Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Egg Spider Håndjobb for Menn var 1

Oversikt

Tenga Egg Spider er et onaniprodukt for menn, hvor et mykt spindelvevsmønster stimulerer penis på en pirrende måte.   Ta egget ut av skallet og smør på litt glidemiddel (inkludert) i det lille hullet og la penisen din gli inn i hullet.   Tenga Egg kan strekkes opp til en lengde på 30 cm og passer de fleste penisstørrelser. Du (eller partneren din!) styrer eggehylsen med hånden. Det føles faktisk som en håndjobb - bare mykere og mer intenst.   Tenga Egg er den perfekte reisepartneren for den vellystige mannen. Ingen vil gjette hva det er!   Egget er ment for engangsbruk, men kan gjenbrukes hvis du tar godt vare på det. Vask det grundig etter bruk, og påfør ny glidekrem ved hvert bruk. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig for ikke å belaste den ytterste delen for mye.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra
Anonym - 6. may. 2019
Har kjøpt eggen til min mann han liker det.
4.8
Ineise - 27. apr. 2019
Fungerer som den skal.
Overraskelse
Michael - 10. oct. 2020
Tenga-egg var virkelig en overraskelse !!. Du har ikke store forventninger når du står med den lille silikondingsen i hånden, men når du bruker det er det skikkelig bra. I tillegg er det lett å rengjųre. Og det passer fint i reisevesken
0
Fantastisk
connie - 24. jul. 2013
Dette egget er en flott oppfinnelse. Det er laget av sexy materiale. Det er enkelt å bruke og enkelt å rengjųre. Mųnsteret inni gir topp nytelse og en herlig opplevelse. Kan bare anbefales
0
Nydelig nytelse.
Frederik - 20. feb. 2013
Sexy materiale som stimulerer godt. Mųnsteret fųles fint og gir maksimal nytelse. I tillegg er den enkel å bruke og enkel å rengjųre i etterkant. Den er også diskret i formen, og lett å ta med seg på reise om du vil.
0
Fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette egget er en fantastisk oppfinnelse. Det er laget av deilig materiale. Det er enkelt å bruke og lett å rengjøre. Mønsteret på innsiden gir nytelse i toppklasse og er en herlig opplevelse. Anbefales flere ganger.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Egg Spider Håndjobb for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful