Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Teaser Oppladbar Penisvibrator var 1

Oversikt

Hvis du liker gode vibrasjoner, har du kommet til rett sted! Denne kraftige vibrator teaseren for penishodet rocker 10 kraftige spennende vibrasjonsmønstre og en deilig myk silikonhylse fylt med knopper som er ivrige etter å underholde.

Ta på rikelig med din favoritt vannbaserte glidemiddel før du lar den myke, svarte silikonkoppen omslutte penishodet. Den har en diameter på 5 cm, men med det fleksible materialet kan du bruke hånden til å klemme, gni og nyte for optimal tilfredshet uansett størrelse.

Len deg tilbake og nyt mens du lar de 10 vibrasjonsmønstrene skjemme bort hodet til lemmet ditt! Bruk den til å krydre solo-moroa eller skru opp varmen i forspillet ved å la partneren din ta kontrollen med denne stønn-genererende lekekameraten til din penis.

Praktisk i størrelse og vanntett betyr at du kan gå på dampende eventyr i dusjen, eller ta med deg din nye summende bestevenn på helgeturen for en ekstra avlappende helg!

MerkeSinful
Produkt vekt (g)97
Full lengde (cm)14
Indre dybde (cm)6.8
Diameter (cm)5
StrømkildeP2 USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23792
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Styr unna!
Bs - 13. may. 2023
Kjæresten synes bare den var vond med en gang, funket bedre med glidemiddel men han mente det ikke var verken godt med glidemiddel
Overraskende god
olsen - 20. jul. 2022
Den her trur jeg faktisk passer over alle penishoder og når den først blir trykket ned over penis med et vakuum og du begynner med de forskjellige vibrasjons mønstre, då begynner øyne og rulle og penis får spasmer.
En vinner for min del
Rune - 17. may. 2022
Denne kan jeg trygt anbefale, brukes sammen med masse glidemiddel. Lager herlige vibrasjoner som er helt etter min smak. Deilig å vri på den når vakuum er opprettet. Er også bare herlig å la den ligge å vibrere mens kona koser rundt utstyret. En vinner for min del
Funket for meg
Finingen - 7. apr. 2022
Funket for meg. Kunne gjerne vært kraftigere vibrasjoner. Må putte lillingen inn mens den er slapp. Ha på masse glidemiddet så går det av seg selv
God penisvibrator
S - 25. mar. 2022
God penisvibrator. Den teaser ganske mye, men vibrasjonene kunne vært sterkere. Mye glidemiddel er et must. Digg å vri den rundt penishodet for å stimulere. Skaper et veldig vakuum når penishodet er inni. Trekker litt ned fordi vibrasjonene kunne vært sterkere og noen ganger blir vakuumet litt ubehagelig. Alt i alt er godt kjøp til prisen den selges for.
God penisvibrator
S - 25. mar. 2022
God penisvibrator. Den teaser ganske mye, men vibrasjonene kunne vært sterkere. Mye glidemiddel er et must. Digg å vri den rundt penishodet for å stimulere. Skaper et veldig vakuum når penishodet er inni. Trekker litt ned fordi vibrasjonene kunne vært sterkere og noen ganger blir vakuumet litt ubehagelig. Alt i alt er godt kjøp til prisen den selges for.
Fra terningkast 1 til 6!
Highland - 14. mar. 2022
Materiale og kvalitet: Silikonen føles slik man forventer. En glatt og fin overflate som er akkurat slik den skal. Den er enkel å rengjøre og har en passe vekt. Ingenting å klage på her. Vibrasjons styrke: Den vibrerer bra, men som alltid kunne den vært litt kraftigere ( Dette gjelder for alle produkter jeg har prøvd, så det er mulig det bare er meg ). Den har mange behagelige mønstre men jeg likte best nr. 3. Altså den sterkeste kontinuerlige vibreringen. Batteri: På en lading fikk jeg brukt produktet 3 ganger ( det var fortsatt mer strøm igjen ) fra kald start til ende. Så jeg ville ikke vært redd for at batteriet ikke skal holde lenge nok. Det kan sies at produktet også lades fort opp igjen. tips og triks; Første gang jeg prøvde denne var den utrolig dårlig! Det skal sies at det ( ivertfall for meg ) er utrolig viktig at når man har plassert den på, å "klemme ut luften" fra toppen til bunnen. Da vil du bygge vakum og den vil suge seg "fast". Det er først når den har suget seg "fast" at du virkelig kan sette pris på vibrasjonene den lager. Om man strammer og slapper litt i bekkenmusklene samtidig vil det kunne gå ganske raskt for seg! Etter jeg lærte hvordan den skulle brukes ble det terningkast 6 fra meg! Oppsummering: Dette er et relativt billig produkt og den har muligheten til å bli en sterk favoritt ( det har den ivertfall blitt for meg ) så hva har du egentlig å tape? Jeg vil ivertfall anbefale en hver og prøve den. I tillegg kan det være lurt å prøve flere ganger for å være sikker på din faktiske mening om produktet.
Hmmm
Silje - 2. feb. 2022
Mannen elsker når jeg bruker denne på han , tror han av og til glemmer at jeg er der!! Dette er noe alle menn bør prøve sier han.
Meget bra
Sheriffen - 2. feb. 2022
Denne tar deg til plasser du ikke har vært før.
En forferdelig opplevelse!
kokk - 19. may. 2021
Det er rett og slett synd at et dųgn bare har 24 timer ... Det er som om det er laget for å brukes i timevis. Kan klart anbefales hvis du ikke har annet å gjųre. Det er imidlertid mangel på hastighetsinnstillinger.
0

Sinful Teaser Oppladbar Penisvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 299,00kr 224,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful