TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Egg Shiny Masturbator var 1

TENGA Egg Shiny Masturbator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

89,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

TENGA Egg Shiny er et genialt og lekkert onaniprodukt for menn som vil ha en mykere og mer intens følelse enn ved en vanlig håndjobb. Shiny er et fleksibelt penisovertrekk i silikon som passer menn i alle størrelser. Innvendig har den et pirrende mønster i form av en sol som bortskjemmer deg med strålene sine. Shiny er en del av TENGAs nye 'Hard Boiled'-serie av onaniegg som er produsert i et tykkere materiale som gir en fastere følelse sammenlignet med de andre TENGA Egg-ene. At materialet er tykkere bidrar til at de innvendige mønstrene blir mer fremtredende og kan merkes bedre. Slik bruker du TENGA Egg Shiny: Ta Shiny ut av eggeskallet, hell den medfølgende glidekremen ned i det lille hullet som er i egget og la penis gli inn i hullet. Du kan strekke ditt TENGA Egg opp til 30 cm i lengden og for hver eneste bevegelse du gjør med egget vil de unike strukturene på innsiden pirre og massere deg. TENGA Egg Shiny er det perfekte reiseleketøyet til den lystfulle mannen. Ingen klarer å gjette hva det er! OBS! TENGA Egg Shiny er laget som et engangsprodukt, men du kan godt bruke det flere ganger hvis du passer på det, vasker det grundig etter bruk og påfører ny glidekrem. Hvor mange ganger det kan brukes kommer an på hvor hardhendt du er ved bruk. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig for ikke å belaste den ytterste delen for mye.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful