Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn var 1

Oversikt

TENGA Egg Clicker er et onanisleeve til menn med en indre struktur som dekket av deilige knopper som kjærtegner skaftet.  Ta eggehylsen ut av eggeskallet og smør på litt glidemiddel (inkludert) i det lille hullet. Deretter la penisen din gli inn i hullet. Sleevet kan strekkes opp til 30 cm og passer de fleste penisstørrelser. Egget føres opp og ned langs skaftet. Det føles faktisk som en håndjobb - bare mykere og mer intenst.    Egget på kun 6,5 cm er den perfekte reisepartneren for den vellystige mannen. TENGA Eggene er laget som et engangsprodukt, men kan gjenbrukes hvis du vasker det etter bruk og tar godt vare på det. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig for ikke å belaste den ytterste delen av sleevet for mye.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke fornøyd.
Kevin - 24. may. 2021
Leste anmeldelser av produktet og vi ville prøve. Det var som å mastrubere med kondom på. Det eneste vi likte var oljen som fulgte med.
Ikke som forventet.
Carma - 24. may. 2021
Jeg og min partner gledet oss til å prøve dette produktet,men det sto desverre ikke til forventningene. Da det var som å mastrubere med kondom på,men oljen var god.
Supert!
Gerdiss - 18. dec. 2020
Typen min elsker disse! Han har vært kjempefornøyd å vi har kjupt flere egg :)
Morsom liten leksak
Lillebolle 37 - 10. sep. 2019
Første forsøk endte i latter, lærte for at glidemiddel på hånden var en dårlig kombo. Mannen er veldig fornøyd. Han hadde vel ikke stor tro på at det ville være noe særlig, men han digger det.
Mitt første leketøy!
F.F - 27. jul. 2018
Kjøpte dette egget som mitt første leketøy i en alder av 30 år og dæven for noe greier! Kar ikke kommet så fort siden jeg var 16 og prøvde å ligge med ei jente. Føles som en blanding av ei ung jente og en deep throat blowjob. Helt magisk! Kan være litt lite glidemiddel som følger med så greit å ha litt ekstra i tilfelle. Leste på nett at den kan vaskes og brukes noen ganger så i skrivende stund ligger den og tørker mens jeg gleder meg til å bruke den igjen! Kommer absolutt til å kjøpe flere av disse!
WOW
Emz(Jente) - 5. dec. 2017
Kjøpte dette egget til min partner, og han ELSKET det. Det er en helt spesiell følelse og gjør at du kommer på et blunk. Egget er lett og håndtere, både for deg og partner. På pakningen står det at det er til engangsbruk, men kan godt brukes om igjen.
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte dette som mitt første sexleketøy og ble imponert over kvaliteten på produktet. Følelsen var fantastisk, så jeg har noen andre modeller på handlelisten for å se om de er like gode. Hvis du tenker på å skaffe deg en av disse små lekene, er det absolutt verdt et forsøk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott til prisen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet kom i et praktisk, eggformet etui som egner seg til oppbevaring og er enkelt og diskret å ta med seg. Materialet er veldig mykt og fleksibelt silikon, og innsiden av hånden min har en behagelig følelse mot knokene. Veldig enkel å bruke, trenger ingen batterier og er lett å vaske. Holdt seg godt i hånden, og gjorde mannen vill av begjær. Produktet strekker seg veldig godt, og derfor gleder jeg meg til å se hvor mye hard bruk det tåler, men siden prisen er overkommelig, blir dette garantert et fast innslag i leketøysamlingen vår! Jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Forandring er forfriskende
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktets kvalitet og emballasje er rimelig i forhold til prisen. Brukt alene var produktet ikke en usedvanlig stimulerende opplevelse, men involvering av en partner kunne ha vært en spillveksler. Imidlertid kan jeg anbefale å prøve det, terskelen er lav i alle henseender.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ok, egg
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne og ganske mange andre Tenga-egg, men denne var litt av en skuffelse. Syntes den var for tynn og føltes ikke intens nok for min smak. Men hvis du er ute etter noe mildere, anbefales dette.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Egg Clicker Håndjobb for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful