TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Rimba Skinnmaske var 1

Rimba Skinnmaske

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Denne Skinn Masken fra Rimba er skikkelig stilig. Den er produsert i svart mykt skinn, som gir den et stilig look, men som også gjør den utrolig holdbar. Masken har et ekstra stykke skinn nederst, som dekker både halsen og nakken. Den har flere forskjellige detaljer, som gjør masken helt spesiell. Den festes bak hodet med en glidelås, som går ned langs hodet og slutter bak i nakken. Det er også 2 rekker med 4 D-ringer på baksiden, hvor en svart snor er snøret i sikk-sakk mønster. Du kan derfor snøre masken inn, slik at masken sitter perfekt på deg. Bak i nakken er det også to skinn belter, som spennes i en metall spenne. Med disse kan du justere hvor stramt masken skal sitte. Foran på masken er det hull til øyne og munn. Hullene kan dekkes til med skinnlapper, som festes med trykk-knapper. Masken er formet slik at det er plass til nese og hake, slik at den sitter perfekt på ansiktet ditt. Masken er one size og passer til de fleste. Halsen har en omkrets på ca. 44 cm og masken er håndlaget i Nederland.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful