TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Egg Masturbator Pack Standard 6 pk var 1

TENGA Egg Masturbator Pack Standard 6 pk

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 399,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

Vri, klem og trekk for å gi opplevelser som vil ta pusten fra deg med denne multipakken fra TENGA. En seks-pakning som byr på et bredt spekter variasjon for at du kan nyte mange ulike veier til orgasmehimmelen.

Med de seks eggene du kan velge mellom er det enkelt å leke deg frem til din favoritt. Wavy II har dristige overlappende riller, Boxy har motsatte vinkler, mens Brush er lastet med lange, snirklede mønstre. Prøv Tornado med dens spiraler eller Sphere som både har knopper og riller. Og sist men ikke minst, Silky II som er et ekstra tykt egg med et sammenflettet nettmønster.

Det supermyke tøyelige materialet passer de fleste penisstørrelser. Oppdag de ulike opplevelsene du får ved de ulike mønstrene. Noen er stramme, andre stimulerer deg vertikalt eller horisontalt, mens riller og knopper gir bølger etter bølger med tirring. 

Når du er klar skal du bare åpne egget, helle glidemiddelet i, og tre inn. TENGA Egg er laget til engangsbruk, men passer du godt på det, og vasker det godt etter bruk, kan du godt nyte det flere ganger. For å vaske egget vrenger du det med innsiden ut og skyller det med varm vann og en mild såpe. 

MerkeTENGASub-brandEGGProdukt vekt (g)332InkludertPrøve av vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)30Elastisk indre diameterJaIngredienserAqua, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Hydroxyethylcellulose, MethylparabenPrimærmaterialeTPEFargeHvitAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , SpanskSKU26003
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful