Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Strict Extreme Sexhuske og Stativ var 1

Oversikt

Strict Extreme Sexhuske med Stativ gir dere mulighet for eksperimentelle stillinger, og ikke minst mulighet for å komme sammen. 

By nye sexopplevelser velkommen inn i stua, uten at det setter merker på tak, vegger eller dørkarmer. Stativet er laget i et robust metallmateriale og er enkel å samle. Det måler 208 cm i høyden, og har en base på 215 cm x 147 cm. 

Den lukseriøse sexhusken er laget med et skinnfôret sete og stropper i PU-skinn med spesielt konfortabel støtte. Den polstra puta stabiliserer nakken, og det store seilet innbyr til total overgivelse og nytelse. De 2 stigbøylene som følger med gir mange muligheter for behagelige og frekke stillinger.

4 kraftige kjettinger holder selve husken godt på plass i stativet, og har en bæreevne på opp til 180 kg. De settes fast i stativets 4 innebygde ringer. 

I midten av stativet er enda en ring som gjør det mulig å bruke det til andre sexhusker. 

Hele settet består av et stativ, huske, 2 avtagbare stigbøyler, 4 kjettinger, og 8 karabinkroker. 

MerkeStrict
Produkt vekt (g)23000
InkludertKjeder, Karabinkroker
Full lengde (cm)208
PrimærmaterialeLær
Andre materialerPU-skinn
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19754
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye nytelse
Kalle - 10. jan. 2020
Slyngen har gitt meg og min partner mye nytelse. Den gir mulighet for eksperimentering og mulighet til sex i veldig mange spennende stillinger. Den er laget av solid materiale, men man må være to for å sette den opp. Plassen den skal brukes på bør også være god fordi den tar en del plass. Brukerveiledningen kunne vært noe mer detaljert fordi det er ikke opplagt hvilken vei de ulike stengene skal plasseres. Men når man først har satt den opp, gir den mye nytelse.
Robert - 7. dec. 2020
Bra huske, hadde det kjempegųy med denne.
0
Grusom!
Bobby - 2. nov. 2020
Ekstremt stabil og enkel å montere. Dessverre er det ikke mulig å få den til å stå jevnt, selv om man ųnsker det, da den er ganske stor. Veldig rimelig!
0
På godt og vondt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte dette produktet og prøvde det ut. Stativet er enkelt å montere og demontere, men sexgyngen ble ødelagt på 2 steder etter bare 1 bruk, og det er ikke engang grovt. Så antar at du må gå ut og kjøpe en ekte skinnslynge på rundt 300 euro for å gå med den hvis du vil fortsette å bruke den.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Flott
Anonymous - 13. mar. 2024
Superenkel å montere og god valuta for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Topp for null
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi var litt skeptiske da vi bestilte. Men .... når vi pakket ut, ble vi ganske overrasket. På bildet ser rørene tynne ut. De er tykke og sterke, konstruksjonen er solid! Slyngematten er sterk! 110 kg passer uten problemer. Vel verdt pengene dine....
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Meget godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra produkt, enkelt å montere og demontere.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Et fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er en flott sexgynge, jeg har testet den i alle retninger, både som gir og tar. Gir gode turer. Den er også solid, selv om jeg først var redd for at det var en klump. Det er også avslappende å sitte alene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stikk innom
Anonymous - 7. may. 2023
Rimelig enkel å montere, jeg fikk den sammen med mine egne små hender (og igjen i biter da jeg ikke kunne la den stå i stuen), rammen er tydeligvis litt skjev da det ene benet ble stående 10 cm i luften. Da jeg la vekt på husken, falt den nesten i gulvet, jeg ville ikke begynne å sende den tilbake, men tenkte å legge en plankebit under benet. Det er alt jeg har prøvd ennå, men den virket solid til tross for benet. Pakken er ganske stor og tung (28 kg), målene er kanskje 140x35x35, så det er noe å ta hensyn til når man henter den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Verdt hver eneste krone
Anonymous - 7. nov. 2023
Produktet er enkelt å montere, jeg har montert den opp ned og deretter snudd den opp ned. Husken er veldig bra og solid, det samme er rammen, den vakler ikke eller rister! Dette er så fint! Fotstøttene fungerer også bra, det eneste minuset er mangelen på plass til landingsstellet, men det løste jeg ved å kjøpe en vanlig hjulkurv som sitter fint på det horisontale røret, du får verktøyene innen rekkevidde. Pakken er ganske stor og tung, ca 140x25x25cm og nesten 30kg. Jeg anbefaler den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Strict Extreme Sexhuske og Stativ

kr 5 495,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful