Prostatastimulatorer

Mange menn elsker stimulering av prostata, som har en tendens til å gi svært intense orgasmer. I motsetning til de klassiske buttpluggene, har leketøy for prostatastimulasjon en særegen buet form som er perfekt tilpasset for effektiv stimulering av prostata.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Anal Fantasy Collection (3)
Aneros (8)
Bathmate (1)
CalExotics (2)
Dr. Joel (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (2)
Happy Rabbit (4)
Joydivision (2)
Kink by Doc Johnson (1)
Le Wand (1)
Lelo (1)
Lelo (4)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Malesation (2)
Marc Dorcel (1)
Master Series (2)
Mixed (1)
Nalone (1)
Nexus (21)
Nexus (6)
Njoy (1)
Rebel (1)
Rocks Off (10)
Sinful (7)
Sinful Æsker (2)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
XuoXuo (1)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 96 produkter
Du har sett 42 av 96 produkter
Vis flere

Prostatastimulator - Få ekstra intense og dype orgamser

Hva er en prostatastimulator?

Vi har alle hørt om G-punktet, en av kvinnens mest erogene soner, som kan gi kraftfulle og dype orgasmer hvis det blir stimulert. Men har du noen gang hørt om det mannlige P-punktet? P-punktet er også kjent som prostataen, og med en prostatastimulator kan du som mann oppleve de mest intense orgasmer noen sinne. En prostatastimulator er et sexleketøy som føres inn i anus. Stimulatoren er designet til å treffe prostata helt perfekt, og gir med det en stimulerende og pirrende opplevelse, som resulterer i et eksplosivt klimaks.

Men hvordan fungerer en prostatastimulator (eller Prostata Massager, som den også kalles) egentlig? For å svare på det, er vi nødt til å vite litt mer om den mannlige anatomi. Mannens blærehalskjertel, bedre kjent som prostata, er plassert ca. 4-7 cm oppe i anus, rett under blæren og foran endetarmen. Prostataen har en rund form, og er normalt ca. 2 cm i diameter. Prostataen er akkurat som kvinnens G-punkt en svært erogen sone, og når den blir massert og stimulert med en prostatastimulator eller prostata massager vil du få ekstremt intense orgasmer. Det er virkelig en opplevelse du ikke vil være foruten!

Opplev nye former av nytelse med en prostatastimulator

Når menn får en orgasme, er det vanligvis snakk om en orgasme som oppstår ved at penis blir pirret og stimulert, ved onani, samleie eller noe helt tredje. Men i likhet med at kvinner kan få ulike former for orgasmer, kan også menn det. Som navnet antyder, kan du med en prostatastimulator få en orgasme ved å stimulere prostata, og det gir en helt annen opplevelse enn ved stimuli av penis. Du kan dessuten få noen prostatastimulatorer som utover å massere din prostata også pirrer deg rundt mellomkjøttet. Det blir nesten ikke bedre enn det.

En prostatastimulator eller prostatavibrator finnes i alle mulige former, farger og størrelser. Felles for dem alle er at de skal innføres analt, og at de treffer prostata akkurat der hvor det føles best. Du kan både få en prostatastimulator formet som en vibrerende dildo, altså en dildo med vibrator, eller en u-formet prostatastimulator for en ekstra intens og pirrende opplevelse. Med en u-formet prostatavibrator stimulerer du prostata, mellomkjøttet og alle de følsomme nervene i og rundt anus på en og samme tid. Det er en ren win-win situasjon. Alt avhengig av hvor intens stimuli du ønsker, kan du få en prostatastimulator med eller uten vibrasjoner.

Prostata Massager eller prostatastimulator?

Vi opplever noen ganger at våre kunder spør hva forskjellen på en prostatastimulator og en prostata massager er. Svaret er enkelt - det er ingen forskjell. En stimulator og en massager er akkurat det samme, så vi kan godt forstå at det er lett å bli forvirret, for jungelen av sexleketøy er stor og noen ganger vanskelig å navigere rundt i. Hvis du er i tvil om hvilken prostatastimulator som passer best til ditt behov, eller hvis du f.eks. har spørsmål om målene på et av produktene, er du alltid velkommen til å skrive eller ringe vår kundeservice. Vi har mye kunnskap om alle våre produkter, og vil mer enn gjerne hjelpe og veilede deg, så du får et produkt som vil passe deg perfekt.

Analstimuli kan tilføye en ny og spennende dimensjon til ditt sexliv, og alle kan få glede av en prostatastimulator. Uansett om du er singel eller i et forhold, heteroseksuell eller homoseksuell, vil du med en prostatastimulator oppdage en helt ny verden av nytelse, og når du først har åpnet døren for denne verden av nytelse, vil du nok ikke forlate den igjen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no