller. Åpningene er formet helt riktig, og denne kan brukes bakfra, foran og ri på pikken helt fint. Det er en stor mengde materiale, så det er verdt å varme den forsiktig opp med en vannstråle og bruke en veldig sjenerøs mengde smøremiddel. Den første opplevelsen var veldig god, og det tok egentlig ikke lang tid på den første runden, og følelsen ble bedre og bedre etter hvert som den ble varmet opp. I spyttet fungerer denne veldig bra, veier nok til å føles veldig naturlig, sitter godt og får et godt grep om den runde rumpa. Likevel, en stor og verdifull dings, så du må behandle den deretter og ta vare på "hudens" tilstand med talkum og bruke sunn fornuft når du vasker. Prislappen er hva den er, men opplevelsen var så frekk at man har hatt mye verre ekte(?) sex. Hvis du brenner for å skaffe deg en, så gjør det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Rompehyller, eller gjør det det?
Anonymous - 13. mar. 2024
MATERIAL OG KVALITET 4/5 Baksiden er ikke en hylle eller en jente, slik produsentens reklamevideo antyder. Noe av FantaFlesh-materialet er tydeligvis erstattet av en større skumkjerne. Dette bekreftes også av vekten; i stedet for de annonserte 15 kg veier leken "bare" 12,4 kg. Det er en fin mengde masse der, men produsenten bør oppdatere spesifikasjonene hvis produksjonsprosessen er endret. Rumpa er 38 cm bred, så den passer godt til en voksen kvinne. Materialet er behagelig og i riktig farge, og den lukter ikke mye. Men minus for mangelen på "fleshiness". VIBRATION 5/5 Denne rumpa gir en altfor god tur! Selv om det ikke er noen magisk tekstur i åpningene, er klemmen og suget så bra at en mann ikke holder ut lenge med denne. Og det beste av alt er at du virkelig kan knulle den. Formingen er mest optimal i bakovervendt stilling, men misjonær og baklengs ridning er også svært vellykket. Den lager ingen forstyrrende lyder under akten, og når du kommer ut av den, høres en søt maispoppende lyd. SVAR FOR PENGER 3/5 Jeg kjøpte denne for 349,00, faktorene nevnt i begynnelsen forklarer den lavere prisen. Flere hundre for et sexleketøy uten funksjoner er fortsatt ganske mye. Hvis dette kunne fås for godt under tre hundre, ville jeg gitt det 5/5, men dette slår de mindre håndholdte masturbatorene hendene ned. HELHETLIG VURDERING 4/5 Levde ikke helt opp til forventningene, men det er fortsatt en ganske genuint stor delikatesse. Du vil ønske å vaske, tørke og pudre etter hver økt, og sørg for at du har litt lagringsplass i et skap et sted, da dette ikke passer under hvilken som helst seng.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 5 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful