Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Spider Meiki One Håndsfritt Onaniprodukt var 1

Spider Meiki One Håndsfritt Onaniprodukt

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Spider Meiki One er et luksuriøst og realistisk onaniprodukt, som du kan nyte håndsfritt.

Inne i Meiki One er det et mykt og behagelig sleeve, med en pirrende struktur, som stimulerer deg i takt med bevegelsene dine. Sleevet har to lag, som sikerer deg en naturtro følelse.

I bunnen av Meiki One er det en sugekopp, som kan feste onaniproduktet på glatte harde overflater, slik at du kan nyte det håndsfritt. Bunnen kan innstilles til vinkelen som passer best til deg, som gir deg mange bruksmuligheter med ditt Spider sexleketøy.

Spider Meiki One fås i to forskjellige farger: Extreme White og Intense Black. Vi anbefaler at du bruker Meiki One sammen med et godt vannbasert glidemiddel, som vil gjøre opplevelsen deiligere.

Prisvinner: I 2012 vant Spider en Erotixxx Award for "Best Product Design Concept".

MerkeSpider
Produkt vekt (g)830
InkludertSugekopp
Full lengde (cm)28.5
Diameter (cm)9
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPR
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk
SKU14641
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget bra indre teksturer, men alt for trangt med "hylsen" på (for meg).
OverGjennomsnitt - 12. nov. 2020
Jeg var meget skeptisk til denne etter tidligere dårlig erfaring med Fleshlight (aldri likt den serien og synes den er oppskrytt), men jeg satset, og bommet for mitt bruk... Jeg forsøkte med hylsen på og presset i vei, dette resulterte i dagevis med ubehag i etterkant, klønete ja, men måtte jo teste skikkelig. Dro til slutt "sleeven" ut av hylsen i frustrasjon og det funket bedre, men fortsatt ubehagelig trangt. Kvaliteten er meget bra også, pluss for sugekoppen, men usikker hvor mye juling denne egentlig tåler. I tillegg er den meget lett å rengjøre siden det er hull i enden. Jeg vil tro at for de med mindre omkrets vil nok denne passe mye bedre :-) Jeg gir denne derfor 4 av 5 stjerner for dette er egentlig et meget bra produkt for riktig bruker. For min sin del går jeg nok tilbake til den gode gamle Utensil Race Proof-serien, synes den serien er absolutt det best jeg har prøvd til nå selv om den koster en del.
WOW!
B - 24. jun. 2016
Fleshlight kan pakke tingene sine og gå når Spider er på menyen! Super fint materiale. Myk, men fast, en behagelig mild duft som ikke fester seg til deg etter bruk. Hvis du har prųvd en Fleshlight og synes den er god, så vil du synes at Spider Meiki One er fantastisk og mer til. Materialet etter bruk og vask er mye mindre klissete enn en fleshlight, og den har heller ikke den veldig skarpe og "gummiaktige" lukten noen fleshlights har, men en mild og litt parfymert duft etter min mening. Det ytre designet er nydelig, med fyldige lepper som skjuler en fantastisk opplevelse. Interiųrdesignet er nok det nęrmeste du kommer en ekte kvinne. Et fremhevet G-punkt samt mange folder og ujevnheter gjųr opplevelsen helt utrolig etter min mening. Spesielt med sugekoppen, som gjųr en håndfri opplevelse mulig. Det hele blir så mye bedre med den indre strukturen slik den er, så du vil ha forskjellige opplevelser avhengig av hvordan du nå snur Meiki. Den indre strukturen gjųr Meiki litt mer tungvint å rengjųre og tųrke, men det er absolutt verdt innsatsen! Pass forresten på at du har noe å holde på når du bruker håndfrienheten i stående stilling, for orgasmen kan absolutt gjųre bena dine svake.
0
Sexleketųy
Charlie - 1. mar. 2020
Det fųles utrolig bra! Jeg elsker hvordan den håndterer penisen min
0
Strålende!
Anonymous - 9. may. 2021
Pikken bare fløy inn og ut av den, så øynene ble svarte :P
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful