Prostatavibrator

Prostataen, eller p-punktet som det også kalles, kan gi svært intense orgasmer ved stimulering. En prostata vibrator har en buet ende som gjør det mulig å stimulere prostaten målrettet, og de innebygde vibrasjonene gjør stimuleringen enda mer pirrende.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (5)
Batteridrevet (17)
Fjernstyrt (27)
Inflatable (4)
Oppladbar (57)
Regulerbar (1)
Reiselås (4)
Seletøyvennlig (2)
Splashproof (12)
Suction Cup (4)
Vanntett (64)
Vibrating (73)
Materiale
ABS-plast (6)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (2)
Glass (1)
Polypropen (2)
PVC (1)
Silikon (84)
Stainless Steel (3)
Stål (1)
TPE (1)
Merke
Alpha-Pro (1)
Anal Fantasy Elite Collection (4)
Aneros (9)
baseks (2)
Bathmate (1)
CalExotics (2)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (4)
Icicles (1)
Joydivision (2)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Lovense (1)
Malesation (3)
Master Series (3)
Mr. Membr (1)
Nexus (27)
Nexus (2)
njoy (1)
Rocks Off (9)
Sinful (12)
Svakom (2)
Tantus (1)
We-Vibe (2)
You2Toys (3)
Vis alle 102 produkter
Du har sett 42 av 102 produkter
Vis flere

Prostatavibrator - nyt ekstra intense og dype orgasmer

Hva er en prostatavibrator?

Vi har alle hørt om G-punktet, en av kvinnens mest erogene soner, som kan gi kraftfulle og dype orgasmer ved stimulering. Men har du noen gang hørt om P-punktet? P-punktet er en forkortelse for prostataen, og ved å stimulere dette erogene området kan man oppnå intense orgasmer. Prostataen kan enten stimuleres med fingerene eller med et sexleketøy som for eksempel en Tantus P-spot massager. En prostatavibrator har ofte en buet tipp som kan rettes mot P-punktet og dermed målrette vibrasjonene for økt nytelse.

Men hvordan fungerer en prostatavibrator egentlig? For å kunne svare på det, er vi nødt til å vite litt mer om den mannlige anatomien. Mannens blærehalskjertel, bedre kjent som prostataen, er plassert ca. 4-7 cm oppe i anus, rett under blæren og foran endetarmen. Prostataen har en rund form, og er normalt ca. 2 cm i diameter. Prostataen er akkurat som kvinnens G-punkt en svært erogen sone, og når den masseres og stimuleres med for eksempel en prostatavibrator kan du få utrolig intense orgasmer. Det er, med andre ord, en opplevelse du ikke vil være foruten!

Hvilken prostata vibrator bør jeg velge?

Når menn får en orgasme, er det vanligvis snakk om en orgasme som oppstår ved at penis blir pirret og stimulert ved enten onani eller samleie. Men i likhet med kvinner kan også menn oppnå orgasmer på andre måter. Ved å stimulere prostataen med en prostata vibrator er det for eksempel mulig å oppnå en prostataorgasme. Du kan også bruke en prostata vibrator mens du stimulerer penisen for å forsterke orgasmen fra de penetrerende bevegelsene. Det finnes altså mange måter for menn å oppnå nytelse på.

Hos Sinful tilbyr vi prostata vibratorer i alle mulige former, farger og størrelser. Felles for samtlige produkter er at de føres inn analt og gir målrettet stimulering av prostataen. Du bestemmer selv om du vil ha en dildoformet prostatavibrator eller om den skal ha en klassisk buttplug form. Hvis du velger en L-formet plugg får du gleden av både mellomkjøtt- og prostatamassasje, samtidig som alle de følsomme nervene i og rundt anus stimuleres. Mange av produktene våre har dessuten varierende vibrasjonsnivåer, så du kan instille intensiteten etter ønske.

Prostatavibratorer kan åpne opp en ny verden av nytelse

Vi opplever noen ganger at kundene vår spør oss om hva forskjellen på prostatavibratorer og prostatastimulatorer er. Svaret er enkelt: det er ingen forskjell. En stimulator og en vibrator er nemlig akkurat det samme, så vi kan godt forstå at det er lett å bli forvirret, for jungelen av sexleketøy er stor og noen ganger vanskelig å navigere rundt i. Hvis du er i tvil om hvilke prostatavibratorer som passer best til ditt behov, eller hva slags analglidemiddel du bør bruke sammen med ditt nye favorittleketøy, er du alltid velkommen til å skrive eller ringe til oss. Det viktigste for oss er nemlig at du blir fornøyd og at du får mest mulig glede ut av produktet.

Analstimuli kan tilføye en ny og spennende dimensjon til sexlivet, og alle menn kan få glede av prostatavibratorer. Uansett om du er singel eller i et parforhold, heteroseksuell eller homoseksuell, vil du kunne oppdage en helt ny verden av nytelse med en prostata vibrator, og når du først har åpnet døren til denne nye verdenen, vil du nok ikke stenge den igjen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no