Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Silky Onani Håndjobb for Menn var 1

Oversikt

TENGA Egg Silky er et onaniprodukt til menn som gjør håndjobben ekstra digg!

Ta egget ut av eggeskallet, hell det medfølgende glidemiddelet ned i det lille hullet i egget, og la penisen gli inn.

TENGA Egg Silky kan strekkes opp til 30 cm i lengden og passer til alle penisstørrelser. Innsiden av egget er fyldt med små silkemyke mønstre som stimulerer og masserer penisen, slik at håndjobben blir mykere og mer intens.

Når du mottar TENGA Egget ditt vil du bli fasinert av hvordan det 6,5 cm egget kan strekke seg helt opp til 30 cm i lengden. TENGA Egg er det perfekte reiseleketøyet for den lystfulle mannen. Ingen gjetter hva det er!

TENGA Egg er ment som et engangsprodukt, men det kan brukes flere ganger hvis du passer på det, vasker det grundig etter bruk og påfører nytt glidemiddel. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig, for ikke å belaste den ytterste delen for mye.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
9/10 elsker de
Mr Dawn - 27. jan. 2020
Tenga egg serien er en meget bra serie jeg har nå prøvd et par av dem og jeg kan helt ærlig si dette er noe av det beste «leketøyet» jeg som mann har brukt :-) enkelheten med at det er en one time USE er også veldig greit gjør deg ferdig, hiv den i søppelet, eller vask den med rens for å bruke den engang til om du ønsker det. Jeg har opplevd at de forskjellige Eggen gir pirrende følelse og jeg og partner har kost oss mye, partneren skryter også veldig mye, pga denne hjelper henne med å gi en mer sensuell og pirrende handjob til meg :-) så 9/10 eneste jeg har å klage på er pris, men kjøp en 6 pk eller «eggekartong» så blir det bedre haha.
En sikker vinner
... - 16. dec. 2020
Kjųpte den i adventsgave til kjęresten min. Han synes det er veldig stimulerende. Det fungerer best hvis det er jeg som bruker det på ham. Det er gųy å prųve hvis du vil skjemme bort kjęresten din litt. Du må bruke nok glidemiddel, ellers blir fųlelsen for intens.
0
hva?
Hmm - 31. aug. 2020
Jeg fant ikke ut hva poenget var med den fųr jeg kastet den.
0
Fantastisk produkt!
Morten - 18. apr. 2020
Er veldig imponert over dette produktet, til tross for at fųrsteinntrykket er at det virker lite og kjedelig. Men wow, en stimulerende opplevelse man kan gi seg selv og ikke minst ved å la partneren bruke det på en. Kan anbefales på det varmeste.
0
Nysgjerrig
Crųlle - 23. may. 2019
Super fin fųlelse har prųvd en singel og det ga trigger på kort tid, så definitivt et flott produkt. Så det faktisk i et TV-program som heter Sexklinikken, kan anbefales på det varmeste.
0
Fornøyd
Anonymous - 10. oct. 2021
Kan brukes som forspill og kan brukes flere ganger hvis du vasker den. En liten morsom ting.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ett bløtkokt egg
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte et egg her bare for å prøve og se hvordan det var. Jeg anbefaler alle å kjøpe dette egget, for det var den deiligste runkingen jeg noen gang har gjort. !!!! For å ha noe å sammenligne med, føles det som hvordan du tror det føles å runke med et ekte bløtkokt egg.
Maskinoversettelse fra sinful.se
WOWWWW
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne til samboeren min for å overraske og varme opp sexlivet litt og WOW hvor herlig.... Han elsker den, privat bruker han den hver dag og jeg bruker den ofte på han når vi har sex! Ekstremt enkel å bruke, lett å rengjøre og nydelig mønstret (hva han har sagt selv)!!!! Kjøp kjøp kjøp kjøp kjøp!!! Så rimelig!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Til kjæresten min
Anonymous - 13. mar. 2024
Siden jeg ikke bor sammen med kjæresten min, kjøpte jeg flere forskjellige slik at han ikke kjeder seg. Vi har brukt et par sammen, og jeg kan se at han setter pris på det under en håndjobb. På egen hånd har jeg funnet ut at Silky er favoritten hans.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Til kjæresten min
Anonymous - 12. apr. 2018
Siden jeg ikke bor sammen med kjæresten min, kjøpte jeg flere forskjellige for at han ikke skulle gå lei. Vi har brukt noen av dem sammen, og jeg kan se at det gir lykke under en håndjobb. I sitt eget selskap har han funnet ut at Silky er hans favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Egg Silky Onani Håndjobb for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful