Sexmøbler

Vi tilbyr ulike sex møbler som sexhusker, lakner og puter, som gjør det mulig, og forenkler, en rekke seksuelle leker og stillinger. Møbelet gir dere muligheten til å prøve ut og eksperimentere med sexstillinger dere ikke hadde trodd var mulige.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Chrome (1)
Lær (3)
Nylon (1)
Plastic (1)
Polyester (9)
Polyuretan (2)
Polyvinylchlorid (7)
PP-plastic (1)
PVC (8)
Stål (6)
Vinyl (1)
Merke
Doc Johnson (1)
Fetish Fantasy Series (7)
Joydivision (3)
Liberator (7)
LoveBotz (1)
Mister B (1)
NMC (2)
Obaie (1)
Rimba (1)
Sinful (1)
Sportsheets (1)
Strict (1)
Touché (1)
WhipSmart (1)
X-POLE (1)
You2Toys (11)
Vis alle 45 produkter
Du har sett 42 av 45 produkter
Vis flere

Sex møbler gjør det umulige mulig

Sex møbler til enhver stilling

Hvis du tenker deg godt om, husker du helt sikkert mange slike situasjoner selv. De er enkelt og greit ikke behagelige. Gardinene var trukket for, og du og partneren var klare, kanskje skulle det gå litt raskt. Det kan også være, at det ble tatt en impulsbeslutning om å flytte lakengymnastikken ned på kjøkkengulvet eller over på spisebordet. Dette kan jo være utrolig frekt. Dessverre blir det også raskt en ukomfortabel omgang for veldig mange. Knær og albuer blir boret ned i gulvet, og det kan være vanskelig å finne skikkelig fotfeste. Møblene i dag blir dessverre ofte designet til andre formål, og sjeldnere designet med denne type fellesaktiviteter for øye. Men heldigvis finnes det voksenleketøy som sex møbler.
Ville det ikke være langt bedre om komforten var i fokus når det skal eksperimenteres med nye stillinger? At selv de mest kronglete sexposisjoner kan gjøres uten å få kink i ryggen, altså mer enn det selve stillingen krever? Det har jo ofte en avgjørende effekt for om stillingen blir suksessfull eller ikke, hvorvidt man klarer å slappe av i den. Og hvis man tenker på det, er det jo litt synd at en frekk, ny stilling skal gis opp fordi møblene ikke vil være med på leken. Heldigvis har sexleketøysbransjen tatt dette dilemmaet til seg. Hjelpen er nær, og utviklet fra de mange forskjellige produsenter, sånn som Liberator, Joydivision og Fetish Fantasy. Disse produserer sex møbler som hjelper deg å ta lekene til helt nye høyder.

Få nytt mot til nye stillinger med sex møbler

Det finnes et vell av sex møbler på markedet i dag. Det er noe for enhver smak og til stort sett til alle tenkelige situasjoner. Hvordan man bruker dem, har vært det helt store spørsmålet, også for produsentene. Ikke fordi det er komplisert, men fordi mulighetene er uendelige hvis bare man er kreativ nok. Det skal ikke mye kreativ tenkning til, før et relativt enkelt produkt som en Liberator Wedge Sexpute blir en storslått mulighet for utallige stillinger, og det er nemlig akkurat det sexmøbler kan. Sexmøbler består av utrolig mange produkter, sånn som sexputer, sexhusker, lakklakner, hånd- og fotstøtter til sex på badet, for å snakke om sexstoler. Det er nesten kun fantasien som setter grenser.
En sexhuske er kanskje det mest kjente produktet innen sex møbler – og det er med god grunn. Når man snakker om sexmøbler, fyller en sexhuske stort sett alle de behov og lekemuligheter med denne typen sexmøbler er uante. Det fungerer på en sånn måte at man setter seg eller legger seg i sexhusken som er designet slik, at den støtter deg på alle de riktige stedene. I tillegg kan det føles utrolig pirrende å henge med kroppen som fri vekt, og dermed bryte litt med tyngdekraften. Med sexmøbler som denne, er mobilitet virkelig et stort pluss.
Sexputer er også en annen stor del inden for kategorien sexmøbler. Sexputer kan virke relativt uinteressante ved første øyekast, men når først man ser mulighetene denne slags sex møbler gir, blir det faktisk utrolig interessant. De kan for eksempel brukes som støtte i stillinger som utføres på gulvet. Kvinnens underliv kan heves til en passende høyde for bedre penetrasjon eller orale lekemuligheter. En sexpute kan også brukes som støtte til mannens ben eller skuldre, sånn at en stilling som ellers ville være helt flatt på gulvet blir langt mer behagelig.

Kjøp sex møbler hos Sinful

Hos Sinful har vi ikke bare lageret fylt med sexleketøy, men også et fantastisk utvalg av sex møbler, sånn at kundene våre kan få gleden av de mange lekemulighetene det nettopp er med denne type produkter. Hvis du for eksempel tenker at det kunne være deilig med litt støtte og komfort når lekene skal foregå på kjøkkengulvet, eller at du faktisk unngår visse posisjoner fordi de er ubehagelige for andre deler av kroppen, kan du ta en titt rundt i denne kategorien. Når du blir hevet litt opp fra gulvet, kan stillingen gå fra å være noe du skal holde ut litt, til å bli helt igjennom perfekt.
Har du derimot intensjoner om å komme deg opp fra gulvet, kan du kikke på møbler som sexstoler og sexhusker. Huskene er en av de mest populære sex møblene vi har, og det er det en god grunn til. De lages naturligvis i mange forskjellige varianter, så det finnes det mange muligheter både for oppheng og bevegelighet mens man er i husken. En sexhuske kan henge i en krok i taket, men det nye er at de også kan henge i en døråpning eller til og med i et seletøy på overkroppen til partneren din.
Mulighetene er mange. Derfor har vi hos Sinful gjort et stort nummer av å ha mange forskjellige sex møbler på lager, som kan inspirere kundene våre til et bedre sexliv. Hvis du tenker at det kunne være inspirerende å prøve noe av dette, men synes det er vanskelig å vite hvor du skal starte, er det hjelp å hente. Hos Sinful sitter vi klare til å hjelpe deg med råd og veiledning, sånn at du kan være helt sikker på å bli tilfreds med valget ditt. Vi har en stor innsikt i markedet, og vi vil veldig gjerne dele denne erfaringen med deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no