Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Pipedream Mega Fuck Slut var 1

Pipedream Mega Fuck Slut

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 18 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pipedream Mega Fuck Slut er den ultimate sexdukken. Du får en sexy kropp med bryster i størrelse DD, som er laget av det realistiske Fanta Flesh-materialet. Du har mulighet for å ha både anal- og vaginal sex med dukken. Hvis du ønsker å trenge inn i hennes stramme vagina, kan du legge henne på ryggen, og hvis du ønsker å ta henne bakfra, kan du legge henne på magen. Begge hull er trange, men fleksible nok til at de kan få plass til alle penisstørrelse. Fanta Flesh er fungerer nemlig sånn at det blir mer elastisk ved bruk. For å gjøre opplevelsen ekstra behagelig og nytelsesfull, anbefaler vi å smøre inn dukken med vannbasert glidemiddel. Etter bruk rengjøres dukken enkelt med sexleketøysrens og varmt vann.

Mega Fuck Slut veier over 13 kg og vant en pris for beste sexleketøy for menn i 2013.

MerkePDX
Sub-brandExtreme
Produkt vekt (g)13830
Høyde (cm)22
Full lengde (cm)69
Indre dybde (cm)18
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
Bredde (cm)35.6
PrimærmaterialeTPR
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14708
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overforventet!
Wizard - 25. nov. 2018
Jeg har nå prøvd meg på denne her og jeg må si at jeg er ganske fornøyd! Lager lite lyd når du bruker den og det er jo alltid et pluss hvis du har en lelighet og ikke vil at naboene skal høre. Siden den er så stor så kan du gi den klær hvis du liker sånt ellers så er den den beste sexdukka jeg har hatt hittil.
Super sexy
Erik - 2. sep. 2020
Super sexy kropp, og fine, myke, naturlige og velformede kurver. Den perfekte sexopplevelsen som alltid er klar. Perfekt å ta i det bakre hullet, da det er stųrre og lengre. Sporene er pirrende og fųles utrolig naturlige. Nydelige store, faste bryster klare til å kysse og leke med - veldig frekke og veldig naturtro. Varm henne godt opp fųrst for den mest realistiske opplevelsen, og husk å vaske grundig og bruke 'pulver', så fųles overflaten helt som hud. Legg til frekt undertųy og/eller en kjole for en ekstra pirrende opplevelse. Det er både sexy og praktisk å bruke en kort, trang 'tubekjole', så det er også mye lettere å 'flytte' rundt ;).
0
Hot
EK - 16. feb. 2015
Dette produktet er faktisk utrolig bra og har en supergod fųlelse. Den skreller lett og er supertung, noe som kan vęre vanskelig å jobbe med, men ellers er den flott bortsett fra prisen. P.S. Vęr forsiktig med å kjųpe denne hvis du har en "penis" som er mindre enn vanlig, for ellers er analhullet veldig vanskelig å bruke.
0
vel verdt investeringen...
Storforbruker - 31. jan. 2016
Jeg kan bare si en ting og det er: "wow!". Hun, (ja, hun...) er så vakker! Smal og deilig i begge hull og herlig i alle posisjoner! + 2 behagelige hull + vendbar og roterbar - det er nesten som en kropp! =) + alltid villig ;) - litt harde bryster - hullene kunne ha vęrt litt mer "naturlig" plassert... Det fųles som om begge er plassert opp mot magen. Likevel er den i alle fall vakker.
0
Etter to uker kom oppvåkningen...
Anonymous - 9. apr. 2022
Til å begynne med var jeg helt overbevist, både av materialet og den generelle trivselen. Selvfølgelig må man pante flasker på et eller annet tidspunkt, men prisene på margarin og lignende blir jo ikke akkurat billigere. Jeg tar heller el-sparkesykkelen i to minutter ekstra enn å måtte forholde meg til denne 9 euro-billettdebatten. Så til syvende og sist vil jeg anbefale å kjøpe denne modellen, men det er opp til deg selv å avgjøre om du vil ha glede av den på lang sikt. For min del kan jeg si at jeg aldri kommer til å bruke DHL igjen. Service 2 av 5 stjerner og 4 av 5 totalt, men det høres bedre ut enn det faktisk er.
Maskinoversettelse fra sinful.de

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful