TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analt sexleketøy for menn

Analt sexleketøy for menn er utrolig populært. Særlig etter oppdagelsen av den mannlige versjonen av kvinnens G-punkt - prostata - har analsexleketøy blomstret og vokst i popularitet. Hos Sinful finner du et stort utvalg av analsexleketøy som er egnet for nybegynnere, såvel som for erfarne brukere.

Mest solgte produkter

Hvorfor skal menn bruke analt sexleketøy?

Analt sexleketøy gir menn større nytelse

Anal stimulering er for mange menn en utrolig pirrende og intens opplevelse, og kan være en kilde til stor nytelse. Allikevel har analstimulering vært et tabubelagt emne, men i dag er det heldigvis blitt sånn at det ikke er noe i veien for at menn kan utforske og stimulere seg selv på samme måte som kvinnene gjør.

For analstimulering kan være like pirrende ved sololek og forspill, som det kan under samleie. Mye analt sexleketøy for menn har som formål å stimulere prostataen, fordi dette nettopp kan gi utrolig intense orgasmer, selv uten berøring av penis. Men anus er ikke kun følsom innvendig. Både rundt og inne i analåpningen finnes det en rekke sensitive nerver som kan stimuleres på ulike måter. Og i vår sexbutikk i Norge finner du alt hva markedet byr på innen analt sexleketøy for menn.

Men hva er analt sexleketøy egentlig, og hvorfor skal man overhodet gi seg i kast med å stimulere prostata? Analt sexleketøy gir mannen mulighet for å stimulere området i og rundt åpningen av anus. Hvis man vil ha en enda mer intens opplevelse, og oppnå et forsterket klimaks som mann, kan man utforske såkalt prostatastimulering.

Prostataen kalles også for “mannens g-punkt” eller "p-punktet", og på mange måter kan det sies å fungere på sammen måte som kvinnens g-punkt. Når punktet blir stimulert samtidig med utløsning, kan det gi en meget intens følelse gjennom hele kroppen. Og til nettopp dette formålet er analt sexleketøy ideelt.

Hos Sinful har vi anale leketøy til både erfarne og uerfarne

Det spiller ingen rolle hvor erfaren du er med analsex og anallek. Uansett hvilket nivå du er på, kan du finne noe i vårt brede sortiment av anale leketøy for menn. For vi vet at både anatomi og preferanser er forskjellig fra mann til mann, og derfor er det viktig å tilby noe for alle.

Analt sexleketøy for nybegynnere er naturlig nok til menn som er klare til å ta steget ut i det anale univers. Disse lekene ikke så store - de er både smalere og kortere enn andre anale sexleketøy, og har ofte en glattere overflate. Analleketøy til de mer erfarne menn er derimot større og mer stimulerende, og har i mange tilfeller flere funksjoner og egenskaper, som for eksempel innebygde vibrasjoner.

I denne kategorien har vi samlet alt fra mindre analkuler til store pg kraftfulle prostatavibratorer. Uansett hva er på jakt etter, har vi garantert et analt leketøy som vi stimulere de følsomme nerveendene i og omkring anusen din. Felles for samtlige produkter er dog at de har en fot eller stopper i enden som gjør at du kan leke helt trygt, uten å bekymre deg for at leketøyet skal vandre lenger opp i tarmen enn den skal.

Når man kaster seg ut i anallek, uansett om det er sex med eller uten analt sexleketøy, er det viktig å forstå viktigheten av et godt analglidemiddel. Selv om du blir seksuelt opphisset, vil ikke anus produsere et naturlig glidemiddel selv, slik som kjønnsdelene gjør, så bruk av glidemiddel er alfa og omega.

Gå ikke glipp av denne ekstra dimensjonen ved sexlivet

Det er naturlig at du som mann har et ønske om å eksperimentere med analt sexleketøy. Enten du vil prøve for eksempel en buttplug under onani eller samleie, eller kanskje utforske anal penetrering med en analdildo. For noen oppleves det lettere å gi seg hen til nytelsen når man leker med seg selv, mens andre foretrekker å bruke anale leketøy sammen med en partner. Det kan blant annet være utrolig opphissende å bære analt sexleketøy under samleie. Og hvis det skal være ekstra pirrende kan man bruke en analvibrator - helst et fjernstyrt sexleketøy, så du kan ha hendene helt fri mens du nyter de deilige vibrasjonene.

Skulle du være i tvil om hva du bør velge og hvordan du skal komme i gang med analstimulering, finner du masse inspirasjon her på siden. Hvis du derimot fremdeles er i villrede etter å ha studert innholdet, sitter våre eksperter i kundeservice klare til å guide deg og svare på alle spørsmål du måtte ha. Ingen spørsmål er for dumme, og vi har hørt det aller meste før, så du skal ikke være redd for å spørre. Vi har også en rekke analkits som inneholder alt du trenger for å komme i gang med analstimulering og analsex dersom du vil ha litt ekstra hjelp på veien. Og hvis du i det hele tatt er nysgjerrig på anale sexleketøy og andre sexleketøy for menn, kan vi anbefale å gå til innkjøp av en sexy julekalender til menn eller par, så du får prøve litt av alt og i tillegg blir overrasket når du åpner opp hver luke.

Uansett hva du velger, og uansett om du velger å bruke det alene eller sammen med en partner, byr det anale universet på mye nytelse og glede. Og når du først har tatt skrittet inn i denne pirrende verdenen, tør vi love at du ikke vil angre.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful