Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful Force Oppladbar Fjernstyrt Prostatavibrator var 1

Oversikt

Forbered deg på en intens stimulering av prostataen og mellomkjøttet når du kjenner på kraften fra Sinful Force. Gi partneren din fjernkontrollen til prostatavibratoren og la deg bli overrasket på den mest pirrende måten eller ta hånd om din egen nytelse ved å styre vibratoren selv.

Den ergonomiske L-formen, som er utsmykket med myke kurver langs skaftet og riller i overflaten på vibratorens ytre del, er designet for å passe perfekt til kroppen din, så vibrasjonene fra de to kraftfulle motorene treffer blink på de rette stedene. Du kan velge mellom 11 deilige vibrasjonsmønstre ved å trykke på knappen på vibratorens underside.

Hvis du tar fjernkontrollen i bruk får du ytterligere 11 vibrasjonsinnstillinger å leke med. Fjernkontrollen har en rekkevidde på 10 meter og bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med.

Sinful Force Prostatavibrator er laget av fløyelsmyk silikon som føles enda bedre når det dekkes med et lag vannbasert analglidemiddel. Vibratoren er vanntett og lades opp med den inkluderte USB-kabelen.

MerkeSinful
Produkt vekt (g)148
Full lengde (cm)12.7
Innførbar lengde (cm)9.5
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), P2 USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster11
Vibrasjonshastigher11
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU19879
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den er veldig bra i forhold til pris
Prebs - 6. sep. 2023
Denne er absolutt verdt pengene kraftig vibrator og med kontroller som din partner kan styre.
Veldig fornøyd
Fornøyd - 9. mar. 2023
Er veldig fornøyd med denne. Helt utrolig fantastisk.
Glir ut, skuffet.
Skuffetmann - 29. jan. 2023
Uansett om jeg ligger på rygg, på magen eller på siden glir den ut om jeg bare beveger mikroskopisk lite på meg. Faller ut av den minste bevegelse og stimulerte særdeles dårlig da jeg ble mer konsentrert om å passe på at den ikke falt ut istede for fokusere på orgasmen og den når ikke skikkelig hos meg så kjenner ikke vibrasjonene særlig selvom den er helt inne og jeg presser på den. Ingen orgasme garanti her nei, så blir 600kr i dass og handle hos kondomeriet som gir orgasme garanti. Dårligste produktet jeg har prøvd hittil.
Når skal de lære
Mark - 20. dec. 2022
Nexus har mange bra produkter, men kan de snart forstå at prostata vibratoren må også ha en «but plug» lignende del i roten. Jeg vil kunne bevege meg å ha begge hendene fri uten at vibratoren faller ut.
Deilig sak
Nybegynneren - 18. sep. 2022
Utrolig deilig for jeg som var nybegynner. Kraftige orgasmer. Batteri varer lenge på en opplading. Krevde endel glidekrem.
Topp produkt
47 - 23. jul. 2022
Dette er min andre prostata stimulator. Må si at denne blir min favoritt. Størrelse er perfekt for meg som nybegynner. Bakdelen er at det er over på under 2 minutter
En utrolig artig og fin sak
Pausefisken - 24. dec. 2021
Et virkelig flott produkt, går fint å bære under vanlige klær i tillegg til artig på soverommet. Fjernstyringen er utrolig pirrende, men når man overlater den til en annen så har hen ikke oversikt over hvilket vibrasjoner, støt som er i drift, eller om den er av eller på. Kommer denne med en telefonapp så blir denne saken genial. Enkel å renholde og lade.
Supert
Mnoe - 22. sep. 2021
Strålende produkt, mange innstillinger som lar de fleste finne sine preferanser. Eneste lille negative jeg kan komme på er at vibrasjonene i den ytre delen (som kan skrues av og på separat) kan føles litt mer høylytt ut enn de fra delen som skal inn. Anbefales på det sterkeste.
God
Karm - 29. aug. 2021
Bra produkt, fint med fjernkontroll som partner kan styre.
Vibrasjonene er bra! Men den detter ut, sakte men sikkert, hvis man ikke holder, eller «sitter» på den.
TheBigPig - 3. jun. 2021
Vibrasjonene er bra! Men den detter ut, sakte men sikkert, hvis man ikke holder, eller «sitter» på den. Da mister man fort fokus. Den blir derfor lite brukt. Ellers har den bra kvalitet, den virker solid bygd, og har en god batterikapasitet. Men etter min mening, og min prostatas mening, er det mye bedre å invistere i en Njoy Wand. :-)

Sinful Force Oppladbar Fjernstyrt Prostatavibrator

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 729,00kr 546,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful