Sexhusker

Opplev sex på en helt ny måte. De pendlende bevegelsene fra husken reduserer belastning, og gjør bevegelsene mindre krevende for musklene. På denne måten kan dere oppnå tilnærmet "vektløse" sexopplevelser. Vi har et bredt utvalg av sexhusker. Noen skal henges i taket, noen kan festes i en dørramme, og noen kommer med et stativ. Finn din eller dine favoritt(er), som passer inn i deres sexliv og til deres fantasier.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fetish Fantasy (4)
Joydivision (4)
Mister B (1)
Rimba (3)
Sportsheets (1)
Strict (1)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 16 produkter

Sexhuske - Opplev sex på en ny (og bedre) måte

Husk i vei til et bedre sexliv med en sexhuske

Har du hørt om en sexhuske? Kanskje har du sett det på film eller diskutert det med venner. Men det viktigste: Har du noen gang vurdert å skaffe deg en? Hvis ikke, bør du vurdere det nå. En huske kan gi sexlivet en helt ny dimensjon og gjøre det hele enda bedre. En sexhuske er en huske laget av stropper som kan spennes i taket, rundt en dør eller der hvor du vil ha sex med din partner. Når husken er satt opp, kan dere gå i gang med å eksperimentere med det nye, deilige leketøyet. En huske åpner opp for en helt ny verden av nytelse, hvor dere kan prøve stillinger dere før ikke trodde var mulige.
I mange år var husker forbundet med swingersklubber, mørke kjellere og folk som hadde en ekstra ’kinky’ tilgang til sex. Slik er det heldigvis ikke mer. En sexhuske kan nemlig passe alle - det unge, nyforelskede par som ikke får nok av hverandre, eller herr og fru Jensen som nettopp har feiret sølvbryllup - og som heller ikke kan få nok av hverandre. En huske gir deg og partneren din mulighet for å se hverandre i et helt nytt lys, og tilbyr ekstra stimulerende sexopplevelser.

Mange spennende lekemuligheter

Men hva er det egentlig som gjør en huske så spennende? Helt grunnleggende gir den dere mulighet for å prøve nye stillinger, som dere kanskje ikke har prøvd før - eller kanskje til og med forbedre deres favorittstilling. Med en huske er dere ikke lenger begrenset av tyngdekraften. Kun fantasien setter grenser for hva dere kan gjøre med hverandre og dere selv. En huske er derfor ideell til både vaginal- og analsex, og til og med oralsex. Kun fantasien setter grenser.
Det finnes mange forskjellige husker til sexbruk. Den klassiske husken er den for en person. Kvinnen eller mannen spennes fast, hvor partneren så kan gynge ham eller henne på en pirrende måte under samleiet. Man kan også prøve en sexhuske hvor begge spennes fast, eller en ’sexsling’ som ikke består av stropper, men et stort stykke lær den ene kan ligge på. Alt avhengig av hvilken dere velger, skal den festes i taket eller rundt en dør. Noen kommer også med et stativ. Det er altså ingen unnskyldning for å ikke anskaffe seg en sexhuske - heller ikke om man ikke er eier en borremaskin eller har ti tommeltotter.

Finn den rette

Hvis du har noen spørsmål om vårt utvalg av sexhusker (eller annet sexleketøy) er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi har bred kunnskap om alle våre produkter, og kan hjelpe deg med alt fra mål på stropper til veiledning av monteringen av det nye leketøyet ditt.
Alle huskene du finner hos Sinful.no er helt sikre å bruke. Når du kjøper en, skal du bare være oppmerksom på hvordan den monteres, og hvor mange kilo den kan tåle. Har du styr på dette, er det ikke annet å gjøre enn å klikke den hjem, og sette i gang med eksperimenteringen. For med en sexhuske åpner det seg en helt ny verden av nytelse, og vi kan love dere at når dere først har oppdaget den, vil dere ikke forlate den igjen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no