Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA Egg Stepper Onani Håndjobb for Menn var 1

Oversikt

TENGA Egg Stepper er fleksibelt onanisleeve til menn. Innsiden av Stepper Egget er fyldt med små myke trekanter som stimulerer og masserer penisen.

Ta egget ut av eggeskallet, hell det medfølgende glidemiddelet ned i det lille hullet i egget, og la penisen gli inn.

Stepper kan strekkes fra 6,5 cm opp til 30 cm i lengden og passer til de aller fleste penisstørrelser. Du eller partneren din styrer egget med hånden og det fungerer faktisk som et håndjobb, bare mykere og mer intenst.

TENGA Egg er ment som et engangsprodukt, men det kan brukes flere ganger hvis du passer på det, vasker det grundig etter bruk og påfører nytt glidemiddel. Vi anbefaler at du holder så langt nede på sleevet som mulig, for ikke å belaste den ytterste delen for mye.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
N.H - 29. nov. 2019
Vel, jeg og kjęresten kjųpte en pakke med 6 egg, hvorav dette var ett av dem. Jeg må si jeg har hatt litt problemer med orgasme når andre enn meg selv gjųr det, men på med denne smarte, lille og på med litt glidemiddel, så kommer jeg med en gang. Kan brukes igjen med skikkelig rengjųring, men det kan hende at det etter noen ganger trengs en ny! Kan absolutt anbefales.
0
Fantastisk, men kortvarig
Mr. 21 - 4. mar. 2019
Jeg har nå prųvd en håndfull forskjellige Tenga-egg, og jeg synes alle er ganske gode. Jeg fikk denne i gave nylig. Det er vanskelig å si om de gir en annen opplevelse, men én ting er vanlig og det er at de er kjempegode å bruke! Jeg kommer alltid når jeg bruker dem, men dessverre også ganske fort. Det er et pluss for noen – for meg fųles det bare så bra at jeg gjerne vil at det skal ta litt lenger tid. Hvis du vil gi litt ekstra futt, så kan jeg anbefale å bruke den med analplugg. Eggene kan vanligvis brukes ca. 3 ganger hvis de vaskes grundig etter bruk, men de er ikke laget for å brukes gjentatte ganger. Det må absolutt prųves!
0
Fortryllende!
PartOneOfTwo - 5. dec. 2017
Dette produktet har brakt kjęresten min og meg på et nytt sexeventyr! Dette er ikke bare et onaniprodukt, men minst like mye et forspillsprodukt for mannen! Egget er silkemykt og med de ulike designene i hver variant er det mulighet for å finne det som passer best for deg eller sųke ulike opplevelser med partneren din. Jeg kan absolutt anbefale egget, enten det er for onani eller med partner.
0
Nesten perfekt
Sensei - 24. may. 2013
Egget gir en fantastisk myk fųlelse da det har et veldig sexy materiale. Det burde bare vęre litt lenger, da det ville ha gjort fųlelsen mye bedre, det er jeg sikker på! Anbefales!
0
Fin fųlelse
IWandYou - 11. jul. 2012
Et gųy og godt produkt i en fin kvalitet. Det er ingen fantastisk opplevelse, men det gir en veldig fin fųlelse som kan sammenlignes med oralsex eller en handjob med glidemiddel. Kan enkelt brukes igjen i etterkant med skikkelig rengjųring,men toppen slites av på et tidspunkt.
0

TENGA Egg Stepper Onani Håndjobb for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful