Penisvibratorer

Med en penisvibrator kan du lene deg tilbake og la sexleketøyet gjøre jobben for deg! Alt du trenger å gjøre, er å føre penisen din i vibratoren og hengi deg til de forførende vibrasjonene.
I vårt sortiment av penisvibratorer finner du både naturtro vibratorer og mer diskré designervibratorer.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Arcwave (1)
CalExotics (1)
Close2You (1)
Colt (1)
Fetish Fantasy (2)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (5)
Kiiroo (9)
Lelo (2)
Leten (2)
LoveBotz (4)
Lovense (1)
Man Wand (1)
Marc Dorcel (1)
Mixed (1)
Mr. Membr (5)
Myhixel (3)
Nalone (1)
Nexus (1)
Optimale (2)
PDX Elite (10)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme (8)
Pipedream Products (1)
Rebel (5)
Rends (2)
Satisfyer (3)
Sinful (2)
Sir Richard Control (2)
Sir Richards (1)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
Tenga (2)
Trinity Vibes (1)
Vulcan (1)
You2Toys (4)
Vis alle
Vis alle 100 produkter
Du har sett 42 av 100 produkter
Vis flere

Penisvibrator - Få den aller beste onaniopplevelsen

Penisvibrator - når du vil 

Hvis du går rundt og tror at vibratorer kun er noe som kvinner kan få fornøyelse av, kan du godt tro om igjen. Med en penisvibrator kan menn nemlig også få glede av deilige vibrasjoner og få en enda bedre onaniopplevelse. En penisvibrator (eller penis vibrator, som den også kalles) er i grove trekk et onaniprodukt som kan vibrere eller gi deg stimuli på annet vis enn det normale. Det finnes mange forskjellige penisvibratorer, men felles for dem alle er at de gjør alt arbeidet for deg, så du kan få ekstra intens stimuli. Det er en ren win-win, for hvem elsker ikke å få uten å skulle gi?

En penisvibrator kan dog mer enn ’bare’ å gi deg timevis av nytelse og intense orgasmer. Hvert år er det mange menn som rammes av erektil dysfunksjon eller reisningsproblemer, som det også er kjent som. Det er like mange grunner til ereksjonsproblemer, som det finnes løsninger på problemet. En løsning kan nettopp være en penisvibrator. Noen penisvibratorer kan nemlig gi deg stimuili selv når penis ikke er erigert. Dette kan være til stor hjelp når du eksempelvis skal ’varmes opp’ før sex med en partner. Samtidig kan en penisvibrator hjelpe til at din selvtillit økes og ditt sexliv forbedres.

En penisvibrator for enhver smak

Du kan få penisvibratorer i alle mulige former, farger og størrelser. Hvis du gjerne vil ha en realistisk onaniopplevelse, kan du også finne penisvibratorer som er formet som en vagina, nemlig en pocket pussy. Den føles akkurat som ekte vare, bare enda bedre, fordi den kan vibrere. Selv om din kone, kjæreste eller foretrukne sexpartner kan noen triks, tviler vi på at hun har innebyggede vibrasjoner. I vårt store sortiment av penisvibratorer kan du også finne mange onaniprodukter som gjør alt arbeidet for deg. Bokstavelig talt - Med en håndfri penisvibrator skal du bare stikke din penis inn i onaniproduktet og så kan du bare lene deg tilbake og la gleden flomme.

Alt avhengig av hvilken penisvibrator du velger, kan den vibrere på ulike måter. Vil du gjerne den skal rotere og omfavne hele skaftet på en måte du ikke visste eksisterte? Da har vi en penisvibrator som kan gjøre nettopp dette.

Prøv for eksempel vår nye, populære penisvibrator Arcwave Ion Masturbator.

Foretrekker du derimot mer ’alminnelige’ vibrasjoner, hvor du kan styre hastigheten og intensiteten, så de passer akkurat til deg - er dette også en del av vårt store utvalg. Vi har til og med penisvibratorer som simulerer følelsen av en blowjob. Og hvem elsker ikke det?

Penisvibrator, penis vibrator eller vibrator for penis?

Uansett om du skriver til vår kundeservice og spør etter en penisvibrator, penis vibrator eller en vibrator for penis, ved vi hva du mener. Kjært barn har mange navn, og vi har gjennom tiden sett mange ulike måter å stave penisvibrator eller penis vibrator på. Hvis du er i tvil om hvilket onaniprodukt du skal velge, kan vi rådgi og veilede deg. Vi tror nemlig på at hvis du får en penisvibrator som passer dine behov best, så vil du få den aller beste onani- eller sexopplevelsen.

Du kan være sikker på, at uansett om du velger den ene vibratoren fremfor den andre, får du et produkt av høy kvalitet. På Sinful.no velger vi nøye ut alle våre produkter, så vi er sikre på at kvalitet, design og funksjonalitet er av topp klasse. Når du har en penisvibrator eller et annet sexleketøy av høy kvalitet som passer deg, og er laget av best mulige materialer, kan du ikke annet enn å få den best mulige stimuli.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no