Analt sexleketøy for menn

Analt sexleketøy for menn er utrolig populært. Særlig etter oppdagelsen av den mannlige versjonen av kvinnens G-punkt - prostata - har analsexleketøy blomstret og vokst i populæritet. Hos Sinful finner du et stort utvalg av analsexleketøy som er egnet for nybegynnere, såvel som for erfarne brukere.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (14)
Batteridrevet (61)
Fjernstyrt (69)
Oppladbar (130)
Regulerbar (1)
Reiselås (13)
Seletøyvennlig (51)
Vanntett (163)
Varmefunksjon (5)
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (13)
Aluminium (4)
Aluminum alloy (3)
Borosilicate glass (6)
Glass (16)
Gummi (1)
Polypropen (3)
PVC (11)
Silikon (299)
Stainless Steel (6)
Stål (6)
TPE (5)
TPR (10)
Vinyl (1)
Zinc alloy (1)
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (19)
Aneros (8)
B Swish (3)
B-Vibe (9)
Baseks (32)
Bathmate (3)
CalExotics (7)
Chakrubs (1)
Chrystalino (2)
Cobeco (1)
Crystal Jellies (2)
Diogol (1)
Doc Johnson (2)
Dr. Joel (2)
Dream Toys (4)
Electroshock (2)
Fantasy C-Ringz (1)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy (2)
Fifty Shades of Grey (9)
Frisky (1)
Fun Factory (9)
Heavy Hitters (1)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (7)
Je Joue (1)
Joydivision (5)
King Cock Elite (2)
Kink by Doc Johnson (1)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (5)
Lelo (1)
Love To Love (3)
Lovense (2)
Lovense (2)
Malesation (5)
Marc Dorcel (6)
Master Series (11)
Mister B (1)
Mixed (1)
Nexus (15)
Nexus (35)
Njoy (5)
NMC (1)
Obaie (1)
Ohmibod (4)
Oxballs (3)
Perfect Fit (6)
PicoBong (1)
Prostatic Play (2)
Rebel (1)
Rimba (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (16)
Satisfyer (6)
Sinful (49)
Sinful Æsker (2)
Sir Richard Control (2)
Size Matters (1)
Sportsheets (1)
Svakom (3)
Tantus (14)
ToyJoy (1)
Tracy´s Dog (2)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
Vixen (9)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (2)
Whisperz (1)
Willie City (3)
XuoXuo (2)
You2Toys (12)
Vis alle 393 produkter
Du har sett 42 av 393 produkter
Vis flere

Hvorfor skal menn bruke analt sexleketøy?

Analt sexleketøy gir menn større nytelse

Anal stimulering er for mange menn en utrolig pirrende og intens opplevelse og en kilde til stor nytelse. Allikevel har analstimulering vært et tabubelagt emne, men i dag er det heldigvis blitt sånn at det ikke er noe i veien for at menn kan utforske og stimulere seg selv på samme måte som kvinnene gjør. For analstimulering kan være like pirrende ved sololek og forspill, som det kan under samleie. Mye analt sexleketøy for menn er laget med formål å stimulere prostata, fordi dette nettopp kan gi utrolig intense orgasmer, selv helt uten berøring av penis. Men en manns anus er ikke kun følsom innvendig. Både utenpå og inni finnes det en rekke utrolig sensitive nerver som kan stimuleres alt etter intensitetsbehov. Og i vår sexbutikk i Norge har naturligvis sørget for å ha et sortiment som inneholder alle muligheter, og alt hva markedet byr på innenfor analt sexleketøy for menn.

Men hva er analt sexleketøy egentlig, og hvorfor skal man overhodet gi seg i kast med å stimulere prostata? Analt sexleketøy gir mannen mulighet for å stimulere området i og rundt åpningen av anus. Hvis man vil ha en enda mer intens opplevelse, og oppnå et forsterket klimaks som mann, kan man utforske det såkalte prostatastimulasjon. En manns prostata kalles også “mannens g-punkt” eller p-punktet, og på mange måter kan det sies å fungere på sammen måte som kvinnens g-punkt. Når punktet blir stimulert samtidig med utløsning, kan det gi en meget intens følelse gjennom hele kroppen. Og til nettopp dette, er analt sexleketøy til menn ideelt for.

Til både erfarne og uerfarne menn

Det spiller ingen rolle om hvor erfaren du er med sex og anallek. Uansett hvilket nivå du er på, kan du finne noe i vårt brede sortiment av analt sexleketøy for menn. For vi vet, at både anatomi og preferanse er forskjellig fra mann til mann.
Analt sexleketøy for nybegynnere er naturlig nok til menn som er klare til å ta steget ut i det anale univers. Disse lekene ikke så store - de er både smalere og kortere og ofte også med en glattere overflate. Analleketøy til de mer erfarne menn er derimot større og mer stimulerende, og kanskje til og med med en vibrator i. I denne kategorien finner du store, kraftfulle prostatavibratorer, dildovibratorer til analt bruk, tunge analkuler og forskjellige overflater. Uansett hva du går etter, er alt analleketøy for menn laget for å stimulere de følsomme nerveendene i og omkring anus. Men de har også en annen ting til felles: de har en fot eller stopper, som gjør at du kan leke helt trygt, uten å bekymre deg for at leketøyet skal vandre lenger opp i tarmen enn den skal.
Når man kaster seg ut i anallek, uansett om det er sex med eller uten analt sexleketøy, er det viktig å forstå viktigheten av en god, anal glidekrem. Selv om du blir seksuelt opphisset, vil ikke anus produsere naturlig glidemiddel, slik som kjønnsdelene gjør, så å tilføre glidemiddel er alfa og omega.

Gå ikke glipp av denne ekstra dimensjonen ved sexlivet

Det er mulig, og ikke minst naturlig, at du som mann har et ønske om å eksperimentere med analt sexleketøy. Om det er under forspillet du vil prøve deg med f.eks. en analplugg, eller under selve akten, finnes det mange muligheter du kan prøve. For noen oppleves det lettere å gi seg hen når du leker med deg selv, og har muligheten til å nå klimaks på akkurat den måten du selv ønsker det. Men også bruk av analleketøy sammen med en partner er noe mange nyter. Det kan være utrolig pirrende, for ikke å snakke om frekt og opphissende, å bære analt sexleketøy som mann under samleie. Og vil du gjøre det enda mer pirrende kan du velge en vibrerende variant, fortrinnsvis et fjernstyrt sexleketøy, så du kan ha hendene helt fri. Er du i tvil om hva du skal velge, og hvor du skal begynne i jungelen av muligheter, kan du finne masse inspirasjon her på siden. Er du fremdeles i villrede, sitter våre eksperter i kundeservice klare for å guide deg, eller til å svare på alle de spørsmål du har. Ingen spørsmål er for dumme, og vi har hørt det aller meste før.

Uansett hva du velger, og uansett om det er sammen med en partner eller ei, byr det anale universet på opplevelser og nytelser mange har glede av. Og når du først har tatt skrittet, tør vi love deg, at du ikke vil angre.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no