TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexhuske

De pendlende bevegelsene fra en sexhuske reduserer belastning og gjør bevegelsene mindre krevende for musklene. På denne måten kan dere oppnå tilnærmet "vektløse" sexopplevelser. Finn din favoritt blant vårt store utvalg her på siden.

Sexhuske - Opplev sex på en ny og bedre måte

Husk i vei til et bedre sexliv

En sexhuske er en huske laget av stropper som kan spennes i taket, rundt en dør eller der hvor du vil ha sex med partneren din. Denne typen sexmøbler lar dere altså utforske nye sexstillinger og gir en ny vri på gamle stillinger. Den største fordelen ved en sexhuske er at den gjør de penetrerende bevegelsene lettere ved å holde den ene partneren suspendert i luften, så motstanden blir mindre. Dere blir dermed mindre slitne og kan holde på så lenge dere vil - eller til dere ikke klarer å holde orgasmene igjen.

I mange år var sexhusker forbundet med swingerklubber, mørke kjellere og mennesker med et sært og kinky forhold til sex. Slik er det heldigvis ikke mer. En sexhuske kan nemlig brukes av alle - uansett kjønn, seksuell orientering og alder. Men det krever selvfølgelig at du har en partner som er villig til å eksperimentere sammen med deg. Så lenge du har det, er det bare å huske seg i vei til et bedre sexliv.

Utforsk nye stillinger med sexhusker

Sexhusker gir dere muligheten til å prøve helt nye stillinger og forbedre deres nåværende arsenal av sexstillinger. Fordi dere ikke lenger er begrenset av tyngdekraften, er det kun fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre med hverandre. Sexhusker er ideelle til vaginal- og analsex, men kan også benyttes til het oralsex. Mange modeller gjør det nemlig mulig å sitte både oppreist og ligge ned, slik at partneren som husker kan bli stimulert både forfra, bakfra, ovenfra og nedenfra.

Med en sex huske kan dere gi klassiske stillinger som misjonær, doggy style og 69 en ny vri. Den vil både gjøre bevegelsene lettere og gi hvert støt mer kraft. Dere kan altså få mer intense sexopplevelser med en sex huske og samtidig nyte samleiet lengere ettersom hver bevegelse krever mindre energi. Det er også ekstremt pirrende å se partneren sin suspendert i luften - helt naken. Det gir deg nemlig mulighet til å se ham eller henne fra alle vinkler og inspisere hver centimeter av kroppen i detalj. Vi anbefaler derfor å bruke et øyeblikk på å nyte utsikten før du går i gang med å leke.

Hvilken sexhuske bør jeg velge?

Det finnes mange forskjellige husker til sexbruk. De fleste er beregnet til en person og har et sete som man hviler baken på, samt stropper til å holde benene løftet. Disse er ofte enkle i bruk og kan justeres til deres ønsker og behov. Det finnes også modeller med ekstra brede seter som kan benyttes av to personer samtidig. I tillegg kan man få en sexhuske som kun består av ett stort sete dersom man ønsker å ligge ekstra komfortabelt og ikke vil vikle armer eller ben inn i husken.

Du finner garantert en sexhuske som passer for deg hos Sinful. Vi har noe for enhver smak, enten du foretrekker kjetting og skinn eller slitesterkt og behagelig tekstil. Husk å velge en modell som kan tåle belastningen fra din eller partnerens vekt, så dere ikke ødelegger husken og slår dere når den gir etter for trykket.

Før dere kjøper en sexhuske er det viktig at dere også tar stilling til hvordan den skal monteres i hjemmet deres. Hvis dere ikke vil montere den i taket for å unngå merker og ekstra arbeid, kan dere velge en dørhengt modell eller en variant med stativ. Det er altså ingen unnskyldning for å ikke anskaffe seg en sexhuske - heller ikke om man ikke eier en borremaskin eller har ti tommeltotter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful