TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Penisvibrator

Med en penisvibrator kan du oppnå klimaks uten å løfte en finger! Bare len deg tilbake og la sexleketøyet gjør jobben for deg. På denne siden finner du både teknisk avanserte penisvibratorer og mer realistiske varianter som simulerer følelsen av vaginal, anal eller oral sex.

Penisvibrator - nyt en avslappende onaniopplevelse

Penisvibrator - nytelse på dine premisser

Hvis du er av dem som tror at vibratorer kun er til for kvinners nytelse, så må du tro om igjen. Med en penisvibrator kan menn nemlig også få glede av denne pirrende formen for stimuli, og dermed oppleve enda større nytelse under onani og sex. Kort fortalt er en penisvibrator et onaniprodukt som vibrerer eller stimulerer penis på lignende vis. Det finnes mange forskjellige typer og de kan ha et bredt spekter av egenskaper og funksjoner, men felles for dem alle er at de gjør jobben for deg, så du bare kan lene deg tilbake og nyte. Det er det vi kaller en ren vinn-vinn-situasjon, for hvem elsker ikke å få uten å skulle gi?

En penisvibrator kan dog mer enn ’bare’ å gi deg timevis av nytelse og intense orgasmer. Hvert år er det mange menn som rammes av erektil dysfunksjon eller såkalte reisningsproblemer. Det er like mange grunner til ereksjonsproblemer, som det finnes løsninger på problemet. En slik løsning kan nettopp være en penisvibrator. Noen produkter kan nemlig gi deg stimuli selv i slapp tilstand. Dette kan være til stor hjelp når du eksempelvis skal ’varmes opp’ før sex med en partner. Det er altså mange fordeler ved å benytte seg av denne type leketøy.

En herrevibrator for enhver smak

Som du sikkert la merke til da du scrollet nedover siden, finnes det mange forskjellige slags herrevibratorer. De fås i alle mulige former, farger og størrelser, så her er det altså kun fantasien som setter grenser. Hvis du for eksempel vil ha en herrevibrator som simulerer vaginal sex, kan du prøve en såkalt pocket pussy med vibrasjoner. Den føles akkurat som den ekte vare - bare enda bedre, fordi den kan vibrere. Med den kan du nyte følelsen av deilig penetrering når som helst og hvor som helst. Den får nemlig enkelt plass i en stor lomme eller i ryggsekken.

Du kan også nyte følelsen av en pirrende handjob uten at du selv eller partneren din skal bruke krefter på å stimulere penisen. Det kan jo være nyttig hvis du for eksempel har vært på trening tidligere på dagen og ikke vil gi deg selv kramper i underarmen. Eller kanskje du vil pirre deg selv på en måte som hverken hendene eller en partner kan klare? Det kan du blant annet med herrevibratoren Arcwave Ion Masturbator. Den sender deilige lufftrykksbølger mot penisstrengen din for en intens, men behagelig nytelse. Hvis du kunne tenke deg å sprite opp sexlivet med en herrevibrator, er det altså verdt å ta en titt på de mange spennende produktene her i kategorien.

Penisvibrator, penis vibrator eller vibrator for penis?

Uansett om du skriver til kundeservice og spør etter en penisvibrator, penis vibrator eller en vibrator til penis, vet vi hva du mener. Kjært barn har mange navn, og vi har gjennom tiden sett mange ulike måter å stave penisvibrator på. Husk at du alltid er velkommen til å kontakte oss på mail eller ringe til oss. Vi kan hjelpe deg med å svare på alle de spørsmålene du måtte ha og kan komme med forslag til hvilke produkter du burde kjøpe. Vi er nemlig av den oppfatning at du får mest glede av ditt leketøy hvis du velger det som er riktig for deg.

Men uansett hvilket produkt du velger kan du være sikker på at det du får er av ypperste kvalitet. Alle våre penisvibratorer er nemlig nøye utvalgte og vi legger høy vekt på kvalitet, design og funksjonalitet både når vi kjøper inn og utvikler våre egne produkter. I tillegg er vi opptatt av å kunne tilby et bredt utvalg av modeller, så du kan finne akkurat det ditt hjerte begjærer blant sortimentet vårt. Enten du foretrekker en mer realistisk følelse eller vil eksperimentere med mer variert og innovative former for stimuli, har vi garantert en penis vibrator for deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful